• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde dans müziği alternatifi ...

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
Ya kırılma ama şurda kendime ilk dans için müzik arıyorum, abartısız 10 kisiden 9 u mustafa ceceli sevgilim i lk dans şarkısı seçmiş kendine.. Herkesin şarkısı olmuş biraz, bence daha farklı şeyler bulmalısın.

Ya kırılma ama şurda kendime ilk dans için müzik arıyorum, abartısız 10 kisiden 9 u mustafa ceceli sevgilim i lk dans şarkısı seçmiş kendine.. Herkesin şarkısı olmuş biraz, bence daha farklı şeyler bulmalısın.

Yok canım niye kırılıyım fikir almak için açtım zaten =) bize daha var 1 sene zaten öyle duyunca beğendiğim 2 şarkıyı paylaştım olmalı dedim sözleri çok güzel ama dediğin gibide herkesin aynı bi ara kutsi -ilanı aşk modası vardı öyle oldu heralde :1: :1:

[video=youtube;fjDojEOiMcE]http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE[/video]

sevdiğiniz düğününüzde işte bu benim dans parçam olmalı dediğiniz Türkçe parçalar ya da yabancı parçalar varsa paylaşalımm

giriş müziği olarak
Can Atilla ♫ Rumeli Hisarı'nın Yapılışı nı düşünebilirsin bence

bryan adams - everything i do
Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love
hıstoria de un amor - luıs mıguel
zuhal olcay - pervane
Mariah Carey - My All
Adele - Love Song
Bruno Mars - It Will Rain
Celine Dion - At Last

bunalarıda bi dinle istersen,benim düğün müziğim 'all for love' dı.

:10:
giriş müziği olarak
Can Atilla ♫ Rumeli Hisarı'nın Yapılışı nı düşünebilirsin bence

bryan adams - everything i do
Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love
hıstoria de un amor - luıs mıguel
zuhal olcay - pervane
Mariah Carey - My All
Adele - Love Song
Bruno Mars - It Will Rain
Celine Dion - At Last

bunalarıda bi dinle istersen,benim düğün müziğim 'all for love' dı.

Giriş müziği bi bunu düşünüyorum bide melih kibar-mesaj ikiside çok güzeller daha var ama fikir açısından..

Parçalar içinde teşekkürler hepsini dinlicem

bende giriş müziğim olarak the civil wars dans me to end of love seçtim düğünüm eylülde 3 dk kareografi hazırlıyoruz mersinde bir dans akademisinde böyle bişi de düşünebilirsin kendi parçana göre hazırlanıyor genelde :)

bende giriş müziğim olarak the civil wars dans me to end of love seçtim düğünüm eylülde 3 dk kareografi hazırlıyoruz mersinde bir dans akademisinde böyle bişi de düşünebilirsin kendi parçana göre hazırlanıyor genelde :)

hayırlı olsunnn şimdiden Allah mutlu etsin ,, bize daha 1 sene falan var :1:

Back