• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde canlı müzik

• Konu Sahibi Konu Sahibi efzt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efzt

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
178
9
318
34
İstanbul
Merhaba kızlar tanıdığınız bildiğiniz orkestra var mı düğünde canlı müzik yapacak hem eğlendirecek hem de yemek sırasında slow bişeyler çalacak?

Zaman azaldı orkestra yok düğün müziksiz olur mu :/

Googledan bulduğum gruplar ütopik fiyatlar istiyor biraz meşhur oldukları için :/

Merhaba kızlar tanıdığınız bildiğiniz orkestra var mı düğünde canlı müzik yapacak hem eğlendirecek hem de yemek sırasında slow bişeyler çalacak?

Zaman azaldı orkestra yok düğün müziksiz olur mu :/

Googledan bulduğum gruplar ütopik fiyatlar istiyor biraz meşhur oldukları için :/

malesef :(benim şehir dışında olmuştu fakat istanbuldan geldi fotoğrafçımız dış çekim yapıyor ve cok rahat bine yakın foto var elimizde istersen ayrıntıları yazarım:34:

Hanimlar , kuzenimin dugununde bir orkestra vardi herkes cok memnun kalmisti. Kartini almistim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba; 20 eylül de düğünümüz var. çok yakın bir arkadaşımın patronunun çocuğunun düğününde çalan bir firma varmış Arya müzik organizasyon diye fiyatı ve kalitesi çok uygunmuş. internet sitelerine de baktım. sizin önerileriniz var mı ya da bu düğün orkestrasıyla daha önce çalışan var mı ?http://www.aryamuzikorganizasyon.com/index.php?sayfa=93 burdaki videolara baktım.

Back