Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düğün yerim, yorumlarınızı istesem yaparmısınız? (resimli)
konuştuğumuza göre bir sıkıntı olmuyormuş, baya bi araştırıp soruşturdum netten falan da baktım herhangi bir şikayete de rastlamadım, umarım o gün de bir sorun olmaz teşekkür ederim bu arada
Kına gecenizde güzel bir hoşluk olsun isterseniz yaz sezonunda az kalan boş günlerimiz dolmadan iletişime geçin misafirlerinizin unutamayacağı bir kına gecesi yaşayın bilgi almadan karar vermeyin hem sizin hemde misafirlerinizin memnuniyeti için
Çok güzel bir yer, Allah mesut etsin.. Mekan fotograflardan ferah gibi görünüyor..Havalandırma problemi olmaz inşallah.. Ama tabi sizin davetli sayınız da az..
Ben kapalı mekanlardan oldum olası hoşlanmadım, benımkı havuz başında olmuştumesela ve düğünümde 650 yi geçmişti davetli sayısı.. Ek masalar kurulmuştu :) :)