Merhabalar canım,ben gitmiştim.Yakınımın düğünü bu bahsi geçen yerde olmuştu. Kır düğünü havasında hoş bir mekandı.
Yanlız misafirler girmeye yakın bahçesi sulamış ve kurumamıştı kaç saat kadar önce ıslantıldıysa artık, kuru değildi gecenin sonuna kadar topuğum girdi ve ben onu çıkarmak için uğraşmıştım.Tam bir felaketti. Gelinle damat masasıda bu zemin üstündeydi,oda ayakkabıları değiştirmek zorunda kaldı:) Yemek servisleri hızlı ve güzel yanlız tam yemek esnasında müzik grubu sürekli bir şarkı bir gümbürtü,herkes yemek yiyor solistleride haydi ama eşlik edelim dedi kimseden gık çıkmadı sizin misafirlerinizin tepkisi ne olur bilemem:) Ben hiç beğenmemiştim,normal salon düğünüde bile daha çok tadına varmıştık en büyük eksileriydi. Gelin odası tuvaletler temiz,düzenliydi,çocukların oynayacağı ufak bir yerde düşünülmüştü.Birde fotografçıları agrasifti,ondan başka kimse fotograf çekmeyecek.Ben prof.makinemle çekim yaparken trip attı o çekecekse ben çekmeyeyim ne gerek var oldu:) Başka soru ve soruların varsa yanıtlayabilirim.