Merhaba,
Bende düğün salonu arayışı içerisindeyim buaralar :) sanada yardımcı olabilirim inşallah.
avcılarda Armoni 1, birde Firüzköyde Seramoni düğün salonu var. Seramoni çok güzel hemde bir kaç salonu var eminim sana uygun bi salon bulursun orda.
Merhaba,
Bende düğün salonu arayışı içerisindeyim buaralar :) sanada yardımcı olabilirim inşallah.
avcılarda Armoni 1, birde Firüzköyde Seramoni düğün salonu var. Seramoni çok güzel hemde bir kaç salonu var eminim sana uygun bi salon bulursun orda.
canım beylikdüzü haramidere E 5 üzerinde ışıldak salonları var. Ordaki salonlarda büyük ve güzel. Esenyurt evlendirme daireside fena değil. ama sadece 800 liraya düğün yapılyormuş şok oldum hizmet kötü olabilir. ama nikah salonalrı güzel. biz esenyurt salon locca da yapacağız. onun tam karşısında boy davet salonlarıda. ikiside büyük. bende o civarda araştırma yaptığım için bana sor:)
arkadaşlar ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim foruma girme fırsatım olmadığından ancak şimdi görebildim yazılarınızı :) Düğün yeri belli oldu benim esenyurt nikah sarayında olacak ve 800 kişilik yemekli programlı bir düğün olacak inşallah :)