• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün yeri bilen!! avcılar-kçekmece -bçekmece -florya-b.düzü acilll

zehato1

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
25
18
288
Arkadaşlar küçükcekmece-avcılar-b.düzü-b.çekmece-florya bu muhitlerde bildiğiniz güzel bir düğün salonu var mı yaklaşık 600-700 kişilik kapasiteli ?

şimdiden teşekkürlerr :)

Merhaba,
Bende düğün salonu arayışı içerisindeyim buaralar :) sanada yardımcı olabilirim inşallah.
avcılarda Armoni 1, birde Firüzköyde Seramoni düğün salonu var. Seramoni çok güzel hemde bir kaç salonu var eminim sana uygun bi salon bulursun orda.

Merhaba,
Bende düğün salonu arayışı içerisindeyim buaralar :) sanada yardımcı olabilirim inşallah.
avcılarda Armoni 1, birde Firüzköyde Seramoni düğün salonu var. Seramoni çok güzel hemde bir kaç salonu var eminim sana uygun bi salon bulursun orda.

Teşekkür ederim canım söylediğin yerler güzel gibi görünüyo :) Ancak esenyurt nıkah sarayına karar verilecek sanırım orası hakkında bilgin var mı?

canım beylikdüzü haramidere E 5 üzerinde ışıldak salonları var. Ordaki salonlarda büyük ve güzel. Esenyurt evlendirme daireside fena değil. ama sadece 800 liraya düğün yapılyormuş şok oldum hizmet kötü olabilir. ama nikah salonalrı güzel. biz esenyurt salon locca da yapacağız. onun tam karşısında boy davet salonlarıda. ikiside büyük. bende o civarda araştırma yaptığım için bana sor:)

avcılardaki bütün düğün mekanlarını yakın zamanda gezdim fiyat aldım canım nasıl bi yer ve bütçe istediğini söylersen yardımcı olurum canım.

arkadaşlar ilgilenenlere ayrı ayrı teşekkür ederim foruma girme fırsatım olmadığından ancak şimdi görebildim yazılarınızı :) Düğün yeri belli oldu benim esenyurt nikah sarayında olacak ve 800 kişilik yemekli programlı bir düğün olacak inşallah :)

canım çok sevindim senin adına. ne kadara anlaştınız merak ettim? kişi başı ne kadardı? biz oraya bakmamıştık çünkü. bahsetsene biraz programdan. :3:

Back