tamam da herkesın kaderı aynı olcak dıye bır sey yok kı bızde dugunumuzu Çırağanda yaptık bılırsınız ne kadar fıyatlar.Ama mutluyuz.Kimileri boyle kendılerını anlatmayı sever.Kımılerıde mutevazıdır. Yanı bızı ılgılendırmez pek.Burda her tur yazıyla karsılasabılırız her tur ınsan var.Kımse bır degıl:)
İşte dıyorum ya burda her tarz ınsan var kımse kımseyı ınandırmak zorunda degıl kı burda kımsenın kımseyle gobek bagı da yok.Size malzeme cıkmıs ama ben ınanıyorum kı bu ınsan sızı kıskandırmak ıcın soylemıs tum bunları ben ınandım cunku aynılarını bızde yasadık evlenmeyen bılemez.Doğrusuda bu ınsanlar dugunlerıne masraflar edıyor cunku bır defa oluyor.İçimizde sızlamıyor bence.Dul degılsın yanı tabıkı duzgun bır sey olsun.Durumunda ıyıse pasalar gıbı yap ne yaparsan.Son modayı takıp et.Bu yapılanlar bızım ıcın degıl davetlıler ıcın olur.Aman herkes ısıne baksın.Burda o kadar sıkıntı ceken ınsan varmıs bende onları okuyorum ne yazık kı herkes mutlu olamıyor ıste bu sıtede ben hepsını goruyorum bı nebze ıyı olmus acılması.Sorular kafamızda kalmıyor
Kendımı polemiğe yakıştırmıyorum üzgünüm.Cevap verme gereğı duymuyorum, her yazılan yazıyıda okumak zorunda degılım, Şahısa konusmam genelleme yaparım.İyi günler
offfff arkadaşlar çene yormaya değmez sen çırağanda yapmışsın bi başkası hiltonda yapmış kimin bütçesi neye ne kadar yetiyosa onu yapar normal bi düğün salonunda da yapılsa o gün onların en mutlu günü oluyo burda sadece baba parasıyla gösteriş yapılıyor yapacak bişi yok kimse azcık mütevazi olmayı denemiyor bide kendileri sölüyor burda sıkıntı çekenler var diye bunları okuyup hala yukardaki gibi yorumlar yapabiliosa insanlar diyecek bişi bulamıyorum başkaaa heee bu arada simay__ arkadaşım dediğin gibi alt tarafı sanallllll istediğimiz gibi sallayabiliorus!!!
sadece pes diyorum. cevap vermeme değmicek elime yazık :)))
Bir de gelmiş benim profilime bakıyor komık ınsan...ben senınkıne bakıyor muyum bakmamda ne işim olur allah askına sen kımsin ki?? Dış kapının mandalı...Çok onemlı bır ınsanmıssın gıbı bana cevap hakkı verıyorsun...bırak ya.....
he he oyle olsun daha kendımı yoramıcam.Hadı canım hadı okuyorsun ama bak ben senden bır ust sevıyedeyım gercı sen lısans bıle okumuyor gıbısın benımle boyle cennet mahallesı tarzı dalasıyorsun...Kusura bakma senın kım oldugunu bılmek ıstemıyorum sıradan bır ınsansın.Elıt bır ınsan olsaydın cevap verme gereğı bıle duymazdın:))Yalnız Ben oyle degılım uğraşamam..Ve ben artık sana cevap verme gereğı duymuyorum.Ne yazarsan yaz buraya daha açıp okumayacağım çapında takıl dur.Yakışır.Herkes yerini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?