• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün yeri başlığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam da herkesın kaderı aynı olcak dıye bır sey yok kı bızde dugunumuzu Çırağanda yaptık bılırsınız ne kadar fıyatlar.Ama mutluyuz.Kimileri boyle kendılerını anlatmayı sever.Kımılerıde mutevazıdır. Yanı bızı ılgılendırmez pek.Burda her tur yazıyla karsılasabılırız her tur ınsan var.Kımse bır degıl:)

hayır fiyatları bilmiyorum, bilsem de benim için taktir edilecek birşey olmadığı için ilgilenmiyorum. sizin de dediğiniz gibi her tür insan var gerçekten!!!

dun butun msjlarını okudum arkadasım hepsınde paradan zengınlıkten bahsetmış fakat kendı yalanıyla kendını kandırmış bır msjı dıgerıyle tutmuyor

ışte dıyorum ya burda her tarz ınsan var kımse kımseyı ınandırmak zorunda degıl kı burda kımsenın kımseyle gobek bagı da yok.Size malzeme cıkmıs ama ben ınanıyorum kı bu ınsan sızı kıskandırmak ıcın soylemıs tum bunları ben ınandım cunku aynılarını bızde yasadık evlenmeyen bılemez.Doğrusuda bu ınsanlar dugunlerıne masraflar edıyor cunku bır defa oluyor.ıçimizde sızlamıyor bence.Dul degılsın yanı tabıkı duzgun bır sey olsun.Durumunda ıyıse pasalar gıbı yap ne yaparsan.Son modayı takıp et.Bu yapılanlar bızım ıcın degıl davetlıler ıcın olur.Aman herkes ısıne baksın.Burda o kadar sıkıntı ceken ınsan varmıs bende onları okuyorum ne yazık kı herkes mutlu olamıyor ıste bu sıtede ben hepsını goruyorum bı nebze ıyı olmus acılması.Sorular kafamızda kalmıyor

İşte dıyorum ya burda her tarz ınsan var kımse kımseyı ınandırmak zorunda degıl kı burda kımsenın kımseyle gobek bagı da yok.Size malzeme cıkmıs ama ben ınanıyorum kı bu ınsan sızı kıskandırmak ıcın soylemıs tum bunları ben ınandım cunku aynılarını bızde yasadık evlenmeyen bılemez.Doğrusuda bu ınsanlar dugunlerıne masraflar edıyor cunku bır defa oluyor.İçimizde sızlamıyor bence.Dul degılsın yanı tabıkı duzgun bır sey olsun.Durumunda ıyıse pasalar gıbı yap ne yaparsan.Son modayı takıp et.Bu yapılanlar bızım ıcın degıl davetlıler ıcın olur.Aman herkes ısıne baksın.Burda o kadar sıkıntı ceken ınsan varmıs bende onları okuyorum ne yazık kı herkes mutlu olamıyor ıste bu sıtede ben hepsını goruyorum bı nebze ıyı olmus acılması.Sorular kafamızda kalmıyor

şu yazdığınız çok aşşağılayıcı öncelikle bunu belirtmek istiyorum. evlenmeyen bilemez demişsiniz ancak eğer farkettiyseniz tepki verenlerin geneli evli zaten. ha eğer çırağan veya hiltonda düğün yapmayanları evli kategorisine sokmuyorsanız tabi o başka. yerimseniben

demek ki bazı arkadaşlar kendilerini çok yetersiz hissediyorlar ki yaptıkları düğünün yeri veya parasıyla hava atabiliyorlar. Allah onlar gibi olanlara yardım etsin üzüldüm gerçekten. mutlu olmak sadece parayla olmuyor arkadaşım umarım farkına varabilirsiniz sizde :1closedeyes: (sizde diyorum çünkü iki kelimenin birinde kendinizden örnek vermişsiniz. mesajı aldık :delphin: )

Kendımı polemiğe yakıştırmıyorum üzgünüm.Cevap verme gereğı duymuyorum, her yazılan yazıyıda okumak zorunda degılım, Şahısa konusmam genelleme yaparım.ıyi günler

Kendımı polemiğe yakıştırmıyorum üzgünüm.Cevap verme gereğı duymuyorum, her yazılan yazıyıda okumak zorunda degılım, Şahısa konusmam genelleme yaparım.İyi günler

benim açımdan sorun olmaz inanın yerimseniben

benım ıcınde tınn zaten al tarafı sanal :))

offfff arkadaşlar çene yormaya değmez sen çırağanda yapmışsın bi başkası hiltonda yapmış kimin bütçesi neye ne kadar yetiyosa onu yapar normal bi düğün salonunda da yapılsa o gün onların en mutlu günü oluyo burda sadece baba parasıyla gösteriş yapılıyor yapacak bişi yok kimse azcık mütevazi olmayı denemiyor bide kendileri sölüyor burda sıkıntı çekenler var diye bunları okuyup hala yukardaki gibi yorumlar yapabiliosa insanlar diyecek bişi bulamıyorum başkaaa heee bu arada simay__ arkadaşım dediğin gibi alt tarafı sanallllll istediğimiz gibi sallayabiliorus!!!

offfff arkadaşlar çene yormaya değmez sen çırağanda yapmışsın bi başkası hiltonda yapmış kimin bütçesi neye ne kadar yetiyosa onu yapar normal bi düğün salonunda da yapılsa o gün onların en mutlu günü oluyo burda sadece baba parasıyla gösteriş yapılıyor yapacak bişi yok kimse azcık mütevazi olmayı denemiyor bide kendileri sölüyor burda sıkıntı çekenler var diye bunları okuyup hala yukardaki gibi yorumlar yapabiliosa insanlar diyecek bişi bulamıyorum başkaaa heee bu arada simay__ arkadaşım dediğin gibi alt tarafı sanallllll istediğimiz gibi sallayabiliorus!!!

a.s a.s

Gene söylüyorum bu tür seviyesızlıklerle işim olmaz.Sen kımsın kı ben sana nerde yaptığımı neler yaptığımı inandırma gereği duyacağım ki... Sız konusun durun ben buraya polemik için üye olmadım.Böyle seylerede sanal olsa bile yer vermem.Dahada cevap verme tenezzulunde bulunmayacagım.Malum seviye.Hadi iyi akşamlar.

sadece pes diyorum. cevap vermeme değmicek elime yazık :)))

Son düzenleme:
Bir de gelmiş benim profilime bakıyor komık ınsan...ben senınkıne bakıyor muyum bakmamda ne işim olur allah askına sen kımsin ki?? Dış kapının mandalı...Çok onemlı bır ınsanmıssın gıbı bana cevap hakkı verıyorsun...bırak ya.....

sadece pes diyorum. cevap vermeme değmicek elime yazık :)))

biri seviyenin ne demek olduğunu bilmiyo sanırımm bence seviyeli davranmak mütavaziliğide içinde barındırır malummm bu arkadaşda yok öle bişi diorummmm ve bisss seviyeli seviyeliii konumuza dönelimm dimi kıslarrr heee bu arada bana sen kimsinki demişş beni tanıyan herkes bnm kim olduğumu çok ii biliyo sen kafanı yorma ama ben sen ve senin gibilerin nasıl olduğunu gayet ii biliorum!!!

he he oyle olsun daha kendımı yoramıcam.Hadı canım hadı okuyorsun ama bak ben senden bır ust sevıyedeyım gercı sen lısans bıle okumuyor gıbısın benımle boyle cennet mahallesı tarzı dalasıyorsun...Kusura bakma senın kım oldugunu bılmek ıstemıyorum sıradan bır ınsansın.Elıt bır ınsan olsaydın cevap verme gereğı bıle duymazdın:))Yalnız Ben oyle degılım uğraşamam..Ve ben artık sana cevap verme gereğı duymuyorum.Ne yazarsan yaz buraya daha açıp okumayacağım çapında takıl dur.Yakışır.Herkes yerini bilsin.

1.si hitap şekline dikkat et 2.benim kim ve ne olduğumu sorgulamak sana kalmadı eğitim durumum bilen bilio 3.sü senin ne olduğunu da herkes anladı şu saat itibariyle ayrıca ben bunları yazarkende hala okuyosun madem ne yazarsam yazayım açıp okumayacaksın ozman daha ne duruosun bu konuda

ay şu okul okumayıda sidik yarışına cevırenlere sınır oluyorum yok ben senden daha ustunum bılmemne böyle ınsanlar bana hıç ınandırıcı gelmıyor

Bir de gelmiş benim profilime bakıyor komık ınsan...ben senınkıne bakıyor muyum bakmamda ne işim olur allah askına sen kımsin ki?? Dış kapının mandalı...Çok onemlı bır ınsanmıssın gıbı bana cevap hakkı verıyorsun...bırak ya.....

şakamısınız siz ya. neyseki sizin gibi seviyeli arkadaşlar var da bize seviyenin ne olduğunu hatırlatıyor. mersi :roflol:

he he oyle olsun daha kendımı yoramıcam.Hadı canım hadı okuyorsun ama bak ben senden bır ust sevıyedeyım gercı sen lısans bıle okumuyor gıbısın benımle boyle cennet mahallesı tarzı dalasıyorsun...Kusura bakma senın kım oldugunu bılmek ıstemıyorum sıradan bır ınsansın.Elıt bır ınsan olsaydın cevap verme gereğı bıle duymazdın:))Yalnız Ben oyle degılım uğraşamam..Ve ben artık sana cevap verme gereğı duymuyorum.Ne yazarsan yaz buraya daha açıp okumayacağım çapında takıl dur.Yakışır.Herkes yerini bilsin.

ben yüksek lisansa geçicem yurtdışında kısmetse cevaplarım size uyar mı:))))
lisans okuyorsunuz,elit insansınız!!!!! ama cennet mahallesinide biliyorsunuz. yaman çelişkiler bunlar neyse....keşke çırağanda kalsaydınız, elit elit ordakilerle takılırdınız.
herneyse size ne daha fazla prim vermek istemiyorum ne de sizin yüzünüzden banlanmak..

kır düğünü soran arkadaşım. valla iyi bir yer bulursun inşallah bayılırım kır düğünlerine a.s.

yaaa kıslarr değmes ben sallamıorum kendini belli etti yazdıklarıyla eminim anlamıştır herkes kimin seviyeli olduğunu bu arada kır düğünü için güsel mekanlar var bakalımm bulucas kısmetse uğurlayalım nişanlımı askeredeee

Son düzenleme:
Yediremedın mı yanı benı...Burda her tür insan var sen bilmiyor musun?Sana mı soracaktım ben nerde yapacağımı.Çoğu toplanmıs burda kımı okumus kımı okumamıs kımı yedırerememıs kendıne lısansı ısaretlemıs vs..... Gülüyorum ben size ya.Biz Türkiyeyi size mi emanet etmişiz ya büyük hata yapmışız o zaman.Bir de gelmıs bana benı tanıyan tanıyor diyorsunuz sankı burası cemiyet:))) Allahın okuyupta ıkı kelımeyı bır araya getırıp farklı cumleler kuramayacak aciz insanı:))) Papağan gıbı benı tanıyan tanıyor dıyor.Sen Türkçeden anlamıyorsun herhalde Bursada hangı dil konusuluyor merak edıyorum Sana ıstersen ıngilizce Almanca ıtalyanca bile ifade edebılırım ama ne yazık kı sen Basta Anadılını konusmayı beceremıyorsun.Okumakla adam olunuyor ama sen bunu becerememıssın hala.... Ya cevap vermeyeyım dıyorum dayanamıyorum ama cok eglenıyorum yaaaa...Senı alan ınsanada allah saglık sıhhat versin.Evlenmeden once sen bıraz olgunlaş bence.Çocuk gibisin.Bak bu da yetısme tarzı.Dünya ınsanı olmak baska.Hala bana cevap yazmakta usanmıyorsun çirkefleşecek halım yok senin gibi.Ayrıca sana tekrar söylüyorum Cennet mahallesı dedım cunku sana en cok orası uyuyor:))Senı burda gormem yetti...Senden adam olmazzzz.... Çunku sana her cevap yazdığımda benımle konustugun ıcın sana sans tanımış oluyorum ama sen kımsın kı??Basit insan...Sen kendını yorma ben senı anladım..Kısaca sana kıro sanayi derler.Dahada cevap yazan senın gibi bayağılaşsın...

Back