düğün ya nisanda olur yada ben yokum dedim.bizi ayıracaklar sonunda..kötüyüm..

bir arkadaş nikahlısınız madem filan yazmış imam nikahı mı bu? :44:

kayınvalide istemiyorsa muhakakk bi yerde sorun çıkacaktır.
çıkmaması için eşinizin çok karakterli olması, kendi ailesinde sözü geçiyor olması gerekir.
eğer bunlar yoksa uğraşmayın derim ben...
ama arada sevgi var tabi, beklentiler üst düzeye çıkmış, salonlar vs...

bu durumda kendinizi çekmeniz en doğrusu.
kendinizi çekerken de kapris yapmamanız gerekiyor.

cnm aynı şeyleri yaşamışsın benimle ama umarım sonu aynı olmaz.nişanlım beni sevdiğini söylüyor ama ailesindende çok çekiniyor.annesi benden nefret ediyor resmen cnm.oysaki ben ve ailem o kadar hoşgörülü,saygılı davrandıkki..anne diye değil,anneciğim diye hitap ederdim ama kadın düğünü erteletti snunda..cnm henüz yeni 4 ay olucak nişalanalı ve bu kısa sürede bile kadın nelere maruz bıraktı beni ve ailemi..daha fazla uzadıkça neler yapar düşünmek bile istemiyorum..inan aynada kendimi tanıyamıyorum..ne uyku neyemek..sinddiremiyorum ypılan haksızlığı cnm çıldıracağım yaa

cnm üstelik bizim herşeyimiz hazır yaa..eşyalarımız alındı salon tutuldu..annesi benden nişanlımı ayrmak için zaman kazanmak istedi ve istediğinide başardı..nişanlım düğünü eylülden temmuza aldıklarını temmuzda yapabileceklerini söyledi ama,annem nanmıyor.bizi oyalıyorlar diyor.bu kezde diğer oğluma düğün masrafı yaptım,yine erteleyelim diyecekler..abisi bekleyemezmiş o evlenip ayrıldığı için,kız tarafıı fikrini değiştirmeden düğünü yapalım diyorlar mazeretleri bu.. kızı kaybetmekten korkuyorlar ama ben umurlarında bile değilim..üstelik henüz nişanlı bile değiller.

evet cnm imam nikahı yaptılar nişan gecesi emrivaki yaptılar düğün yakın diye..nişanlım ailesine karşı pasif biraz ne yazıkki..kendi ekonomik özgürlüğü var sadece babasını takacağı 3 bilezik için bekliyoruz yaa..nuda istemiyorum takmasın dedim ama mazeretleri bitmiyorki..annem yüzyüze görüşme anlasınlar kendimizi geri çektiğimizi diyor ama kararsızım ne yapayım bilmiyrum cnm..hiç görüşmeyine nişanlımın benden tamamen soğucağından korkuyorum..

imam nikahı yapmayı biliyorlarsa seni almayı da bilmeleri lazım.
nikah herkesin bir çift olduğunuzu bilmesi anlamına gelir.
kadını koruyan bir şeydir. ama kadınlar bunu farkında bile değiller.
sen hem nikahlı olup hem bu kadar yalnızsan ne anlamı kaldı?

görüşmediğinde senden soğuyan adamdan ne kadar eş olur ayrıca?
mantık hatası bir yerde başlayınca öyle gidiyor.

bunca olaya rağmen görüşmeye niyetliysen demek ki sen de onun haklı olduğunu düşünüyorsun içten içe...

hayır cnm haklı olduğunu düşünmüyorum.sadece bana arada kaldığını ailesiyle mücadele ettiğini söylüyor..lütfen fikir verin bana görüşmemekmi en iyisi yoksa arada da olsa görüşmekmi..hangisini yapmalıyım sizce??

eger görüstügünde sinirler dahada gerilip araniz iyice kopma noktasina geliyorsa görüsme bence sadece gerektigi zamanlar bulunursun o kadar sen daha iyi bilirsin ama samimi yapici cok olma mesafe koy araniza
insan caba sarf ettikce iyi olsun gönüller bir olsun dedikce kendi cabaladiklari icinde boguluyor

cnm bizim tek tartışmamız ailesinden dolayı oluyor..ben görüşmemeyi,biraz bahsettiğin gibi mesafe koymak anlamında düşünüyorum annemde öyle söylüyor zaten..ne yapayım bilemiyorum yaa annem ceza olsun görüşme diyor ama pişman olurmuyum nu tamamen kaybedermiyim bilmiyorum

böyle düsünerek hareket ettimi insan ister istemez daha hatalara düsebiliyor iyi yapim derken pismanliklari düsünme sen simdi (az cok tecrübeliyim)
Sana deger verip Senin yerini biliyorsa seni kaybetmeyi göze almaz canim,hem birak o da yolunu bulmak icin caba sarf etsin ama bu arada siz hep birlik olup destek olun moral verin birbirinize bu sürecde ailesiyle sart olmadikcada en azami sekilde görüs annenin dediklerinide kulakardi etme

cnm inan ona karşı ailesine karşı o kadar sabırlı davrandımki,hep destek oldum ona..annem sadece tlfda konuş destek ver yanında olduğunu hissettir ama yüzyüze görüşme diyor.seninde dediğin gibi,yüzyüze görüşmeyip,sadece tlfda yanında olmaya çalışıcam kapris yapmadan..beni göremeyince bakalım ne yapıcak merakta ediyorum aslında..cnm ailesiyle zaten görüşmüyorum.ben istesemde ailesi beni görmek istemiyorki..yaa ben bu kadarmı kötüyüm cnm ne istiyorlar benden yaa..zaten nşanlımada söyledim abin bizden önce evlensede düğününe bile gelmem dedim.hiç çekinmiyormu bunlar diğer taraf sormayacakmı beni ve ailemi ne diyecekler??ama yok beni karşılaştırmıyorlar o tarafla..

bunca sebebsiz huzursuzluklari cikaran insanlarin senin iyi niyetini görmelerini bekleme canim degismezler dügüne gitmemen onlari etkiliyecenide düsünmüyorum böyle insanlar düsüncelerinde bildiklerinden sasmazlar sen üzüntüden verem olursun onlara banamisin demez o yüzden oluruna birak hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…