Nasıl yani?
Borçları varsa neden düğüne kalkıştınız? Adamın zaten parası pulu olsa ailesine minnet etmez herkes kendi düğününü kendisi yapar. Eeee sizin büyükler yapacağına göre susmanız daha doğru..
Bence nişanlılınızın ailesinin işlerine karışmasanız daha iyi olur..
boşver tatlım sen hiç kendini üzme,herşey olacağına varıyor dedim ya..sen pzitif ol yılma,sabret nikahınızda varmış zaten ne üzülüyosun sen kendi anneni ikna et şimdilik,hiç öyle yemeden içmeden kesilme yüzünün güzelliği kalmazsa nişanlına kim morel vericek? o senin güzelliğinle verdiğin huzurla yanında olucak seni daha çabuk almaya çalışıcak,ama sen böyle salarsan o da salar..geç olsun güç olmasın.mantıklı düşün biraz..eğer oyalanırım diyosan işe gir tekrar evlenene kadar çalışıcam de,bu seninhakkın,madempara yüzünden sıkıntı çekiyoruz bende çalışır para kazanırım destek olurum de herşeye rağmen olmuyorsada kabullenmeyi öğren.ne örnekler var hayatımızda,bağımlı olma gözünü aç,güçlü ol,sen güçlendikçe kimse sana zarar veremez...sen üzülüorum yemiorum uyumuorum dedikçe sadece olan sana olur...sağlığın bozulur erken yaşlanırsın,kendine gel lütfen?kimseyede beddua etme,zaten allah herşeyi görüyor herşey allahtan,herşey sınav..birde böyle düşün,insan bağımlı olunca mantıklı düşünemiyor sadece herşey düzelicek die düşün ve sabırlı ol ve sizi ayırırlarsada yine başın dik olsun hayata küsme,hayatta ne acılar var inan,bende başma kötü şeyler geldiğinde üzülür hayata küserdim ama küstükçe daha kötü sorunlarla karşılaşıyor insan ta ki kabul etmeyi öğrenene kadar...başına gelen olayların allahtan olduğunu kabul edip güçlü olucaksın.belki seni daha çok sevicek biri çıkıcak karşına ?ben bu yaşıma geldim daha nişanlanamadım bile :) çünkü inanıyorumki beni mutlu edicek insan ortada yok henüz..o yüzden üzülmüyorum.bak kk da yazıyo evli bayanlar,7 sene oldu evleneli ama son 2 senedir daha yeni anlaşıyoruz diyorlar?öylemi olmak istersin...sadece mantıklı düşün fevri hareket etme kendine haksızlık etme,kendini en iyi şekilde toparla her zaman güzel ve pozitif ol..sen etrafına ışık saç ki insanlar senin ışığınla aydınlansın...kaybeden sen olma onlar olsun
Hersey belli olmus salon bile tutulmus bu kadar sey hazırdayken ertelemek sacma tabi.
Abisi beklesin 1 seneden ne kaybeder en fazla bir yas yaslanır.
Arayıp biz erteleme kararı aldık! demeleri ayıp cünkü bu kararı tek baslarına veremezler.
boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum.sizin icin kalbimden gecen sabretmeniz,akillica yol izlemeniz..nisanlinizi tatli dille bi sekilde ikna edin.uzerine gidip,kesinlikle olay cikartmayin..kadinin niyetini bilemem ama gorunenler cokta olumlu degil ama sen kendini kesinlikle uzme..cunku bu isten art niyetleri varsa onlar degil sen karli cikacaksin.icimden bunlar geciyor sizin icin..ama dedigim gibi telasa kapilamadan,sabirlaaa
Canım sen nişanlınla yüzyüze görüş.. bir şekilde ikna et hoşuna gitcek sözlerle karışık istegini dile getir..gerekirse ağla ,ama insan rolde yapamaz ki ister istemez aglar bu durumda. olayın mantık yönünden bahset. ve dönmemesi konusunda ikaz et iyice..
babanda bence babasını arasın konuya bir acıklık getirsin ..cunku buyukler kucuklerı dınlemıyor kendi aralarında halletmek istiyorlar.. şuan topu herkes sana atmış durumda..sen bunalma bunalt biraz..
kaynanandan uzak bir yerde oturmak gibi durumun varsa uzaga git.. ailenden de uzak kal ama kaynanandan da uzaga kaç
hadi evlensen kafasına koyan insan evlenınce de ayırmaya ugrasır..
Allah yardımcın olsun canım..
ama şunu unutma sen nişanlınla kötü olunca mutlu olan birileri hep olcak ,inadına iyi ol inadınada kendi cephene cekmek icin ugras nişanlını.. herşey eşte biter bence.
bu ne sacmalik yaasalon tutulmus esalar alinmis bu ne sacmalik
kusura bakmada o kayinvalide olacak kadini bogari ben yaaaaaaaaaaaaa
1. kendisini ne saniyor? tek basina bu kararlari veremezler, adam gibi oturup konusulur sizin aileyle !
2. hersey hazir, ertelenemez, hemde 9 ay ! yuh artik ! olacak is degil, asla kabul etmeyin !
3. abisi henüz nisanlanacak ocakta! NISANLANACAK ! otursun adam gibi sirasini beklesin. sizin dügün olduktan sonra onun hazirliklari baslar 1 seneden ölmez. hem kizla nisanlilik süreci yasanir daha iyi tanisirlar!
varya sinir oluyorum böyle insanlara SINIR.
cnm aynen yaa ben en azından haziran temmuz olsun dedim,yok kabule tmiyorlar..abisi hakkında kötü şeyler duyarsa diğer gelin hanım vazgeçermiş onun için,bir an önce onu evlenedireceklermiş..babası annesi abisi herkes bana karşı.istemiyorlar.düğün olayını diretince daha çok sinir oldular bana..
nekadar sacma? !!! hemen evlendirseler ne olacak? evlenince duyunca, eyerki o kiz onu kabul edemiyorsa tereddüt icinde kalip güveni sarsilirsa, bOS, öylede bosanir böylede bosanir isterse 2 aylik evli olsun, isterse 2 haftalik evli olsun !!! gercekten yaptiklari cok cok cokkk sacma , allah akil fikir versin,ve böyle insanlari kimsenin basina vermesin bas edilmez.. insanin sinirleri yipranir sinir hastasi olur gercekten ! ne yapmayi düsünüyorsunuz simdi canim? nisanlinda birsey demiyormus.. nebicim insanlar yaa valla ruhum daraldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?