düğün ya nisanda olur yada ben yokum dedim.bizi ayıracaklar sonunda..kötüyüm..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb arkadaşlar yine yazmıştım açtığım konu mevcut hala..nişanlımın annesinin beni istememesiye alakalı sorunlardan bahsetmiştim.tam herşey yeni yeni düzeliyor,yoluna giriyor diye düşünürken,bugün öylesine bir şk daha yaşadımki,şu saatte bile uyku yok hiç bir tepki veremedim uzun süre.bugün nişanlım izinliydi ve beraberdik herşey güzeldi.annesiyle arasının nasıl olduğunu sordum biraz düzeldiğinden bahsetti.nişanlım son derece iyiniyetli,kalbi temiz bir insan ve sürekli nisan yaklaştığı için,sevincini,heyecanını dile getiriyordu.hemde düne kadar..akşam eve gidince beni aradı ve ailesiyle beraber karar aldıklarını,düğünü eylül 2011 e ertelemeye karar verdiklerini söyledi.nedeni ise daha nceden evlenip ayrılan abisinin ocak ayında nişanı var ve mayısta onun düğününü yapıcaklarmış.masraf bakımından iki ayağımız bir pabuca girer abinin yaşıda geçiyor,siz eylüle kadar bekleyin demiş anne ve babası..annem ve ailemden herkes çılgına döndü bunun üzerine,annem düğün nisanda olur yada biter bu iş dedi..tabii bende daha önceden annesiyle sorun yaşadığım için kadın zaten beni istemiyor,canına minnet düğünün ertelenmesi hemde 9 ay ertelenicek diye düşününce delirdim resmen.nişanlıma ağzıma geleni saydım.sen beni sahiplenmiyorsun,sen daha dün günleri saydığını söylerken,nasıl ikna olursun,ya nisanda olur yada eylüle kadar bekleyemem ben dedim.saatlerce kavga ettik.annesi bizi ayırmak için elinden geleni yaptı şimdiye kadar,düğün yaklaşıyor diye düşünürken,9 ay ertelemkte ne oluyor yaa..bu kadın bu sürede amacına ulaşır mutlaka..hazmedemiyorum abisi daha ocakta nişanlanacak ve bizim tarihimiz bile belli,abisi evlenecek diye biz beklemeye geçiyoruz yaa..kızlar o kadar kötüyümki,ne yapacağımı bilemiyorum.bildiğim tek şey,eylüle kadar beklersek biz mutlaka ayrılırız yani ayırı annesi bizi soğutur nişanlımı..nişanlım en son tamam ben borçlarımı bitiririm diye düşünmüştüm ama istemiyorsan nisanda yaparız dedi ancak yine gireeler beynine zehirlenir biiyorum çıldırmak üzereyim..bu nasıl bir haksızlıktır böyle..

Nasıl yani?

Borçları varsa neden düğüne kalkıştınız? Adamın zaten parası pulu olsa ailesine minnet etmez herkes kendi düğününü kendisi yapar. Eeee sizin büyükler yapacağına göre susmanız daha doğru..
Bence nişanlılınızın ailesinin işlerine karışmasanız daha iyi olur..

Nasıl yani?

Borçları varsa neden düğüne kalkıştınız? Adamın zaten parası pulu olsa ailesine minnet etmez herkes kendi düğününü kendisi yapar. Eeee sizin büyükler yapacağına göre susmanız daha doğru..
Bence nişanlılınızın ailesinin işlerine karışmasanız daha iyi olur..

cnm nişanlım kendi maaşıyla yaptı herşeyi..nişanda takılan takıları,tüm eşyalarımızın taksidini kendi maaşıyla ödüyor.can atıyordu nisanda düğün olması için,birden abisinin düğünü için fikrini değiştrdiler.çünkü annesi beni istemiyor zaten ayrılırsakta işine gelir.aylar öncesinden düğün salonu tutuldu,eşyalar alındı,3 ay kala eylüle ertemek istiyorlar.en çok zoruma giden ise,annem ankarada yaşıyor,ben ise istanbulda kardeşlerimle ve annem eylüle kadar seni ankaraya getirir yüzünü gstermem dedi,beni grmeden duramayan nişanlım ise,buna iitirazı olmadı bile..yanii biz eylüle ertelemek değil amaçları,sadece benden soğutmak ve başkasını bulmak.daha nceki konumu okursanız anlarsınız beni.

annemle konuştu babası bu akşam ve kesinlikle nisanda yapamayız yıl sonuna kadar bekleyecekler,büyük abisi evlenecek demiş.nişanlım ise beni sevdiğini söylüyor..abisi henüz nişanlı bile değil,onun için bizim düğünümüz erteleniyor.hemde aylarca..aldığımız buzdolabı,ç.makinası,tv.b.makinasıda abisine verecekler bana göre..hazmedemiyorum kızlar çıldırmak üzereyim

canım,benim arkadaşım 11 sene sonunda evlendi eşiyle.....damadın annesi çok seviyosanız sahip çıkın ilişkinize birbirinize bekleyin dedi onlarda evlenme kararı aldıklarında...7 sene sevgili kaldılar ayrıl barış,birbirlerinden kopamayacklarını anladılar daha sonra ailevi sorunlar yaşadılar eşinin tarafından,kız hep arada ortada kaldı,eşi ailesinin ağzına bakıyor,çok zor bi durum...ama herşeye katlandı onlarında düğünleri ertelendi kaç kere...durumumuz yok dendi hep olduğu halde...ama sonuçta kısmetmiş evlendiler..ha ne kadar mutlu olurlar bilemem,inşallh birbirlerinin kısmetidirler yoksa dayanamaz ayrılırlar...bence hiç çıldırma,herşey olacağına varıyor sen pozitif ol güçlü ol...belkide bu kısmetin bile değil,seven katlanır ve çaba gösterir,eğer senle evlenmek için çaba gösterirse sana kıymet veriyordur,zaten çaba göstermezse o kişiden hayır gelmez dertler sorunlar hiç bitmezki...amacın bir an önce evlenmekse sonunu düşünmüyceksen ayrılırsak ayrılırız dert çekersem çekerim diyorsan bilemem ama sabret,sen peki de olumlu insan ol..o da seni istiyorsa çaba gösterir,annesi istediği kadar ayırmaya çalışsın allah yazdıysa hiç bişiy olmaz bence fevri davranma...

cnm abisi henüz nişanlanmadı bile cak ayında nişanlanıcak ve bizim aylar öncesinden salon tutuldu,eşyalar alındı herşeyimiz tamam.abisi henüz nişanlanmadan bizi bekletiyorlar..hemde eylüle kadar.eylüle kadar bu kadın ayırır oğlunun aklına başkasına alır biliyorum.yanii biz bu şekilde ayrlırız cnm derdim bu zaten.inan üzüntüden tanınmayacak haldeyim.evimi hayal ediyordum düğün heyecanım vardı ama herşeyi askıya aldılar.hemde yıl sonuna kadar..onun sonrasıda zaten iki bayram arası sonrası kış zaten olmaz..ben herşeyden feragat ettim.işi bıraktım nişanlım istemediği için..onun izinli günlerinde evde asker oldum resmen yemekler ütülerini bile ben yapıyorum.ama annem görüşmek yok artık yaa nisanda olur yada biter diyor..haklıda..çünkü ailesi diğer gelini almak için beni önemsemiyor..bize yazık değilmi??herşeyimiz hazır cnm herşeyimiz..

boşver tatlım sen hiç kendini üzme,herşey olacağına varıyor dedim ya..sen pzitif ol yılma,sabret nikahınızda varmış zaten ne üzülüyosun sen kendi anneni ikna et şimdilik,hiç öyle yemeden içmeden kesilme yüzünün güzelliği kalmazsa nişanlına kim morel vericek? o senin güzelliğinle verdiğin huzurla yanında olucak seni daha çabuk almaya çalışıcak,ama sen böyle salarsan o da salar..geç olsun güç olmasın.mantıklı düşün biraz..eğer oyalanırım diyosan işe gir tekrar evlenene kadar çalışıcam de,bu seninhakkın,madempara yüzünden sıkıntı çekiyoruz bende çalışır para kazanırım destek olurum de herşeye rağmen olmuyorsada kabullenmeyi öğren.ne örnekler var hayatımızda,bağımlı olma gözünü aç,güçlü ol,sen güçlendikçe kimse sana zarar veremez...sen üzülüorum yemiorum uyumuorum dedikçe sadece olan sana olur...sağlığın bozulur erken yaşlanırsın,kendine gel lütfen?kimseyede beddua etme,zaten allah herşeyi görüyor herşey allahtan,herşey sınav..birde böyle düşün,insan bağımlı olunca mantıklı düşünemiyor sadece herşey düzelicek die düşün ve sabırlı ol ve sizi ayırırlarsada yine başın dik olsun hayata küsme,hayatta ne acılar var inan,bende başma kötü şeyler geldiğinde üzülür hayata küserdim ama küstükçe daha kötü sorunlarla karşılaşıyor insan ta ki kabul etmeyi öğrenene kadar...başına gelen olayların allahtan olduğunu kabul edip güçlü olucaksın.belki seni daha çok sevicek biri çıkıcak karşına ?ben bu yaşıma geldim daha nişanlanamadım bile :) çünkü inanıyorumki beni mutlu edicek insan ortada yok henüz..o yüzden üzülmüyorum.bak kk da yazıyo evli bayanlar,7 sene oldu evleneli ama son 2 senedir daha yeni anlaşıyoruz diyorlar?öylemi olmak istersin...sadece mantıklı düşün fevri hareket etme kendine haksızlık etme,kendini en iyi şekilde toparla her zaman güzel ve pozitif ol..sen etrafına ışık saç ki insanlar senin ışığınla aydınlansın...kaybeden sen olma onlar olsun

Hersey belli olmus salon bile tutulmus bu kadar sey hazırdayken ertelemek sacma tabi.
Abisi beklesin 1 seneden ne kaybeder en fazla bir yas yaslanır.
Arayıp biz erteleme kararı aldık! demeleri ayıp cünkü bu kararı tek baslarına veremezler.:4:

boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum.sizin icin kalbimden gecen sabretmeniz,akillica yol izlemeniz..nisanlinizi tatli dille bi sekilde ikna edin.uzerine gidip,kesinlikle olay cikartmayin..kadinin niyetini bilemem ama gorunenler cokta olumlu degil ama sen kendini kesinlikle uzme..cunku bu isten art niyetleri varsa onlar degil sen karli cikacaksin.icimden bunlar geciyor sizin icin..ama dedigim gibi telasa kapilamadan,sabirlaaa

Son düzenleme:
Canım sen nişanlınla yüzyüze görüş.. bir şekilde ikna et hoşuna gitcek sözlerle karışık istegini dile getir..gerekirse ağla ,ama insan rolde yapamaz ki ister istemez aglar bu durumda. olayın mantık yönünden bahset. ve dönmemesi konusunda ikaz et iyice..
babanda bence babasını arasın konuya bir acıklık getirsin ..cunku buyukler kucuklerı dınlemıyor kendi aralarında halletmek istiyorlar.. şuan topu herkes sana atmış durumda..sen bunalma bunalt biraz..
kaynanandan uzak bir yerde oturmak gibi durumun varsa uzaga git.. ailenden de uzak kal ama kaynanandan da uzaga kaç
hadi evlensen kafasına koyan insan evlenınce de ayırmaya ugrasır..
Allah yardımcın olsun canım..
ama şunu unutma sen nişanlınla kötü olunca mutlu olan birileri hep olcak ,inadına iyi ol inadınada kendi cephene cekmek icin ugras nişanlını.. herşey eşte biter bence.

Son düzenleme:
boşver tatlım sen hiç kendini üzme,herşey olacağına varıyor dedim ya..sen pzitif ol yılma,sabret nikahınızda varmış zaten ne üzülüyosun sen kendi anneni ikna et şimdilik,hiç öyle yemeden içmeden kesilme yüzünün güzelliği kalmazsa nişanlına kim morel vericek? o senin güzelliğinle verdiğin huzurla yanında olucak seni daha çabuk almaya çalışıcak,ama sen böyle salarsan o da salar..geç olsun güç olmasın.mantıklı düşün biraz..eğer oyalanırım diyosan işe gir tekrar evlenene kadar çalışıcam de,bu seninhakkın,madempara yüzünden sıkıntı çekiyoruz bende çalışır para kazanırım destek olurum de herşeye rağmen olmuyorsada kabullenmeyi öğren.ne örnekler var hayatımızda,bağımlı olma gözünü aç,güçlü ol,sen güçlendikçe kimse sana zarar veremez...sen üzülüorum yemiorum uyumuorum dedikçe sadece olan sana olur...sağlığın bozulur erken yaşlanırsın,kendine gel lütfen?kimseyede beddua etme,zaten allah herşeyi görüyor herşey allahtan,herşey sınav..birde böyle düşün,insan bağımlı olunca mantıklı düşünemiyor sadece herşey düzelicek die düşün ve sabırlı ol ve sizi ayırırlarsada yine başın dik olsun hayata küsme,hayatta ne acılar var inan,bende başma kötü şeyler geldiğinde üzülür hayata küserdim ama küstükçe daha kötü sorunlarla karşılaşıyor insan ta ki kabul etmeyi öğrenene kadar...başına gelen olayların allahtan olduğunu kabul edip güçlü olucaksın.belki seni daha çok sevicek biri çıkıcak karşına ?ben bu yaşıma geldim daha nişanlanamadım bile :) çünkü inanıyorumki beni mutlu edicek insan ortada yok henüz..o yüzden üzülmüyorum.bak kk da yazıyo evli bayanlar,7 sene oldu evleneli ama son 2 senedir daha yeni anlaşıyoruz diyorlar?öylemi olmak istersin...sadece mantıklı düşün fevri hareket etme kendine haksızlık etme,kendini en iyi şekilde toparla her zaman güzel ve pozitif ol..sen etrafına ışık saç ki insanlar senin ışığınla aydınlansın...kaybeden sen olma onlar olsun

yorumlarınızı okuyunca çok moral buluyorum cnm tşk ederim çok haklısın ama 4 aydır nişanlıyız tüm hazırlıklarımız tamamlandı,henüz yüzükleri bile takılmamış gelin için can atıyorlar.beklemek sorun değil beklerim ama eylülde de olmaz bunuda biliyorum..çünü zaten araya ramazan bayram flan giriyor..nişanlıma çalışmak istediğimi söyledim şiddetle karşı çıkıyor izin vermiyor.annemde fevri davranıyor ama kadın doldu artık cnm.çok bunalttılar bizi her konuda..düğün olmuyorsa görüşmekte yok dedi.istesemde üzülmeden yapamıyorum çünkü 1 yılı aşkındır depresyon tedavisi görüyordum,zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayım,ister istemez uykumu herşeyi etkiliyor

Hersey belli olmus salon bile tutulmus bu kadar sey hazırdayken ertelemek sacma tabi.
Abisi beklesin 1 seneden ne kaybeder en fazla bir yas yaslanır.
Arayıp biz erteleme kararı aldık! demeleri ayıp cünkü bu kararı tek baslarına veremezler.:4:

aynen öyle cnm kendi keyiflerine göre davranıyorlar.biz yuncak değiliz diyor annemde..abisi henüz nişanlı bile değil,ocakta nişanlanacak mayısta onun düğün için bizi feda ediyorlar yazık günah değilmi bize

boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum.sizin icin kalbimden gecen sabretmeniz,akillica yol izlemeniz..nisanlinizi tatli dille bi sekilde ikna edin.uzerine gidip,kesinlikle olay cikartmayin..kadinin niyetini bilemem ama gorunenler cokta olumlu degil ama sen kendini kesinlikle uzme..cunku bu isten art niyetleri varsa onlar degil sen karli cikacaksin.icimden bunlar geciyor sizin icin..ama dedigim gibi telasa kapilamadan,sabirlaaa

cnm benim tşk ederim güzel dileklerin için..yaa öylesine huzursuz ve mutsuzumki,evet haklısınız herşey olacağına varıyor ne kadar üzülsekte ama ben o kadar çk fedakarlık yaptımki,işi bıraktım nişanlım istemediği için,abimden aldığım harçlıklarla hergün dışarıya çıktığımda,evime ne alayım diye heves içindeydim.bugün ise o dükkanların yakınından bile geçerken bakamıyorum..nişanlıma söyledim oda çok istekliydi ama babasını kıramadığını söylüyor..ne yapıcağımı hiç bilmiyorum..

Canım sen nişanlınla yüzyüze görüş.. bir şekilde ikna et hoşuna gitcek sözlerle karışık istegini dile getir..gerekirse ağla ,ama insan rolde yapamaz ki ister istemez aglar bu durumda. olayın mantık yönünden bahset. ve dönmemesi konusunda ikaz et iyice..
babanda bence babasını arasın konuya bir acıklık getirsin ..cunku buyukler kucuklerı dınlemıyor kendi aralarında halletmek istiyorlar.. şuan topu herkes sana atmış durumda..sen bunalma bunalt biraz..
kaynanandan uzak bir yerde oturmak gibi durumun varsa uzaga git.. ailenden de uzak kal ama kaynanandan da uzaga kaç
hadi evlensen kafasına koyan insan evlenınce de ayırmaya ugrasır..
Allah yardımcın olsun canım..
ama şunu unutma sen nişanlınla kötü olunca mutlu olan birileri hep olcak ,inadına iyi ol inadınada kendi cephene cekmek icin ugras nişanlını.. herşey eşte biter bence.

cnm nişanlımla defalarca konuştum günlerdir ağlıyorum.kendi işi mesleği var ihtiyacı yok ailesine ama ailesi beynine girmiş birkere.babam sağ değil annemle knuştu babası,biz nisanda yapamayız mayısta diğer oğlum evlenicek demiş.annemde öyleyse ayrılsınlar demiş.şu an konu açılmıyor ama onlar yapamayacağını söyledi bikere.en çok bana dokunan,sana kavuşmak istiyorum hayatım düzene girmesini istiyorum diyen insan,birden bire fikir değiştirdi ve bu durumdanda hoşnut şu an.ben ise na ceza olsun diye asla görüşmeyi düşünmüyorum.yüzüme hasret kalsın ki anlasın kaybetme korkusunu diye..

bu ne sacmalik yaa :53: salon tutulmus esalar alinmis bu ne sacmalik:53:
kusura bakmada o kayinvalide olacak kadini bogari ben yaaaaaaaaaaaaa :53::47::47::47::47:

1. kendisini ne saniyor? tek basina bu kararlari veremezler, adam gibi oturup konusulur sizin aileyle !

2. hersey hazir, ertelenemez, hemde 9 ay ! yuh artik ! olacak is degil, asla kabul etmeyin !

3. abisi henüz nisanlanacak ocakta! NISANLANACAK ! otursun adam gibi sirasini beklesin. sizin dügün olduktan sonra onun hazirliklari baslar 1 seneden ölmez. hem kizla nisanlilik süreci yasanir daha iyi tanisirlar!

varya sinir oluyorum böyle insanlara SINIR.

bu ne sacmalik yaa :53: salon tutulmus esalar alinmis bu ne sacmalik:53:
kusura bakmada o kayinvalide olacak kadini bogari ben yaaaaaaaaaaaaa :53::47::47::47::47:

1. kendisini ne saniyor? tek basina bu kararlari veremezler, adam gibi oturup konusulur sizin aileyle !

2. hersey hazir, ertelenemez, hemde 9 ay ! yuh artik ! olacak is degil, asla kabul etmeyin !

3. abisi henüz nisanlanacak ocakta! NISANLANACAK ! otursun adam gibi sirasini beklesin. sizin dügün olduktan sonra onun hazirliklari baslar 1 seneden ölmez. hem kizla nisanlilik süreci yasanir daha iyi tanisirlar!

varya sinir oluyorum böyle insanlara SINIR.

cnm aynen yaa ben en azından haziran temmuz olsun dedim,yok kabule tmiyorlar..abisi hakkında kötü şeyler duyarsa diğer gelin hanım vazgeçermiş onun için,bir an önce onu evlenedireceklermiş..babası annesi abisi herkes bana karşı.istemiyorlar.düğün olayını diretince daha çok sinir oldular bana..

cnm aynen yaa ben en azından haziran temmuz olsun dedim,yok kabule tmiyorlar..abisi hakkında kötü şeyler duyarsa diğer gelin hanım vazgeçermiş onun için,bir an önce onu evlenedireceklermiş..babası annesi abisi herkes bana karşı.istemiyorlar.düğün olayını diretince daha çok sinir oldular bana..

nekadar sacma? !!! hemen evlendirseler ne olacak? evlenince duyunca, eyerki o kiz onu kabul edemiyorsa tereddüt icinde kalip güveni sarsilirsa, bOS, öylede bosanir böylede bosanir isterse 2 aylik evli olsun, isterse 2 haftalik evli olsun !!! gercekten yaptiklari cok cok cokkk sacma , allah akil fikir versin,ve böyle insanlari kimsenin basina vermesin bas edilmez.. insanin sinirleri yipranir sinir hastasi olur gercekten ! ne yapmayi düsünüyorsunuz simdi canim? nisanlinda birsey demiyormus.. nebicim insanlar yaa valla ruhum daraldi

nekadar sacma? !!! hemen evlendirseler ne olacak? evlenince duyunca, eyerki o kiz onu kabul edemiyorsa tereddüt icinde kalip güveni sarsilirsa, bOS, öylede bosanir böylede bosanir isterse 2 aylik evli olsun, isterse 2 haftalik evli olsun !!! gercekten yaptiklari cok cok cokkk sacma , allah akil fikir versin,ve böyle insanlari kimsenin basina vermesin bas edilmez.. insanin sinirleri yipranir sinir hastasi olur gercekten ! ne yapmayi düsünüyorsunuz simdi canim? nisanlinda birsey demiyormus.. nebicim insanlar yaa valla ruhum daraldi

cnm ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum.nişanlım bugün bana temmuzda olabilir babam temmuzu kabul eiyor diyor ama,annem inanmıyor.oyalıyorlar bizi..diğer oğlunun düğününü yapınca,bu kezde borçlandım bekleyin diyecek..çünkü iğerinin herşeyini babası yapacak ve bize gelince sıra durumu kalmayack..annem asla yüzünü göstermem yoksa seni silerim diyor.haklıda kadın çünkü o kadar rencie ettilerki bizi..beynim durdu aptallaştım tamamen.

Canım, o kaynananın aynısı bende de vardı. Bizi ayırmak için elinden geleni yaptı ve herşeyi o kadar açık açık yaptı ki. Ben bunları nişanlıma anlattığımda bana hak veriyo ama hiçbişey yapmıyodu. 7 yıllık ilişkinin sonunda ayrıldık. Biz ilişkimizin 2. yılında sözlendik, askere gitti geldi. Geldikten sonra sözü attık. Aradan aylar geçti, pişmanım diye geldi. Ailemle konuştum, onları ikna ettim. Dedim ki artık eskisi gibi olmaz. Ailesinin sözlerini bu kadar dinleyipte beni üzmez. Tabi ki ailem inanmadı ama ben seviyorum diye karşı da çıkmadılar.

Ben aylarca annesine barıştığımızı söylemesini bekledim. Tekrar yüzükler alındı gelindi, bu sefer babası yoktu. Meğer babasının haberi yokmuş tekrar yüzük taktığımızdan. Ne eski nişanlım, ne de annesi adama bahsetmemişler bile. Annesinin bu işe pek olur gözüyle bakmadığı belliymiş. Ama ben bunları o zamanlar bilmiyorum tabii. Safça diyorum ki tamam bu adam beni seviyo bak annesini aldı geldi ikinci kez. Bizim planlarımıza göre askerden gelince evlenicektik. İlk sözlendiğimiz zaman aile arasında babası da böyle bahsetmişti zaten. Herneyse barıştıktan sonra evlilik konusunu açan olmadı. Annem soruyo, kadın konuyu kapatıyo. Ağlıyo işte şöyle derdim var böyle derdim var. Annemde benim hatrıma ses çıkarmadı uzun süre. Bi kere uzaktan akrabalarının nişanına gittik, beni tanıştırıyo orda birileriyle, aynen kurduğu cümle "gelin adayımız", gelinimiz demiyo. Benim yanımda bi kızı gösterip oğlumun ki geliyo diyo falan. Ben yine diyorum cahil kadın, çünkü aile yapıları biraz kültür bakımından eksik. Bizimkiler bizden düğün haberi beklerken, birden bire abisinin evlenme olayı çıktı. Ortada öyle bi durum hiç yoktu. Çünkü abisinin eski kız arkadaşıyla tanışıp arkadaş olmuştum ben. Bunlar ayrılınca abisi bunalıma girdi biraz. Hemen bunu evlendirmeye kalkmışlar. Bize gelince de durumumuz yok deniyodu. Ne abisinin düğününe çağırdılar beni ne başka bişeye.

Yine bizim ara sıra onun ailesi yüzünden tartışmalarımız oluyodu. Daha sonra atlattık bunları dedik, nikah tarini aldık, aldık almasına ama eski nişanlım bunu bile ailesine söylememiş. Çünkü karşı çıkacaklarını biliyo. Ama bana söyledim diyo. Nikaha 1 ay kala bi telefon konuşmasını dinliyorum ablasıyla olan, annesinin benim hakkımdaki düşüncelerini duyuyorum, ablasınında aynı şekilde. Bu şekilde olmaz diyorum. Yalvarıyo yakarıyo, tamam diyorum sırf seni sevdiğim için diyorum. Evimizi bile tutmuştuk, nikah tarihi alınmıştı, gelinliğimi diktirmiştim, eşyalarımı bile toplamıştım. O günden 2 gün sonra ailesinin sözleriyle tekrar tartışıp ayrılıyoruz. Ve onun ailesinden bir kişi bile bizi arayıp demiyo ki ne oldu? Bu kadar zaman kala, herşey hazırken, sadece 23 gün varken olur mu böyle şey demedi kimse.

Annesi bizim ayrılmamız için elinden gelen herşeyi yaptı, ayrıldıkta. Ama aradan 3 ay geçti ve eski nişanlım şimdi pişman olduğunu, gerekirse ailesini karşısına alacağını bile söylüyo. :)

Çok uzun yazdım ama, maalesef ki benimde bu konulara karşı zaafım var. Ve inanki annen çok haklı. Çünkü benim annem bana ne demişti biliyo musun? Kızım dedi, ben sizi nikah dairesinde evet deyip imza atarken görmeden evleneceğinize inanmıyorum. Ve ben anneme demiştim ki, yok anne daha neler, herşey hazırken bu adam beni yarı yolda bırakmaz. Maalesef ilişkiler uzadıkça, belirsizlikler baş gösterdikçe, yollar daha çabuk ayrılıyor. Yani uzatmak anlamsız. Umarım herşey gönlünce olur. Ama sevgin için savaşmalısın bence. Bu insanlar nasıl bir evlatlarını evlendirebiliyorlarsa, sizi de evlendirebilirlermiş demek ki.

Son düzenleme:
bence nişanlını al karsına konus canım sana biraz sahip cıkmasının zamanı gelmişte geciyor atık bune boyle ya herseye annesi karar veriyor sanki o evlenecek ne alakası var abisi evleniyo diye sizi bekletmesinin o bi kere evlenip ayrılmıs ustelik anladıgım kadarıyla daha nişanı bile olmamıs herhalde o beklesin o zaman! bu kadar karısmalarına izin vermemelisin bence canım

Back