mrb arkadaşlar yine yazmıştım açtığım konu mevcut hala..nişanlımın annesinin beni istememesiye alakalı sorunlardan bahsetmiştim.tam herşey yeni yeni düzeliyor,yoluna giriyor diye düşünürken,bugün öylesine bir şk daha yaşadımki,şu saatte bile uyku yok hiç bir tepki veremedim uzun süre.bugün nişanlım izinliydi ve beraberdik herşey güzeldi.annesiyle arasının nasıl olduğunu sordum biraz düzeldiğinden bahsetti.nişanlım son derece iyiniyetli,kalbi temiz bir insan ve sürekli nisan yaklaştığı için,sevincini,heyecanını dile getiriyordu.hemde düne kadar..akşam eve gidince beni aradı ve ailesiyle beraber karar aldıklarını,düğünü eylül 2011 e ertelemeye karar verdiklerini söyledi.nedeni ise daha nceden evlenip ayrılan abisinin ocak ayında nişanı var ve mayısta onun düğününü yapıcaklarmış.masraf bakımından iki ayağımız bir pabuca girer abinin yaşıda geçiyor,siz eylüle kadar bekleyin demiş anne ve babası..annem ve ailemden herkes çılgına döndü bunun üzerine,annem düğün nisanda olur yada biter bu iş dedi..tabii bende daha önceden annesiyle sorun yaşadığım için kadın zaten beni istemiyor,canına minnet düğünün ertelenmesi hemde 9 ay ertelenicek diye düşününce delirdim resmen.nişanlıma ağzıma geleni saydım.sen beni sahiplenmiyorsun,sen daha dün günleri saydığını söylerken,nasıl ikna olursun,ya nisanda olur yada eylüle kadar bekleyemem ben dedim.saatlerce kavga ettik.annesi bizi ayırmak için elinden geleni yaptı şimdiye kadar,düğün yaklaşıyor diye düşünürken,9 ay ertelemkte ne oluyor yaa..bu kadın bu sürede amacına ulaşır mutlaka..hazmedemiyorum abisi daha ocakta nişanlanacak ve bizim tarihimiz bile belli,abisi evlenecek diye biz beklemeye geçiyoruz yaa..kızlar o kadar kötüyümki,ne yapacağımı bilemiyorum.bildiğim tek şey,eylüle kadar beklersek biz mutlaka ayrılırız yani ayırı annesi bizi soğutur nişanlımı..nişanlım en son tamam ben borçlarımı bitiririm diye düşünmüştüm ama istemiyorsan nisanda yaparız dedi ancak yine gireeler beynine zehirlenir biiyorum çıldırmak üzereyim..bu nasıl bir haksızlıktır böyle..