düğün ve kına salonumuzzz A&G

sasmalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
491
0
96
37
İzmir
çoookkk mutluyum dun aksam gıdıp sonunda tuttuk kına ve dugunumuz aynı yerde olucak O kadar dolasmanın sonucunda hem ıcımıze sınen hemde butcemıze uyan bı yerdı sporyum garden narlıdere yolu uzerınde sadece dugun tarıhımızı degıstırmek zorunda kaldık ıstedıgımız tarıh doluymus 23-24 ağustos 2012 persembe cuma oldu herseyımızn mutlulukla ve huzurla gelmesını beklıyoruz artık . müstakbel ''eşim bunu da hallettık sadece ayağımıza basmaya geldı sıra '' dedı bıtanem benım

ALLAH DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE DE NASİP ETSİN. GÖNLÜMÜZDEN GECEN HERŞEY HAYIRLI İSE BAŞIMIZA GELSİN

canım tebrik ederim daha bu zamandan dolmuş mu tarihler:2: nereyi tuttunuz onuda yazsaydın keşke biz düğüne 3 ay kala falan tutabilicez mekanı bakalım yer bulabilcez mi eylül sonu fln olacak sanırım erkek arkadaşım kaptan burda değil mayıs sonu dönecek yeri nikah işlemlerini ayarlıcaz tekrar gidicek 2 ay kalması lazım görev süresi yüzünden çok merak ediyorum nasıl halledicez her şeyi:18:

kusura bakma tatlım oncelıkle anca gordum mesajını. Allah kavustursun dıyeyım oncelıkle ıns ıstedıgınız gıbı bı yer bulabılırsınız çunku sımdıden tarıhler doluyor ozellıkle hafta sonları :) ben yazmıstım ama dııkat edılmıyor sanırım ısmı SPORYUM GARDEN internette ve facebookta aratırsan sayfası var fıyatıda bıze uygun geldı baya bıı . yorumun ıcın teşekkür ederim ayrıca o kadar kısı goruntulemıs ama yorum yok
Allah herseyı gonlumuze gore nasıp etsın askla mutlukla huzrla ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…