• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün ve kına salonumuzzz A&G

sasmalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
491
0
96
37
İzmir
çoookkk mutluyum dun aksam gıdıp sonunda tuttuk kına ve dugunumuz aynı yerde olucak :17: O kadar dolasmanın sonucunda hem ıcımıze sınen hemde butcemıze uyan bı yerdı sporyum garden narlıdere yolu uzerınde :3: sadece dugun tarıhımızı degıstırmek zorunda kaldık ıstedıgımız tarıh doluymus 23-24 ağustos 2012 persembe cuma oldu herseyımızn mutlulukla ve huzurla gelmesını beklıyoruz artık . müstakbel ''eşim bunu da hallettık sadece ayağımıza basmaya geldı sıra '' dedı bıtanem benım :17:

ALLAH DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE DE NASİP ETSİN. GÖNLÜMÜZDEN GECEN HERŞEY HAYIRLI İSE BAŞIMIZA GELSİN:16::16::16::16::16:

çoookkk mutluyum dun aksam gıdıp sonunda tuttuk kına ve dugunumuz aynı yerde olucak :17: O kadar dolasmanın sonucunda hem ıcımıze sınen hemde butcemıze uyan bı yerdı sporyum garden narlıdere yolu uzerınde :3: sadece dugun tarıhımızı degıstırmek zorunda kaldık ıstedıgımız tarıh doluymus 23-24 ağustos 2012 persembe cuma oldu herseyımızn mutlulukla ve huzurla gelmesını beklıyoruz artık . müstakbel ''eşim bunu da hallettık sadece ayağımıza basmaya geldı sıra '' dedı bıtanem benım :17:

ALLAH DAHA GÜZELLERİNİ SİZLERE DE NASİP ETSİN. GÖNLÜMÜZDEN GECEN HERŞEY HAYIRLI İSE BAŞIMIZA GELSİN:16::16::16::16::16:

canım tebrik ederim daha bu zamandan dolmuş mu tarihler:2: nereyi tuttunuz onuda yazsaydın keşke :16: biz düğüne 3 ay kala falan tutabilicez mekanı bakalım yer bulabilcez mi eylül sonu fln olacak sanırım erkek arkadaşım kaptan burda değil mayıs sonu dönecek yeri nikah işlemlerini ayarlıcaz tekrar gidicek :5: 2 ay kalması lazım görev süresi yüzünden çok merak ediyorum nasıl halledicez her şeyi:18:

kusura bakma tatlım oncelıkle anca gordum mesajını. Allah kavustursun dıyeyım oncelıkle ıns ıstedıgınız gıbı bı yer bulabılırsınız çunku sımdıden tarıhler doluyor ozellıkle hafta sonları :) ben yazmıstım ama dııkat edılmıyor sanırım ısmı SPORYUM GARDEN internette ve facebookta aratırsan sayfası var fıyatıda bıze uygun geldı baya bıı .:17: yorumun ıcın teşekkür ederim ayrıca o kadar kısı goruntulemıs ama yorum yok :5:
Allah herseyı gonlumuze gore nasıp etsın askla mutlukla huzrla ınsss :54:

Back