• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün ve altın konusu

Canım benım altınlarım bır bucuk yıldır bankada kafam rahat gıdıyorum ıstedıgım zaman alıyorum kasa kıralıyorsun anahtarn oluyor bankadakıler bıle gormuyor kasaya be koydugunu ıstedıgım gıbı gıdıp koyuyorsun. Benım evıme gıren hırsız kaynanamın evıne gıremez mı bence hıc evde tutulacak donem degıl. Ayrıca kaynanamla kusucem barısıcam altınlarm aklıma gelecek hıc ugrasamam. Ya da ıhtıyacım olacak borc vercem kaynanam soracak benım altınım bana emanet gıbı olacak ya da bısey alınacak kaynanam altın mıktarımı bılıyor karısıck altın alcam gıdıp ona teslım etcem. Ceyrek bıle alsam gıdıp koyuyorum.Depozıto verdık onu sozlesme yapmazsan gerı verıyorlar bız gecen sene 300 lıraya kıralamıstık. 12 ay kafam rahat super bırsey hem altınlarm guvende banka guvenvesı de bankvar 30 40 bın cıvarı ıcın. Bu devırde kaynanaya ya da gıdıp kuyumcuya verene sasarım...
Banka kasada ne kadar altının olduğunu bilmiyor
30-40 bin güvence nasıl veriyor
Banka soyulsa
Deprem olsa binası yıkılsa
Yangın çıksa altınlar bitti gitti
Bankanın da güvencesi YÖK altın konusunda

Benimkiler kaynanamda, nolcak ki sen el kızı olsan da oğlu var arada bişey yapamaz bence, hadi yaptı diyelim oğlunun yüzüne nasıl bakcak, yani benim öyle bi korkum yok açıkcası yeni evli gurbette yaşayan biri olarak kafam rahat etsin dedim verdim, izinlerde falan gidip takıyorum

Neden gidip bir kaç bankayla görüşmüyorsunuz?
Vadeli hesap istemezseniz kasa kiralayıp oraya koyun.

Banka kasada ne kadar altının olduğunu bilmiyor
30-40 bin güvence nasıl veriyor
Banka soyulsa
Deprem olsa binası yıkılsa
Yangın çıksa altınlar bitti gitti
Bankanın da güvencesi YÖK altın konusunda
Aynn esım bar demıstı sadece altın hesapları ve para hesapları ıcın varmıs. Yanlıs yonlendırmeyım evden guvenlıdır yınede

Back
X