• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün var heyecan yok...

Canım bende de hiç yok yaa :53: hatta nişanlım benden daha heyecanlı :44: daha ev bile tutmadık ben de tık yok.. Bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak :52:

ev tutun canım surada ne kalmıs döşemesi temızlıgı falan ne kadar cok vaktını alıyor ınsanın bırde calısan bırıysen cok zor yani:)

:1::1: Gayet normal, bende kuaförle pazarlık yaparken sanki başkası için aracılık yapıyorum gibi gelmişti. Evet canım, o gelinliği giymen gerekiyor, öyle moda evinde, provada giymek gibi olmuyor emin ol. Bambaşka bir şey, ne kadar güzel ki Allah sana da nasip etmiş beyaz gelinliği. O heyecanı en dibine kadar hissedersin sen merak etme, damatlar da çok heyecanlı oluyor ama belli etmiyorlar. Ben daha geçen gün, konvoy ve gelin alma videosunu izlerken sordum ilk defa, "heyecanlı mıydın?" diye "olmaz mı ya deli misin, elim ayağıma karıştı, korku, heyecan deli gibi attı kalbim" dedi:1:

hiçte belli etmıyorlar sankı daha onceden evlenmıslerde bu durumlara cok alısıkmıs gıbı davranıyorlar belkı onları heyecanlı gorsek bızdede baslar heyecan:)gercı onların ısıde zor cogu organızasyonu beyler yapıyor:)

Evet cnm çalışıyorum, bi taraftan da akşamları çıkıp harıl harıl ev arıyoruz :52: Bulamadık istediğimiz gibi bi türlü :50:
ev tutun canım surada ne kalmıs döşemesi temızlıgı falan ne kadar cok vaktını alıyor ınsanın bırde calısan bırıysen cok zor yani:)

Evet cnm çalışıyorum, bi taraftan da akşamları çıkıp harıl harıl ev arıyoruz :52: Bulamadık istediğimiz gibi bi türlü :50:

cok zor oluyor senı anlıyorum bız ocak ayında evın boyasını yaptık sogukdan boya tutmadı bı turlu hep akmıs hafta ıcın pazar bı gıttık parkenın ustunde bı kılodan fazla boya var sıl sıl kollarım agrıdı subazlı oldugu halde zor cıktı esyalar falan yerlesınce de ınce bı temızlık yaptık sımdı sadece camlı yerler duruyor gardrop makyaj aynası falan bu pazarda onları sılecegım kıyafetler yerlesınce bırsey kalmıyor sukur ınternetten on bı arastırma yap ıncele belkı kolay olur en azından yorulmazsın oturdugun yerden ıncele evlerı:)

cok zor oluyor senı anlıyorum bız ocak ayında evın boyasını yaptık sogukdan boya tutmadı bı turlu hep akmıs hafta ıcın pazar bı gıttık parkenın ustunde bı kılodan fazla boya var sıl sıl kollarım agrıdı subazlı oldugu halde zor cıktı esyalar falan yerlesınce de ınce bı temızlık yaptık sımdı sadece camlı yerler duruyor gardrop makyaj aynası falan bu pazarda onları sılecegım kıyafetler yerlesınce bırsey kalmıyor sukur ınternetten on bı arastırma yap ıncele belkı kolay olur en azından yorulmazsın oturdugun yerden ıncele evlerı:)

Ayy cnm benim, talihsizlik olmuş neyse ki halletmişsiniz :50: Biz de gündüz netten bakıp akşamları yollara düşüyoruz ev için.. Bakalım hayırlısı... :34:

merhaba kızlar surada 11 gün sonra düğünüm var ama hıc heyecanlı degılım bu normal mı aslında nedenı bellı gıbı dugun ıcıın ne gerekıyorsa nısanlımla ıkımız yaptık aıleler hıc bırseye karısmadılar evın boyası esya yerlestırmesı ceyız goturmesı temızlıgı falan hep ıkımız yaptık maddı anlamdada bı desteklerı yok beden ve beyın oolarak cok yorulduk ondan olabılır dıye dusunuyorum bu arada severekte evlenıyorum bı zorlama falanda yok :)

bende bi tek ben mi böyleyim diye üzülüyordum canım ya. aynı sizin gibi herşeyi nişanlımla biz yaptık düşün daha gelin ayakkabılarımı almadık bu hafta alcaz inşallah. bende çok yoruldum anlatamam evi birlikte temizledik eşyaları birlikte kendi gücümüze göre aldık evi ikimz tuttuk düğü salonu öyle vs vs. inan hiç sevinemıyorum hatta evliliği istemedğim zamanlar bile oluyo. 8 yıldır birlikteyiz çok büyük bi aşkla giriştik bu işe neden böyle bılmıyorum ya hatta o kadar bunaldım kı eşimin yüzzüne bile dedim evlendiğimize pişmanım diye. bu arada eşim dıyorum çünkü 14 şubat sevgililer gününde evlendik. Allahım yardımcımız olsun evlerimizden mutluluk ağız tadı eksik olmasın inşallah...

Ayyy .
Ne tatlısiniz ki :16:
Umarim herşey GÖNLÜNÜZCE olur .
Bende istedim bir an :38:

mutluluklar cnm o bosluk evlenmeden oluyo galiba :16:

bence normal bende senınle aynı durumdayım hiç heyecan yok sürekli yemege verdım kendımı dugun uzerı 3 kılo aldım... stres stres stressss:/
herşeyin düşmanı...

bende bi tek ben mi böyleyim diye üzülüyordum canım ya. Aynı sizin gibi herşeyi nişanlımla biz yaptık düşün daha gelin ayakkabılarımı almadık bu hafta alcaz inşallah. Bende çok yoruldum anlatamam evi birlikte temizledik eşyaları birlikte kendi gücümüze göre aldık evi ikimz tuttuk düğü salonu öyle vs vs. Inan hiç sevinemıyorum hatta evliliği istemedğim zamanlar bile oluyo. 8 yıldır birlikteyiz çok büyük bi aşkla giriştik bu işe neden böyle bılmıyorum ya hatta o kadar bunaldım kı eşimin yüzzüne bile dedim evlendiğimize pişmanım diye. Bu arada eşim dıyorum çünkü 14 şubat sevgililer gününde evlendik. Allahım yardımcımız olsun evlerimizden mutluluk ağız tadı eksik olmasın inşallah...

ayy bızımde resmı nıkahımız 14 subatta oldu onda bıle bı heyecan yokdu gıttık bes dakıka otur ımza at kalk aılesı bıle yanında degıldı bı saatlık yoldan gelmedıler yetım gıbı tek basına bırakdılar tutkumu bızde 7 yıldır bırlıkteyız boyle planlamamıstım ne bılıyım mılletın evını aılesı duzuyor bızde borclara dalıyıyoruz rabbım odeme kolaylıgı versın ama sunun mutluluguda var esyada mobılyada hep kendı zevkıme gore aldım aılelerı goturmedık ev dosendıkden sonra gorduler begenmedıler acık renk almısım cabuk kırlenırmıs coluk cocuk gelınce batarmıs calısan bı bayanım hergun mısafır agırlayacak degılım ya en azından esyalar ıcıme sındı:):16::16:

ayy bızımde resmı nıkahımız 14 subatta oldu onda bıle bı heyecan yokdu gıttık bes dakıka otur ımza at kalk aılesı bıle yanında degıldı bı saatlık yoldan gelmedıler yetım gıbı tek basına bırakdılar tutkumu bızde 7 yıldır bırlıkteyız boyle planlamamıstım ne bılıyım mılletın evını aılesı duzuyor bızde borclara dalıyıyoruz rabbım odeme kolaylıgı versın ama sunun mutluluguda var esyada mobılyada hep kendı zevkıme gore aldım aılelerı goturmedık ev dosendıkden sonra gorduler begenmedıler acık renk almısım cabuk kırlenırmıs coluk cocuk gelınce batarmıs calısan bı bayanım hergun mısafır agırlayacak degılım ya en azından esyalar ıcıme sındı:):16::16:

hadi ya ne güzeel evlilik yıldönümümüz aynı :103: benım eşim üvey anne yanında birazda ondan. Nikahta öz annesini çağırdık düğünde gelemeyecek diye babası taraf istemıyo. onu öğrenmişler oğullarına küstüler ya. Neyse ki artık herşey bitmek üzere surda 10 gun sonra başbaşa kalacağız.benım anne babam onun anne babası oldu.Aynen kuzum bizde borçlara daldık İnşallah hayırlısıyla öderiz. Eşya mobilya bizimde gönlümze göre oldu çok şükür inşallah mutlulukar hiç peşimizi bırakmasın kuzum:16::16::16::16:

ben inanıyorum bundan sonrası çoook güzel olacak. kuaför sabahı başlayacak o muhteşem heyecan :1:

hadi ya ne güzeel evlilik yıldönümümüz aynı :103: Benım eşim üvey anne yanında birazda ondan. Nikahta öz annesini çağırdık düğünde gelemeyecek diye babası taraf istemıyo. Onu öğrenmişler oğullarına küstüler ya. Neyse ki artık herşey bitmek üzere surda 10 gun sonra başbaşa kalacağız.benım anne babam onun anne babası oldu.aynen kuzum bizde borçlara daldık inşallah hayırlısıyla öderiz. Eşya mobilya bizimde gönlümze göre oldu çok şükür inşallah mutlulukar hiç peşimizi bırakmasın kuzum:16::16::16::16:

Ben inanıyorum bundan sonrası çoook güzel olacak. Kuaför sabahı başlayacak o muhteşem heyecan :1:

inşallah canım rabbım agzımızın tadını bozmasın huzurlu mutlu bı evlılık olur bızım ıcın:16:

Back