- 15 Ekim 2019
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Nanedereotuuq
merhaba arkdşlar ..
2 sene önce nişanlandım..Nişanlım işsiz kaldığı için uzun süre nişanlı kaldık..
konuyu özetleyecek olursak..
geçtiğimiz aylarda düğün için yer bakmıştırk aileme göstermiştim fakat beğenmediklerini söylediler..
bizde dün tekrar orayla konuşmaya gittik ve nişanlım belirlediğimiz tarihe kapora verip tuttu..
akşam aileme söylediğim zaman annem başta kızdı fakat ananem ağzından geleni söyledi..
ben oraya gelmem size söylemedim mi orda düğün olmaz diye siz benden habersiz nasıl yer tutrarsınız..
ben oralara arkadaşlarımı çağırmam bizim ailedende kımse oraya gelmez
nişanlıma senın paran mı varkı düğün yapıyorsun
zaten başta hata yaptık biz evet dierek vsvs saydı sövdü nişanlıö bişey demeyerek evden cıktı..
sonra yetmedi ailesini arayp aynı syeleri söyledi. nişanlım bana yapılanı sustum ama aileme söz konusu gelince işler değişir dedi.
cuma gunu geleceklermiş ailesi ile konuşmaya nişanlım her söyledğini tek tek yüzüne vurucem o düğünüde yapıcam istiyorsa gelsin istemiyorda gelmesin düğünüme gelmeyenın cenazesine gitmem vsva hepsini yüzüne vurucam dedi.
sizce ne yapmalıyım bana bir fikir önerir misiniz iki arada bir derede kaldm
ananemı yatıştırsam ki yatışmıyor yapmıcaksınız düğün orda diyor
nişanlımda yapıcam gelirse gelir gelmezse gelmez diyor
asla yatışmıyor
2 sene önce nişanlandım..Nişanlım işsiz kaldığı için uzun süre nişanlı kaldık..
konuyu özetleyecek olursak..
geçtiğimiz aylarda düğün için yer bakmıştırk aileme göstermiştim fakat beğenmediklerini söylediler..
bizde dün tekrar orayla konuşmaya gittik ve nişanlım belirlediğimiz tarihe kapora verip tuttu..
akşam aileme söylediğim zaman annem başta kızdı fakat ananem ağzından geleni söyledi..
ben oraya gelmem size söylemedim mi orda düğün olmaz diye siz benden habersiz nasıl yer tutrarsınız..
ben oralara arkadaşlarımı çağırmam bizim ailedende kımse oraya gelmez
nişanlıma senın paran mı varkı düğün yapıyorsun
zaten başta hata yaptık biz evet dierek vsvs saydı sövdü nişanlıö bişey demeyerek evden cıktı..
sonra yetmedi ailesini arayp aynı syeleri söyledi. nişanlım bana yapılanı sustum ama aileme söz konusu gelince işler değişir dedi.
cuma gunu geleceklermiş ailesi ile konuşmaya nişanlım her söyledğini tek tek yüzüne vurucem o düğünüde yapıcam istiyorsa gelsin istemiyorda gelmesin düğünüme gelmeyenın cenazesine gitmem vsva hepsini yüzüne vurucam dedi.
sizce ne yapmalıyım bana bir fikir önerir misiniz iki arada bir derede kaldm
ananemı yatıştırsam ki yatışmıyor yapmıcaksınız düğün orda diyor
nişanlımda yapıcam gelirse gelir gelmezse gelmez diyor
asla yatışmıyor