- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 40
affet demiyorum ki.kapalı kapılar ardında nasıl istiyosan öyle davran.
ama dışarıya belli etme.
gün gelir senn affeder,unutursun,babamdır dersin.
ama elin oğlu unutmaz.
ana gibi yar baba gibi diyar olmaz derlerya...
inan bu laf doğru.
nasıl istiyorsan öyle davran ama babanı karşı tarafa kötülrmr.hele hele onun için kötü konuşmalarına asla izin verme..
dedimya dost tavsiyesi...
canım kronick cok dogru soyluyor. tam bende okurken onun soylediklerini yazmayı düşünmüştüm. sakın aileni ne kadar kotu olursa olsun kimseye eşin daha olsa kötüleme gün gelir koz olarak kullanırlar. ailen baban asla senın kötülügünü istemez. iyi ol mutlu ol herseyin tam olsun adetine gore olsun isterler. ama belirtme şekli yanlış kalp kırarak yapmış bunu. ama senın babandır ne olursa olsun senın arkandadır. onada sırt cevirme.
benimde eşim kendi memleketimden degildi. adetler falan farklı sonucta. ben kayseride memurum memleketım tekirdag. annem ceyizlerimi hazırladı ama gelip almadı eşimin ailesi hatta kayınvalidem onlar gelmesede olur bekar evinin eşyaları yeter dedi :1shok: gülermısın ağlarmısın. babamda annemin basını yemiş niye gelmiyolar niye almıyolar diye. ama ben uzakta oldugum için kimse bişey belli etmedi. dugun için gittigimde amcam yengem annemin arkadası şahit olduklarını hep anlattılar bana cok uzuldum bende. annem cok yıprandı cunku arada. bende ailemin yanında olsaydım bende birebir babamın soylediklerine şahit olup cok uzulecektim.
ne olursa olsun ne kendini nede aileni üz derim ben...