• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün tarihi

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
43
Kızlar merhaba benim 7 yila yakin suredir bir iliskim var ve 1 yildir nisanliyiz.suan askerde ikimizde 25 yasindayiz universiteyi bitirdik ben atandim o ozel okulda calisiyor.ailem bir turli dugun tarihi vermiyor erteleyip duruyorlar.nisanlimi cok seviyorlar ama ailesi cimri ve hic ilgili degiller benimle.yani mesela bilezik alcaz dediler altin yukseldi vazgectik almiycaz dediler sonra.boyleler hep en ufak seyin hesabini yapiyorlar.nisanda bana elbise aldilar 100 tl ye filan cok pahali demis kp biz burdan uciz alir gotururduk demisler.ailemde nisanlin askerden gelsin para biriktirsin birseyde gozunuz kalmasin ailesi pek birsey yapmaz yapsalarda hep boyle hesap yapip laf sokacaklar diyor ailem.sizce ne yapmaliyim nisanlimda mantikli buliyor ailemin fikrini ama ben bu yil ramazandan hemen once dugunumuz olsun artik istiyorum

Ben bu nişanlılıktan tek bildiğim ailenin sözünden bir gram dışarı çıkmamaktır.
Aileni dinle boşver.. sen içeridesin göremezsin onlar senin hep iyi olmanı isterler. Bekleyelim diyorlarsa vardır bir bildikleri.

Evet bende oyle dusundum.ailem ramazandan önce olabilir diyorlar ama kv ve kp dugun tarihi almaya geldiklerinde kv yine sacma sapan birsey soylerse ailem bir kac yil uzatabilir ama bende uzuluyorum

Zaten bi adam tek basina dugun yapip bi ev acamayacaksa evlenmesin. Nedir bu erkek ailesine baski ne faydasi var sizin evlenmenizin onlara? Eskiden erkek ailesi yapiyomus ama adam da kazandigini ailesine veriyomus simdi kocalar dugunden 2 taki verse ailesine maasindan 1000 tl verse olay cikarip forumda agliyosunuz niye onun ailesi yapacak her seyi ne alaka yani bu kizlari anlamak guc koy adetiyle medeni dunya arasinda sıkışıp kaldilar

Nişanlın askerden gelsin,işe başlasın ve biraz kredi çekin. Biz öyle yaptık,her şeyi ailelere yıkmış olmayalım diye 10 bin kredi çektik.Eşimin ailesi cimri değil,babası hayatta olmadığı için onlara yük olmak istemedik.Eşyalarımızı da (Mobilya ve beyaz eşya yani hepsini) aynı yerden alıp taksitlendirdik.

Ailen haklı
Nişanlın gelsin birlikte çalışın yapın
100 TL ye nişanlık pahalıysa aldıkları eşya oturmadan dökülür zaten

Back