Düğün tarihi krizi...

3 yıllık evliyim. Benim düğün tarihime eşimin ailesi 2 kere kendi karar verdi aileme sormadan yine kendileri erteledi. Ailem hiçbirşey söylemedi 3. Kez tarihi eşimle beraber belirledik. Nişanlıyken erkekler ne kadar aileme fazla gidip gelmeyiz dese de evlenince herşeyi unutuyorlar. Benim herseyim yarımyamalak yapıldı ama yine de onlar haklı her zaman

hımm.. aslında gidip gelmek sorun değil ama ölçülü olmazsa problem gibi. birde karşılıklı yani hep onun ailesi olmamalı. Siz mutlu olun da diğer konuları takmamaya çalışın önemli olan sen we eşin.

hımm.. aslında gidip gelmek sorun değil ama ölçülü olmazsa problem gibi. birde karşılıklı yani hep onun ailesi olmamalı. Siz mutlu olun da diğer konuları takmamaya çalışın önemli olan sen we eşin.
Alıştım artık zaten gidip gelmeye ama laf sokmaya çalışınca ailesi gitmek istemiyorum. Zaten haftada 2-3 kez görüşürüz yine de eşim fazla gitmiyorsun diye söylenir. Doğal olarak eşimle tartışırız yoksa eşimle bireysel sorunumuz yok.

Alıştım artık zaten gidip gelmeye ama laf sokmaya çalışınca ailesi gitmek istemiyorum. Zaten haftada 2-3 kez görüşürüz yine de eşim fazla gitmiyorsun diye söylenir. Doğal olarak eşimle tartışırız yoksa eşimle bireysel sorunumuz yok.

haftada 2-3 kez zaten fazla değil mi?? peki nişanlıyken öyle laf sokmalar falan var mıydı yani ewlenince bir şeyler farklılaştı mı

Yaklaşık 1 aydır nişanlıyım, nişan arefesinde aile arasında yaşadığımız tatsızlıklardan ötürü düğün konusunu pek açmıyorum. Şevkim kaçtı :s Sevgili nişanlım ve kayınpederim düğünü 2016'dan önce yapmak istiyorlarMIŞ. Ancak bu konu hiç konuşulmadı, konuşulmuyor.. Düğün tarihini aylar önce almak gerekiyor diye biliyorum. Ama bizimkilerden ses yok! Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum. Konuşupta benim zorumla bir an önce olmasını istemiyorum, ben konuyu açmasam konuşulacağı da yok. Tek isteğim şu belirsizlikten kurtulmak.. Zaten hiçbir sözünde durmayan, sürekli altı boş laflar eden, hava atmaya meyilli bir kayınpederim var. Yüz göz olmak, nişanlımın ailesiyle arama koyduğum sınırı aşmak istemiyorum. Napmalıyım??
Size gelip düğün şu gün dediklerinde ya da bunu düşündük dediklerinde e iyi tarih var, mekan var, damat var, gelin yok deyiverirsiniz. ayrıca 1 ay nişanlılık az bir süre acele etmeyin hem de sorunlu bir ilişkiyi. 2016 hedef ise de istenince 3-5 ay önceden bile yer ayarlanıyor. 2106 Ocak değil ya. Yazdır, bahardır ona da çok var aceleye mahal yok bence.

haftada 2-3 kez zaten fazla değil mi?? peki nişanlıyken öyle laf sokmalar falan var mıydı yani ewlenince bir şeyler farklılaştı mı
Nişanlıyken de vardı ama bu derece değil. Evlenince birçok şey farklı oluyor. Bazı davranışlar iyiye giderken bazı davranışlar kötüye gidiyor. Nişanlılık tanıma süreci ama yine de evden içeri girmeden anlaşılmıyor. Ama genel olarak eşimden Yaşantımdan memnunum.

Yaklaşık 1 aydır nişanlıyım, nişan arefesinde aile arasında yaşadığımız tatsızlıklardan ötürü düğün konusunu pek açmıyorum. Şevkim kaçtı :s Sevgili nişanlım ve kayınpederim düğünü 2016'dan önce yapmak istiyorlarMIŞ. Ancak bu konu hiç konuşulmadı, konuşulmuyor.. Düğün tarihini aylar önce almak gerekiyor diye biliyorum. Ama bizimkilerden ses yok! Nasıl bir tavır sergilemeliyim bilmiyorum. Konuşupta benim zorumla bir an önce olmasını istemiyorum, ben konuyu açmasam konuşulacağı da yok. Tek isteğim şu belirsizlikten kurtulmak.. Zaten hiçbir sözünde durmayan, sürekli altı boş laflar eden, hava atmaya meyilli bir kayınpederim var. Yüz göz olmak, nişanlımın ailesiyle arama koyduğum sınırı aşmak istemiyorum. Napmalıyım??

2016 ya 6 ay kaldığına göre hazırlıklara başlanmak gerekmez mi?
napmalıyım sorusuna gelince kayınpederine mi soruyorsunuz herşeyi? nişanlınla konuşup halletsene sen neden onların keyfini bekliyosun. ben sonbahar düğünü istiyorum dedim kimse de karışmadı nişanlım evet dedikten sonra

Nişanlıyken de vardı ama bu derece değil. Evlenince birçok şey farklı oluyor. Bazı davranışlar iyiye giderken bazı davranışlar kötüye gidiyor. Nişanlılık tanıma süreci ama yine de evden içeri girmeden anlaşılmıyor. Ama genel olarak eşimden Yaşantımdan memnunum.

Allah bozmasın canım inşallah darısı başımıza :) bakalım bizde düğün tarihini belirlicez ama ne zaman

İyi de babası çok istiyorsa senin aileni arar.. böyle böyle oturup bir konuşalım der!
Yani öyle demesi gerekiyor.. iki aile oturup düğün tarihini konuşup alırlar..

sen ne yaparsan yap onlar bildiklerini okurlar benimkini anlatayım sana 18.11.2013 tarihinden nişanlandım ocak ayında bizle hiç konuşulmadan düğün salonu tutulmuş kaynanam gil bizden kalktılar tam arabaya binerken 28.10.2014 tarihinde tuttuk dediler bizim istemediğimiz yerde ve gittiler sonra babam benim tek abim var onlar yokken düğün yapmam dedi bu arada amcalar almanyada mayısta geliyor eylülde gidiyor sonra 27.04.2014 tarihinde kaynanam arıyor 27.05.2014 tarihinde düğünüm olduğunu söylüyor 27.05.2014 tarihinde evlendim

Hic bisy soyleme amacina ulasirsin zaten.
Gelip 'haydi gelecek haftaya dgun yapalim' diycekleri yokya.
Sen konusunu acma onlarda acmasin.
En guzeli.

benim düğün tarihi istediğim gibi olmadi erkene alindi .çünkü görümcem ünvye gidecekti de aldi noldu da gitmedi ünv vazgeçti. istediğim tarih günü de yagmurluydu demek ki erkene alinmak daha hayırlıymışş.

İyi geceler kızlar benim düğün tarihi de belli oldu. yani ay olarak. Seneye nisanda olacak. Bu yıl sonu olur umudu vardı içimde ama kısmet işte. bazen biz ne desek boş... zaten nisan ayında nişanlandım tam 1 yıl nişanlı kalmış olacağım ki bu
kadar uzaması taraftarı hiç değildim neyse yapacak birşey yok artık

E 2016 ya 5 ay var...6 ay nişan için gayet iyi bence...neden oldu bittiye gelsin istiyorsun ki...
zaten en kötü ihtimal 5 ay...Ekim Kasım gibi derlerse 3-4 ay var...

Maşallah :) Allah nice yıllar nasip etsin inş.. Hani hep nişanlılık döneminin kıymetini bil diyorlar ya. tabiki evlenince sorumluluklar çok artacak durum değişecek ama sonuçta kişiler aynı olacak. Yani öylesine büyük farklılıklar olacak mı merak ediyorum. ya da sevgide ilgide azalma oluyor mu eğer oluyorsa bu kötü değil mi :KK43:

Maşallah :) Allah nice yıllar nasip etsin inş.. Hani hep nişanlılık döneminin kıymetini bil diyorlar ya. tabiki evlenince sorumluluklar çok artacak durum değişecek ama sonuçta kişiler aynı olacak. Yani öylesine büyük farklılıklar olacak mı merak ediyorum. ya da sevgide ilgide azalma oluyor mu eğer oluyorsa bu kötü değil mi :KK43:
Sevgi azalmaz hatta yıllar geçtikçe daha büyür ama saygı şart...
bi de nişan döneminde eğer bi taraf olduğundan farklı davranirsa işler o zaman değişir işte. ..
ben 16 yıl öncesinden daha çok seviyorum eşimi :) eskiden başkaları için onu kirabilirken şimdi aman o üzülmesin diyorum...Allah hepimize mutlu evlilikler nasip etsin

X