Düğün Takısı

inatcioglak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
10
0
36
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

bizim yakında düğünümüz olacak, nişanlım kendisi çalışıyor ama ailesinin maddi durumu çok iyi değil yani şöyle bir durumumuz var; bizim düğünümüzle ilgili tüm masrafları nişanlım kendisi karşılıyor, düğün mekanından diğer her türlü şeye kadar. bu durumda ben altın set vs gibi şeyler istemiyorum. mantıklı olmayacak çünkü, yani onu alıp da sonra bozduracağımıza nişanlım hesabıma para falan yatırır. kayınpederim almayacak çünkü. nişan aile arasındaydı ve 2 tane bilezik almıştı nişanlım.

ailem zorlamıyor bu konuda. ancak aklıma çok takıldı, düğünde gelen kişiler "aa gelinin seti yok" vs gibi şeyler söylerler mi acaba? yani ayıp mı olur? sadece nişanda aldığımız 2 bileziği taksam koluma yetmez mi acaba?

Çok güzel imitasyon setler var, eğer çevren böyle laf edecek insanlarsa ve bundan kendinin yada ailenin üzülmesini istemiyorsa böyle bir set alabilirsin.Sarı altın değil de beyaz altını anımsatması için o tarz su yolu şeklinde çok iyi imitasyonlar var.Al tak bence.Ben düğünümde bile nişanda aldıkları bileziği ve seti takmayacağım mesela.İnci çok istiyordum inci takıcam o yüzden.

Mutluluklar.

bence millete göre hareket etme benimde haziranda düğünüm var nişanda üç tane bilezik taktı nişanlımın ailesi düğünde bunlarla birlikte toplam altı tane takılacak sette takacaklardı ben istemedim kapalı olduğum için kullanamam hemde o kadar para verip aldığım bişeyin ilerde bozdurmaya kalktığında değer kaybetmesini istemiyorum o yüzden onun yerine şu geniş mega bilezik deniliyo ya onlardan alacaklar nişanlım üçlü mini set alacakmış set yerine onu takarım dedi bence en mantıklısı bu çünkü set takımları işçilikle yapıldığı için değer kaybediyo ve bozdurmaya kalktığında para etmiyo birde böyle düşün canım şimdiden hayırlı olsun

Laf edecek insan 3 de olsa 13 de olsa laf ediyor emin ol...
Bence inci set hem uygun fiyatlı hem de çok hoş oluyor. İleride de kullanabilirsin hani boynun falan boş kalmaz en azından...

Valllahi olsa super olur ama olmayonca da zora borca sokup aldiginda ilerde sikintisini yine esin ve dogal olarak sen cekersin yanii o dugiunde geline bakk seti yok diyecek olanlar o borcu oderken yaninda olmuyolar maleseff .. karar senin ama bence hiiic sikintiya girmeyin once huzur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…