Dugun Taki Sorunsali?!

ozlmarm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
78
0
36
İstanbul
Merhaba herkese,
Forumu uzun suredir takip etmeme ragmen bugun uye oldum cunku kafami kurcalayan bir soru var ve akil almak istedim.

13 ekim'de evleniyorum ve bir taki krizi yasaniyor.
Sizce kiz tarafi ne takmasi gerekir damada? Ayrica kizin ailesi bir seti parca parca kizlarina takabilir mi yoksa yadirganir mi ? Evlenenler mesela taki olarak ne yaptilar paylasabilirler mi?

kendimden örnek vereyim.. kayınvalidemler bana bir tane set taktılar düğünde..seti gittik beraber aldık.ayrıca kayınpederim de bir tane bilezik taktı.. benim annem babam ayrı, babam düğüne gelmedi. annemde düğünde bana inci set taktı, onuda birlikte aldık annemle.. bende eşime istediği gibi bir saat aldım,annem onu taktı..

kız tarafının damada bir saat takması kızada bir yada iki bilezik yeterli sanırım :S

kayınvalidem de bana bir inci set beğenmiş siparişini vermiş bana sorma zahmetinde bulunmadı ben de beraber bakarız diye bekliyordum ama neyse :S

biz de nişanlıma bir saat bana bir set takılsın diye konuştuk ama annemler bir panikteler seti bölüştürüp mü takalım ne yapalım diye bence gayet o zaman saati biri takar seti de abimle annem ya da abim bölüşerek takabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…