• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Sürprizi

Apinklady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
473
892
53
32
Kızlar merhaba.
Hatırlıyorsunuzdur belki belki.

Yine bir sorunum için konu açıyorum ama bu sefer tatlı bi sorun :)

Sevdiceğim gazi polis, düğünümüze 2 aydan kısa bir zaman kaldı, çok olumsuzluklar yaşadık ama herşey yolunda gitti çok şükür bu aşamaya gelebildik.

Ben kendisine düğünde güzel bir sürpriz yapmak istiyorum, mesleği ile ilgili olabilir ama aklımda ufacık şeu yok.

Videolara bakıyorum,sürprizler hep şarkılı çalgılı çengili, şarkı söyleme gibii bir ihtimalim yok mikrofonu elime aldığım gibi salon boşalır manşet oluruz gazetelere :D

Aklında bi fikir olan, bi düşüncesi olan paylaşabilir mi lütfen?

Teşekkürler şimdiden.

Valla aklıma bi sürpriz gelmedi ama eski konularını çok iyi hatırlıyorum. Sevgilin gazi olduktan sonra baya psikolojisi bozulmuştu, kolunu falan yakmıştı senin.

Ben tedirgin olurdum, sürpriz yapmazdım, senin, "ne kadar mutlu olur" diyerek yaptığın herhangi bir şeye o bozulup alınabilir belki, bakış açısını bilemeyiz, hatta belki tepki bile verebilir, sonra düğünün burnundan gelmesin.

Belki polis şapkasıyla onun yanına gelip kendi başınızdan çıkarıp ona takarsınız. Ve arkadan üniformalı arkadaşları önünde saygı durusunda durur.

Ben biraz düşündügümde bu geldi aklima ama güzel olur mu bilmem, etrafımda da hic polis yok pek bilgim yok o yuzden :)

Ama bu onu acıtır mı onu da bilemedim...

Bu arada tebrikleeeeeerrrrr :)

Valla aklıma bi sürpriz gelmedi ama eski konularını çok iyi hatırlıyorum. Sevgilin gazi olduktan sonra baya psikolojisi bozulmuştu, kolunu falan yakmıştı senin.

Ben tedirgin olurdum, sürpriz yapmazdım, senin, "ne kadar mutlu olur" diyerek yaptığın herhangi bir şeye o bozulup alınabilir belki, bakış açısını bilemeyiz, hatta belki tepki bile verebilir, sonra düğünün burnundan gelmesin.

Bende ihtimaller arasında bunuda bulunduruyorum, ama protezlerden sonra epey toparladık, yine ufak tefek şeylerde isyan ettiği oluyor tabi ama daha evvel olanlar gibi değil. Birde işine devam edicek Haziran ayında, bu da çok iyi gelicek ona.

Çok büyük şeyler değil belki ama, biraz farklı bir sürpriz olsun istedim hem onun için bunca yaşanandan sonra belki unutamadığmız küçük bi anı olarak kalır.
Bu kadar zorlandık,bunları yaşadık ama sonu güzel oldu dedirtmek amacım, ama dediğiniz gibi tabi iyice elime yüzüme bulaşma ihtimalide malesef var.

Belki polis şapkasıyla onun yanına gelip kendi başınızdan çıkarıp ona takarsınız. Ve arkadan üniformalı arkadaşları önünde saygı durusunda durur.

Ben biraz düşündügümde bu geldi aklima ama güzel olur mu bilmem, etrafımda da hic polis yok pek bilgim yok o yuzden :)

Ama bu onu acıtır mı onu da bilemedim...

Bu arada tebrikleeeeeerrrrr :)

Mesleğine devam edeceği için acıtmama ihtimali var. Ama kadrosu şu an bulunduğumuz şehirde değildi, o yüzden izin alamayan bir çok arkadaşı gelemeyecek düğüne. Burda yine rica edebilirim tabi, şubeden dahi rica etsem bunu yapabilirler onun için ama işte,bilemedim..

Bende ihtimaller arasında bunuda bulunduruyorum, ama protezlerden sonra epey toparladık, yine ufak tefek şeylerde isyan ettiği oluyor tabi ama daha evvel olanlar gibi değil. Birde işine devam edicek Haziran ayında, bu da çok iyi gelicek ona.

Çok büyük şeyler değil belki ama, biraz farklı bir sürpriz olsun istedim hem onun için bunca yaşanandan sonra belki unutamadığmız küçük bi anı olarak kalır.
Bu kadar zorlandık,bunları yaşadık ama sonu güzel oldu dedirtmek amacım, ama dediğiniz gibi tabi iyice elime yüzüme bulaşma ihtimalide malesef var.
Felixin dediği gibi arkadaşları ona saygı duruşunda durabilir sen de o sırada polis şapkasını kendi başından çıkarıp ona takabilirsin fikir güzel ama o buna acaba ne tepki verir o önemli işte...

Mesleğine devam edeceği için acıtmama ihtimali var. Ama kadrosu şu an bulunduğumuz şehirde değildi, o yüzden izin alamayan bir çok arkadaşı gelemeyecek düğüne. Burda yine rica edebilirim tabi, şubeden dahi rica etsem bunu yapabilirler onun için ama işte,bilemedim..

Ya bence vazgeç sen bu sürpriz işinden. Olay hala yeni sayılır. Ne yapsan acıtma ihtimali var. Ve bunu göze alma boşver en mutlu gününüz sonuçta onda da kötü hatıralar olusmasn

Ben nişan tarihimizi doğum gününe ayarlamıştım. Arkadaşları ile anlaşıp doğum günü için video çektik, mekanda hiç habersiz izletiverdik. eski fotolarını koyduk, bu onun canını acıtabilir, ama gelemeyen arkadaşlarından video isteyebilirsiniz. Yada siz video çekebilirsiniz.

Benim erkek kardesim de polis ve mesleginin şirin kızsal meselelere konu olmasından pek hoşlanmaz:) genel olarak polislerin hassaasiyetleri aynı. Eger yapacaksan mesleginin çizgilerinde biseyler yapmani tavsiye ederim misal, dügün konvoyuna polis teskilatindan bi kac araba katılabilir..
Tabi nisanlın bundan hoslancaksa. Mutlaka fikrini al derim. Sen de bilirsin ki Polisler biraz fazla hassas olabiliyo:))

mutluluklar diliyorum..
umarım zor günleriniz yeni kuracağınız ailenize güç ve bağlılık olsun inşallah...
diğer taraftan düğünde sürpriz fikri çok makul gelmiyor bana zaten çok çok özel bir gün...
bir de genel olarak erkekler özellikle insanların içinde yapılan sürprizlerden hoşlanmıyorlar. fotoğraf çekiminde falan belki bir şeyler düşünebilirsiniz.

bi sürpriz yapacaksan herkesin içinde yapma bence. düğünden sonra eve gidince vs yapabilirsin sürprizini. senin sevinir dediğin şeye ne tepki verir meçhul. Bide erkekler çok takmaz böyle şeyleri :D

Back