• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün sonrası yemeğe gitmek

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
arkadaslar düğün sonrası yemeğe gidilecek yer ayrı ve ben giderken gelinliği çırakıp elbisey giymek istiyorum
kısa beyaz ekru dantelli tüllü bir elbise yani nikah elbisesi gibi düşünülebilir nereden bulabilirim böle bi elbise google gorsellerde arattıgımde cıkıyor ama sadece gorsel gercekte bulamıyorummm

arkadaslar düğün sonrası yemeğe gidilecek yer ayrı ve ben giderken gelinliği çırakıp elbisey giymek istiyorum
kısa beyaz ekru dantelli tüllü bir elbise yani nikah elbisesi gibi düşünülebilir nereden bulabilirim böle bi elbise google gorsellerde arattıgımde cıkıyor ama sadece gorsel gercekte bulamıyorummm
eğer açıksan forewer new da çok güzel var

Rica ederim.. Beğendiğin olursa paylaş olur mu??
14094168-sO5vPlLd.jpg
15143945-HCBkTfaO.jpg

bu ikisi guzel :) ikinciside cok hos ama onu biraz fazla acık geldi banadekoltesi var

Manken üzerinde fazla açık değil ama sende nasıl durur bilmiyorum... 1. si zaten benim favorim biliyorsun :)

bu elbiseninn üzerine gelin kepi mi yoksa cicekli tac mı takmalıyım. dugunde taslı bi tacım olacak yoksa o mu kalsın bilemedimmm

Back