Saç Kesim Şekilleri dugun sonraki sac modelim;))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

biliyorum canim, bende daha once cok kestirmeye calistim saclarimi ama kivircik diye kimse kesmeye cesaret edemiyo ama benim oyle bi derdim olacagini sanmiyorum cunku saclarimi kendim cok guzel sekillendirebiliyorum, yani saclar kivircikda olsa kontrol altinda bu arada bende kabarik saci daha cok seviyorum

yılardır uzun kulandıgım saçlarımı düğünden sonra gittim bob modeli kestirdim... çok pişman oldum şimdii uzasa diye 4 gözle bekliyorum amaa nerde eski haline kavuşması için hiç kestirmeden 3 sene beklemem lasım.... sürkeli uzun saç kullananlar kesinlikle bu hatayı yapmasın... kısa saça bakmak daha kolay derler ama inanaın daha zor şekil veriliyor...uzunken sadece uçlarını yapardım şahene görünürdü..şimdii en dibinden yapmasam saçma duruyor..uzun saç gibisi yokk:)

nişanlı zevkliymiş ... hem bu yıl herkesin saçı uzun evet uzun saç güzel ama herkeste var 2 kişiden birinin saçı beline kadar, artık için sıkıldı hem bu yıl kısa moda bütün ünlüler kısa kestiriyor

kısa saça bayılırım bayılırım bayılırım

bayılırım bayılırım bayılırım bayılırım
[/QUOTE]

evet canim nisanlim baya zevklidir
kisa sac bu sene baya moda oldu, ilk zamanlar degil ama artik benimde hosuma gidiyo baya kisa sac, ve kesinlikle denemek istiyorum ustelik evlenecem ve yeni bi imaj lazim demi ama:82:

evet canim nisanlim baya zevklidir
kisa sac bu sene baya moda oldu, ilk zamanlar degil ama artik benimde hosuma gidiyo baya kisa sac, ve kesinlikle denemek istiyorum ustelik evlenecem ve yeni bi imaj lazim demi ama:82:

tabi bebiş :81: ... bi de üstte kabarık saçı severim demişsin ya aynen ben aynen ben

saçlarını kısa kestirme bence,bir kadına kısa saç hiç yakışmıyor,helede kıvırcık saç olunca kabarık,papaz gibi duruyor.....

saçlarını kısa kestirme bence,bir kadına kısa saç hiç yakışmıyor,helede kıvırcık saç olunca kabarık,papaz gibi duruyor.....

cnm bu gidişle sende kısacık saça geçiş yapacaksın sanırm:)

canım bende kısacık saça geçiş yapıcam da saçlarım dümdüz bende kısa saç kabarmalı ve sende tahmin edersin ki saçlarımın kabarıklıkla alakası yok ... mesela profil resmimdeki saçım ne fön var ne maşa kendinden öyle boru gibi düz

guzelim kabarik saclar daha havali:82::

evet ya çok havalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…