seninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:
yaa sana bisi diyim mi, bizimkide bazen tuturuyo illa bir gun kazitalim diye, neymis efendim beni oylede merak ediyomusseninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:
haklisin canim, bazen bende dusunuyorum ya sikilirsam diye, ama icimdede var kesmek, hem koku bende degilmi uzatirim yine:)açıkcası uzun saçı birden kestirmekte cesaret istiyor yani:)bende kalçama kadar saçımı kısacık kestirmiştim yıllar önce onun pişmanlığı hala az bişi var içimde sakın yapma..inan yanından uzun saçlı çokta bakımlı bri geçse bakıp saçlarına nasıl kıydın diye için gidecek...bari o kadar kısa yaptırma orta olsun..ya yakışmazsa,yada sıkılırsan kısa saçtan.en azından uzundan sıkılınca topuz yapar örer şekilli dolaşırsın ee kısacık saçta hep aynı sen.............
yaa evet ikinci model risk istiyo, bilmiyorum ama yuzum kisacik saclara musait gibi, yani bana gidecegini dusunuyorum, sadece ikinci modele cesaretim yokbence 1.model olsun,2.model oyle herkese gıtmez,rıhanna bacının yuzu gozu cok guzel ben kendımı dusunuyorum 2.modelde cok cırkın olurum ya...
bu saç kesimi nasıl sence fikir olur diye ekledim
burada fönlü hali sanırım
Eki Görüntüle 187567
selin şekerci
Eki Görüntüle 187568
Alıntı
canim degisikligi cok severim ve saclarim uzun suredir hep uzun, kendimde biraz farklilik istiyorum. saclarimi suan kestiremedigim icin ikide bi boyuyorum zaten.şimdiden hayırlı olsun cnm.Saçların için düşündüğün köklü bir değişiklik sen yenilikleri seviyorsan ve sevgidiğin içinde değeceğine eminsen kestirebilirsin cnm.Ben ikinci modeli beyendim daha bir canlı hareketli geldi.mutluluklar...
cnm bu saç cok kullanıssızzben de bi ara kestirdim uzatana kdr anam ağladııı
bu isteği şaka demi???yani gülsemmi diye kararsız kaldım daha doğrusu bu isteğine şaştım kaldım:))nasıl ya gerçekten sizi kelmi istiyor??erkeklere genelde uzun saç cazip gelir kadında ama ne diyimki saygı duymak lazım onada..ciddiyse bu dediğiniz sizin kararınız ne merak ettim şimdi:)çok ciddiyim ama sorumda..
evet sac model cok iddiali, ama bana yakisacagini bende dusunuyorum, bakalim bi kestirimde.rihanna'nın saç modeli biraz fazla iddialı gibi. ama yüzüne gideceğini düşünüyorsan tercih edebilirsin. örneğin ben, saçlarım belime kadardı ve dün omuzlarımda kestirdim çok kırıklar diye. pişman mıyım? evet. :) beğenmezsen de kökü bizde uzaar
haklisin canim yaa, o sicakta insan ugrasamaz sacla felan.2. model daha kullanışlı yazın sıcaklarda rahat edersin :)
kıyma uzun saçlarına :44::44::44::44::44:
vereceğin karar hayatını değiştirmeyecek ki. istiyorsan, merak ediyorsan yap gitsin
rihanna yı çok çirkin buluyıorum :) ama sana yakışır umarım kısa saç :)
rihanna yı çok çirkin buluyıorum :) ama sana yakışır umarım kısa saç :)
tsk ederim canim bende bana yakisicagini dusunuyorum, zaten kestirim saclarimi gececem nisanlimin karsisina baksin bakalim kim guzelmis ben mi o mu???
bende merak etmiyor deglim doğrusu bi uzun saçlı halini birde kısa saçlı halini koyaacan mı buraya yada albüm yap bakalım değerlendirelmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?