Saç Kesim Şekilleri dugun sonraki sac modelim;))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
benim saclarim cokk uzun belime kadar ve benim yazin dugunum olucak (hayirlisiyla) ve ben dugunden sonra saclairmi kestirmeyi dusunuyorum, saclarim kivircik ve biraz cok kisa dusunuyorum, acaba nasil olur boyle bi kesim
nisanlim boyle kestirmemi istiyo ama ben bundan korkuyorum, annemler gorse eve almaz ama hosumada gidiyo sadece cesaretim yokkk..

cnm kıyma saçlarına lütfen ben gerçekten çok üzülüyorum.arkadaşımda belindeki saçlarını sevgilisi cok karsı cıkmasına rağmen küt kestirdi victoria b. modeli ve şuan ağlıyo sürekli..

yaa oylede kökü bende nasil olsa, yaa uzarrr yineee hem degisiklikte olsun istiyorum, hic kisa kestirmedim saclarim hep uzun..

Bence yüz şeklinize göre değişir yakışıp yakışmıcağı. saçlarınız düz mü dalgalımı kıvırılcık mı. benim saç kesimim şuan ilk resimdeki gibi çok memnunum ancak düzleştirdiğim yada maşa yaptığım zaman hoş duruyor sadece:) ben derimki madem saçlarınız çok uzun ve kestirmeye kararlısınız. kestirdiğiniz saçlarınızla çıt çt yaptırın böylece istedğinizde uzun istediğinizde kısa kullanın

benim saclarim kivircik ama oyle yogun kivirciklarim yok, kivircik dalgali karisimi yaa suan uzun sactan bikmisim gibi. dugun olsada kestirsem diye dusunuyorum. bide haklsiin o cit citlar super, bende var ve kisa sacim olunca kullanmayi dusunuyorum, yani kisadan bikinca

evet bide kendi saçın olunca çıtçıtlar daha doğal ve mantıklı olablir Ben saç kesimi seviyorum insan arada özeniyo tabi uzun parlak saçlı kızları görünce ama aynaya baktığımda bende memnunum ve yüzüme gittiğini düşünüyorumm ben tavsiye ederim.

bence canım 2.model hem düğün yazınmış sıcaklarda da rahat bir model olur bence ki anladığım kadaryıla sende 2.modeli beğeniyorsun eee nişanlında onu istiyorsa zaten kestir hüiç düşünmene bile gerek yok hayatım şimdiden hayırlısı olsun diyorum sana br yastıkta kocayın emi kızzz...

yaa guzelim 2. modeli cok begeniyorum ama cesaretim yokk. nisanlim cokk cok istiyo oyle kestirmemi. yaa evet yazin acayip sicak ve ben hic sicakliga aliskin biri degilim.
bak ne yaparim ilk once 1.model gibi kestiririm daha sonra ikinci modele degistirirm hem boylece banada alisa alisa olur
bu arada tsk ederim guzelim amin amin aminnn, allah cumlemizi bi yastikta kocatsin

canım öncelikle hayırlı olsun ... ben kısa saça bayılıyorum özelliklede böyle çok kısa ... RiRi nin iki resimdeki saçıda harika ötesi bence hele de saçın kıvırcık ise çekinmeden kestir bende 2. resimdeki gibi istiyordum ama saçlarım düz benim o yüzden güzel durmayacağını düşündüm ve kestirmedim ... artık kestirince resmini koyarsın

canım bende kısa kestirdim sakın kestirme derim sonra uzatmak için çabalıyosun pişman oluyosun şu anda kısa saçlarım biran önce uzasın diye dua ediyorum ilk model güzel bence

Benimde saçlarım evlenmeden önce çok uzundu ve dümdüz karnıma kadar geliyordu evlendikten bikaç ay sonra kestirdim hemde kısa bob modeli...ki ben düz uzun saç çok seviyorum ama kestirdiğime hiç pişman olmadım bu saç modelide çok yakıştı bana herkes de beğendi arada bir değişiklik iyidir bence

nisanlim tuturdu illa ikinci modeli yap diye :) canim sizden yorum aldigimdan beri cesaret geldi bana sanirim ikinci modeli ciddi ciddi dusunebilirim...

canım bende kısa kestirdim sakın kestirme derim sonra uzatmak için çabalıyosun pişman oluyosun şu anda kısa saçlarım biran önce uzasın diye dua ediyorum ilk model güzel bence

canim yaa evet haklisin kisa sacin uzamasi baya uzun aliyo, ama saclarim hep uzun ve sanirim kendimden biraz degisiklik istiyorum, ama kisa sactan sikilrsam cit cit yapmakta aklimda

ya bende uzun saclari cok severim, bana hep cekici gelmistir uzun saclar. ama haklisin insan arada bi degisiklik yapmasi lazim.

seninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:

seninki iyi ben saçımı uzatmaya çalışırken erkek arkadaşım sürekli 'yüzün çok güzel saçlarını kazıtalım' diye ısrar ediyorrr:96::96::96:

inanmıyorum yaa gerçekren böyle bişey istemiordur sanırım değil mi vallahi eğer böle bişey istiyorsa bence saçını o kazıyabilir haberin olsun dikkatli ol canım bi sabah uyandınmı dazlak kafayla kalkmayasın

bence 1.model olsun,2.model oyle herkese gıtmez,rıhanna bacının yuzu gozu cok guzel ben kendımı dusunuyorum 2.modelde cok cırkın olurum ya...

dedi dedi zaten sonra da gidip kendi kazıtmış,ben de dazlak erkekleri hiiiiiçççç sevmem. saçın uzamadan gözükme gözüme dedim. şimdilerde biraz uzamış da bakabiliyorum kafasına

açıkcası uzun saçı birden kestirmekte cesaret istiyor yani:)bende kalçama kadar saçımı kısacık kestirmiştim yıllar önce onun pişmanlığı hala az bişi var içimde sakın yapma..inan yanından uzun saçlı çokta bakımlı bri geçse bakıp saçlarına nasıl kıydın diye için gidecek...bari o kadar kısa yaptırma orta olsun..ya yakışmazsa,yada sıkılırsan kısa saçtan.en azından uzundan sıkılınca topuz yapar örer şekilli dolaşırsın ee kısacık saçta hep aynı sen.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…