Düğün seneye ama beyaz eşyamızı aldık...

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.281
949
Merhabalar

Kısmetse düğün seneye bizim ama biz sözlümle kendi çabalarımızla şimdiden bişeyler yapmak istedik ikimizde çalışıyoruz... 5.800-TL'ye arçelikten buzdolabı çamaşır makinası ankastre fırın ve bulaşık makinası aldık güzeller fiyatta uygun geldi... Hatta elden ödücez aylık 8 taksit falan eşyalar orada duracak evlenirken alıcaz değişik model gelirse hatta evlenirken üstüne para koyup başka istediğimizide alabiliyoruz... Sizce nasıl iyi mi fiyat...

Son düzenleme:
biz sevgiliyken almıştık arçelikten elden taksitle :)) en düşük modelleri seçmiştik beyaz almıştım bzimkide 5400 tutmuştu. evleneceğimiz zamnda gittik hepsini değiştirdik zaten magazada duruodu ve cüzzi bi miktar ödedik üstüne . Bide zaten ev kiralıktı ben fırınlı ocak almıştım ama tuttuğumuz evde koyacak yer yoktu set üstüle değiştirmiştik. sizde evi tutunca tekrar gözden geçirin bence hayırlı olsun bu arada:)

O zaman iyi yapmışızz diyorum ^^ Hem onu birlikte ödüyoruz hemde ben ufak tefek mutfak eşyalarını almaya başlıycam robottu mikserdi :)

Çok iyi yapmışsınız bizde düğünden 6-7 ay önce almıştık düğün zamanına da çok şükür bitmişiti borcu beyaz eşyaların inanın büyük rahatlık zaten mağazalarda değiştirme imkanı veriyor daha ne olsun :KK68:Hayırlı olsun güle güle kullanın:KK76:Biz Siemens tercih etmiştik 2014 yılı bitmeden son zam gelmeden almıştık tanıdık arkadaşımız vardı indirim sağlamıştı fırın seti yoktu evde takılıydı çünkü diğerleri 4900 TL falan civarıydı buzdolabımız yüksekti biraz Çamaşır makinesi de Lg olmuştu kurutmalı olarak:KK16:

Çok iyi yapmışsınız bizde düğünden 6-7 ay önce almıştık düğün zamanına da çok şükür bitmişiti borcu beyaz eşyaların inanın büyük rahatlık zaten mağazalarda değiştirme imkanı veriyor daha ne olsun :KK68:Hayırlı olsun güle güle kullanın:KK76:Biz Siemens tercih etmiştik 2014 yılı bitmeden son zam gelmeden almıştık tanıdık arkadaşımız vardı indirim sağlamıştı fırın seti yoktu evde takılıydı çünkü diğerleri 4900 TL falan civarıydı buzdolabımız yüksekti biraz Çamaşır makinesi de Lg olmuştu kurutmalı olarak:KK16:

Güle güle kullanın inşallah :KK200::KK200:

En güzeli herşeyi önceden yavaş yavaş almak evlenirken çok rahat oluyor sıkışmadan etmeden herşey hazır kur otur :21:

Aynen öyle oluyor :)

Sizede hayırlı olsun inşallah

güzel günlerde mutlulukla kullanın :)) bizim düğün de seneye biz de 1 sene önceden aldık. samsung marka.buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi 5000 lira. borcu kasımda bitecek.sonra tv alacağız. düğün zamanı sadece mobilya kalsın istiyoruz. ne kadar az borç o kadar kafa rahat olur diye :KK66: ankastre fırını almadık. tutacağımız evin durumuna göre bakarız diye.
Rabbim yuva kuracakların yardımcısı olsun :KK16:

güzel günlerde mutlulukla kullanın :)) bizim düğün de seneye biz de 1 sene önceden aldık. samsung marka.buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi 5000 lira. borcu kasımda bitecek.sonra tv alacağız. düğün zamanı sadece mobilya kalsın istiyoruz. ne kadar az borç o kadar kafa rahat olur diye :KK66: ankastre fırını almadık. tutacağımız evin durumuna göre bakarız diye.
Rabbim yuva kuracakların yardımcısı olsun :KK16:

Güle güle kullanın huzurla mutlulukla inşallah... Kesinlikle düğüne kadar ne alırsa kar kardır diye düşünüyorum ben alınacak o kadar çok şey varki yolun daha çok başındayız... :KK23:

Merhabalar

Kısmetse düğün seneye bizim ama biz sözlümle kendi çabalarımızla şimdiden bişeyler yapmak istedik ikimizde çalışıyoruz... 5.800-TL'ye arçelikten buzdolabı çamaşır makinası ankastre fırın ve bulaşık makinası aldık güzeller fiyatta uygun geldi... Hatta elden ödücez aylık 8 taksit falan eşyalar orada duracak evlenirken alıcaz değişik model gelirse hatta evlenirken üstüne para koyup başka istediğimizide alabiliyoruz... Sizce nasıl iyi mi fiyat...
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...Bende nişanlıyım ve beyaz eşya araştırması içindeyim.Aldığınız eşyaların marka ve modellerini öğrenebilirmiyim fiyat çok iyi geldi.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...Bende nişanlıyım ve beyaz eşya araştırması içindeyim.Aldığınız eşyaların marka ve modellerini öğrenebilirmiyim fiyat çok iyi geldi.

Çok teşekkür ediyorum... daha iyileri senin olsun inşallah Fırsat ürünü olarak aldık biz avm mağazasından arçeliğin hepsi fotoğraf göndereyim ben yakından görmedim açıkcası beğendim sadece uzaktan şehirler farklı olduğu için ben beğendim o aldı :) taksit ödemeye gittiğinde sevgilime adam şuan pahalandı siz çok iyi aldınız iyi denk getirdiniz demiş

Eklentiler

• IMG-20150903-WA0015.jpg
    IMG-20150903-WA0015.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 193
  • IMG-20150903-WA0017.jpg
    IMG-20150903-WA0017.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG-20150920-WA0021.jpg
    IMG-20150920-WA0021.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG-20150920-WA0024.jpg
    IMG-20150920-WA0024.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 198
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah çok iyi yapmışsınız aradan çıkmış olur ne kadar az borçla evlenirsen o kadar iyi, bizde öyle yapmıştık çok rahat oldu...

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah çok iyi yapmışsınız aradan çıkmış olur ne kadar az borçla evlenirsen o kadar iyi, bizde öyle yapmıştık çok rahat oldu...

Çok teşekkür ediyorum :) gerçekten çok iyi oluyor ödemesi zor olsada dişimizi sıkıcaz

Merhabalar

Bence gayet iyi.ben de bugün arcelikten camasir makinesi, bulaşık makinesi ve tamami beyaz ankastre set aldim.hepsi 5.800 TL tuttu.benimkiler de evlenene kadar duracak.daha sonra modeller değişirse farkini ödeyip değiştireceği.
Güzel günlerde kullaniriz inş.

X