Kına Gecesi düğün salonunda kına gecesi yapan varmı.....!!

vuslat_umay

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
409
0
641
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum düğün salonunda farklı bir kına gecesi yapmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok eğer farklılı bir kına yapan varsa fikirlerini benimle paylaşırsa çok mutlu olurum şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum...........

saygı......sevgiler...

Benim hem kirikkalede olacak dügün hemde Izmirde.Ama izmirde salonda nikah olacak.Dolayisiyla kina gecemi Kirikkalede yapacam.Bu arada damatevi izmirde Herneyse aslinda bende sizlerden fikir isteyecektim.Kirikkalede gelinlik giy sonra cikar bindalli giy falan gözümde büyüdü acikcasi bende nisan kiyafetleri oluyor ya oyle bisey aliyim kirikkalede gelinlik giymeyeyim ayrica bindallida giymeyeyim diyorum ama absürtmü olur bilemedim.Ne dersiniz kizlar.Ha bu arada benim duydugum kadariyla salonda once dugun yapiliyormus böyle gelinlik oynamak falan son yarim saatte falan gelin, gelin odasinda bindalli giyinip kina yapiliyormus.Bende bilmiyorum:)benim sözüm evde aile arasinda oldu.O yuzden hafif kabarik bordo veya kirmizi bi abiye nasil olur?cevaplarinizi bekliyorum.Ayrica enteresan bi baslik acmisin gercekten salonda farkli bi kina nasil olur bende dusunmeye basladim

bana sorarsan düğün salonu kına için büyük olmaz mı yani kadınlar fazla ise tabi olur ama kına küçük bi yerde kadınlar arasında olmalı salon pahalıya kaçar kına için zaten düğün salon da olmayacak mı?

Allah yardımcın olsun canım damat evi uzakta olunca bu gibi telaşeler de artıyor bende o dertten müzdaribim kına gecesinde gelinlik mi giyceksin tam anlayamadım ama ben bi kınada gördüm bindallı yerine kırmızı bi abiye giymişti kız senin dediğin bordo da güzel durur..

Kayinvalidem bindalli alalim diyor.Yani kirikkalede salonda önce gelinlik giyecem son yarim saattede bindalli.Ama bende gelinligi sadece izmirde giyeyim diyorum kendi akrabalarim orayada gelecek insallah ve beni gelinlikle görecekler dolayisiyla kirikkalede kirmizi yada borda bi abiye giyeyim bindalli hic giymeyeyim diyorum ama ben hic böyle bisey görmedigim icin absürt gibi.Ama yapan varsa bende yaparim demi icimde kalmasin

Benim kuzenimin eylülde düğünü oldu.Kına gecesi İstanbul'da düğün salonunda,düğün de İzmir'de.

Kına geceside aynı düğün gibi geçti.İlk önce gelinlikle geldi,dans falan.Sonra kına gelmeden önce gelin odasında çıkardı üstünü,bindallı giyindi.Kınadan sonrada üstündekini çıkarıp,kırmızı elbisesiyle rahat rahat oynadı...

Benim yakın arkadaşımın kardeşininde kına gecesi, aynı gün salonda oldu, önce kına, sonra düğün.. Yani aynı salonda ilk önce bindallı giydi, kına yakıldı, daha sonra gelinlikle çıktı salona. Tabi duağı hep başındaydı, mecburen çıkartamadı ..

Ben de kına gecemi sadece bayanlar arasında düğün salonunda yapmak istiyorum. Kınada gelinlik giymek istemiyorum :26:
2-3 şarkıda oynarız sonra kına yakılır ellerime. Sonra da bitiririz diye düşünüyorum. Oynamak falan istemiyorum pek. Düğünüm de olmayacak zaten.

BUrada arkadaşın biri kına için şöyle bir şey düşünmüş. Adını hatırlamıyorum kusura bakmasın. Kına yakılacağı sırada gelin yüksek ve kırmızı bir minderde oturacak, arkadaşları daha alçak minderde oturacak. Ben de böyle minderler yaptırmak istiyorum

evet arkadaşlar bende salonda olması taraftarı değilim ama nişanlım karadenizde olduğu için benm bulunduğum ile gelecek ben kendiş memleketimde hem düğün gibi kınamıda yapmak istiyorum hepinize çok teşekkür ediyorum aydınlattığınız için.......!!!

bir arkadaşımda salonda minderin üzerinde gelinin oturduğu söylemiş bende öyle düşünüyorum bende kendime minder yaptım salona götürecem inş düğünden sonra resimleri atacam buraya sizlerede fikir olur diye düşünüyorum........!!!

bazı arkadaşlrımda işte kınasında gelinlik giymenin zor olduğunu sölemiş canlarım eğer düğünüz iki farklı ilde olacaksa bence hem gelinliğinizi hem bindalınızı mutlaka giyinin içinizde kalır sonraa...

Sİzden gelen fikirlerle şuna karar verdim salonda kınamı yakacam önce gelinliğimi giyecem aradan belirli bir saat geçtiğinde bindallımı giyip kınamı yaktıracağım (o güzel minderide kullanarak) sonra güzel bir nişanlıkla bindalııyı değiştirip eğlenmeye devam edeceğim ama gerçekten hiçbirşey içinde ukte kalmasın mutlaka yapın sonra pişmanlık duymamak için hepinize saygıııı vee sevgiler çok teşekkür ediyorum

cnm eğer akrabaların gelecekse gelinlik giyme diyeceğim ama illaki bi çevren olacak o çevrende eşin dostun arkadaşın bulunacak bence giymelisin gelinliği....

MİNDERİ buraya eklermisin canım bizim içinde örnek olsun :97:

bizim burada bi tanıdığın kızının kınası olmuştu, nikah başka şehirde olacağı için kınada gelinliğinide giydi çünkü burdan kimse gitmeyecekti ve gelinlikle görsünler istedi :)

önce kırmızı abiyeyle karşıladı gelenleri, sonra oynadı falan filan, sonra kına yakılırken bindallısını giydi, bi sürede bindallıyla oynadı, ondan sonrada gelinliğini giyip geldi.. yani kına yakıldıktan sonra giydi gelinliğini en başta değil..

birde şimdi birkaç kişiden duyduğum kadarıyla kırmızı gelinlik giyiliyomuş kınada, kırmızı duvak falanda takıyolar ve çok harika oluyomuş.. tabi fiyat nasıldır kına gecesi için ne kadar para harcanır kıyafete o konulara kafam takıldı biraz araştırmak lazım :)

benimkide küçük bir salonda oldu perşembe akşamı kına az kişi gelmişti salon tam doldu.

gelinlik giymedim önce sarı taşlı siyah bir elbise, saat 10 gibide bindallı giydim. bayan erkek karışık olmuştu. 11 buçuk gibide bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…