evet arkadaşlar bende salonda olması taraftarı değilim ama nişanlım karadenizde olduğu için benm bulunduğum ile gelecek ben kendiş memleketimde hem düğün gibi kınamıda yapmak istiyorum hepinize çok teşekkür ediyorum aydınlattığınız için.......!!!
bir arkadaşımda salonda minderin üzerinde gelinin oturduğu söylemiş bende öyle düşünüyorum bende kendime minder yaptım salona götürecem inş düğünden sonra resimleri atacam buraya sizlerede fikir olur diye düşünüyorum........!!!
bazı arkadaşlrımda işte kınasında gelinlik giymenin zor olduğunu sölemiş canlarım eğer düğünüz iki farklı ilde olacaksa bence hem gelinliğinizi hem bindalınızı mutlaka giyinin içinizde kalır sonraa...
Sİzden gelen fikirlerle şuna karar verdim salonda kınamı yakacam önce gelinliğimi giyecem aradan belirli bir saat geçtiğinde bindallımı giyip kınamı yaktıracağım (o güzel minderide kullanarak) sonra güzel bir nişanlıkla bindalııyı değiştirip eğlenmeye devam edeceğim ama gerçekten hiçbirşey içinde ukte kalmasın mutlaka yapın sonra pişmanlık duymamak için hepinize saygıııı vee sevgiler çok teşekkür ediyorum