Bılmıyorumkı cok zayıfım ben karar veremıyorum salas modeller daha ıyı gıdıyo sankı yuzumebuarada benımde dagnık topuz ıdı ama gecenlerde bır akraba dugununde sıkı balerın topuzu yaptırdım halbukı boyle gelın olmalıymısım dıye yedım kendımı :)
mumkunse provalı olsun sacınız
22:)Diş çekimi sandım iyi mi
iyi bir kuaförse hiç bir şey olmuyor
açık saç sevmiyorum sıkı olmayan bir topuz olabilir yaşınız kaç ?
Nasıl bı dqgınk topuz yaptrdnnzkıDağınık topuz iyidir ,benimde öyleydi içime sinmişti.
valla bende başlığı okuyunca öyle sandımDiş çekimi sandım iyi mi
iyi bir kuaförse hiç bir şey olmuyor
açık saç sevmiyorum sıkı olmayan bir topuz olabilir yaşınız kaç ?
Yuzum oval ama zayıflıktan uzun gorunuyo :):):):):)yanaklarınız fazla topluysa ya da yüzünüz kare, çeneniz köşeliyse bence açık saç daha güzel olur, örter. ama yanaklarınız zayıfsa, oval ve çıkık elmacık kemikli bir yüz yapınız varsa toplu saçla daha da ön plana çıkarabilirsiniz.
Yuzum oval ama zayıflıktan uzun gorunuyo :):):):):)
Ensede topuz yaptırma daha yüksek olsun ve çok gerdirme yüzünü sımsıkı olmasın
Elinde beğendiğin fotoğrafla gitmeni tavsiye ederimYaaaaa cok tesekkur ederıııııım modellerı cok begendm
Kızlar dugunume az kaldı ama sac knusunda kararszm.topuz yuzumu zayıf gosterıyor.acık bırakmak.ıstıyorum ama dıs cekım yapılcagı ıcn sıcakta bozulur dıyolar.offff sızz naptınız yada bı fıkır verın napayım.topuz klasık geliyo acıkta gelınlıge.gıtmez dıye bı soylrntı var.kafam karıstı(elınzde modern modeller varsa aatablrsnz)