• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Pastalari-resimli

60095283ca7.jpg

Benimde favorim bu....Biraz daha renkli çiçekler kullanılsa daha da güsel olur, eminim...:icecream:

anam oneeeekafamçokkarıştı bu pastalardan düğünüme gelse misafirlere hec birini koymam otururum yere alırım pastayı kucama allah ne verdiyse tepsine vururum:Roflol::Roflol:
AY COK HARİKALAR YA AGZIMIN SUYU AKIYYYYYY:Roflol::Roflol::1closedeyes:
EMEGİNİZE SAĞLIKKKKKKKKKK

ben evlenirken kesinlikle bu beyaz pastayı yaptırıcam ama gülleri sarı olucak gelin buketimde sarı olacak bazı pastalar var biri sağda biri solda damatla gelin keserken bir o tarafı bir bu tarafı kesşyor onları hiç sevmiyorum pasta dediğin yukarıdan aşağı doğru kesilir bu tam ardığım pasta ama bunu herkez yapabilirmi bilmiyorum harikaaaaaaaaaaaaa

kızlar hepsi çok güzel de bu kadar yoğun şeker hamuru kullanılan pastaları yemek pek eğlenceli olurmuş gibi gelmedi bana. krema kaplı pastalar daha hoş olmazmı ki?? bi de ben üstüne süs olarak damadı kucaklamış gelin istiyorum :Roflol:

Ya hepsi o kadar güzelki, elimde olsa hepsinden yaptirirdim..:asigim:

Tadlari nasil acaba? Genelde güzel görünen pastalarin tatlari hic bir seye benzemiyo tatlicadiarzu

hop dedik yaaa hamile var burdaaaaaa
bu arada biz bedavaya gitmişiz nerde böyle pastaaaaa
sırf bu pastalar için yeniden düğün yapar insan yaaa

Back