Düğün ortasında nikah olur mu? :( Yorumlarınıza ihtiyacım var..

Çok istememe rağmen salonda nikah yapmak mümkün olmadı problem çıkardılar senağlama bence başı sonu önemli değil her dakikanın tadını çıkar canım ortasında olması diğer arkadaşlarında söylediği gibi daha güzel enazından salonun kalabalığı artmış, heyecanın paniğin dinmiş olur. Senden 1 gün önce evleniyorum önceden yapıldığı için nikah telaşım olmicak benim ama o tadı da alamicam malesef. :çok üzgünüm: Güzel tarafından bakmaya çalış. Allah mesut etsin :Saruboceq:

Son düzenleme:
Canlarım benim ya içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim hepinize o güzel yorumlarınız için hepinize bir ömür boyu mutluluklar a.s.

Ne kadar güzel anlatmışsın beni ya aynen bu şekildeyim şimdi sanki hiç birşey yetişmicek olmıcakmış gibi hissediyorum bu yüzdende telaş yapıyorum..

bencede tam ortasında sayılmaz benimde sekizde olmuştu canım sakn olmaya çalış bittiğini bile anlamayacaksın düğünün:dance:

bence saçma olmaz oarada bişeyelr koyun oyun eglence faln bide dugun gununz en guzel gununuz olcak bu guzelleiği kımsneın bozmasına izin vermeyın.
uzmeyın kendınızde herseyın en guzxelını hakedıyosunz :)

Tatlım dert ettiğin şeye bak. Bence böylesi daha güzel, arkadaşların dediği gibi düğünün başında daha herkes gelmemiş oluyor, ortasında bütün davetlilerin olmuş olcak kaydirigubbakcemile5

öncelikle mutluluklar dilerim bizde başvurduğumuzda çankaya belediyesinde boş yoktu mamak belediyesinden nikah memuru getirttik sen de başka bi belediyeden deneseniz nasıl olur canım

aman gönüller bir olsun yeter ki ne farkeder ha orta ha son
hiçbirşey değişmez ki kuzum

canım bizdede,gelinle damat girer.ilk danslarını yaptıktan sonra kıyılır.düğün bölünmesin diye.ama üzülecek birşey yok.düğünün ortasındada oluyor.

Teşekkür ederim hepinize zaman ayırıp yorum yaptığınız için a.s.

çok az kaldı tatlımm ya çok heyecanlıyım :sm_cool:

ay ne güzel yaaaa

vala genc cıftlerı gorunce cok sevınıyorumm
bende yasarım ıns zamanı gelınceee :)

hıcc heycanınızz bıtmesın ıncc hihoyyyt

nasıl bı duyguu

Bence daha bile iyi olur düğünün ortasında olursa..Çünkü gelir gelmez nikah masasına oturunca insan bir tuhaf oluyor,kendini sersem gibi hissediyor,acaip heyecanlanıyorsun..

olur canım niye olmasın bende kocaelindeyim.benim düğünümde 19.30 da başladı ama bizde ilk nikah kıyıldı 8.de sonra düğün işte .ortasındada olur niye olmasın salon görevlileri ile konuşun ona göre ayarlama yapın.hiç canını sıkma zaten öyle çabuk geçiyoki düğün anlamıyosun sonra izleyince ne olduğunu anlıycaksın:))))))

şimdiden mutluluklar:)))))

benim de nikahim seninki gibi olacak.yani dugunun ortasinda.bu arada dugunun yarinmis canim seni cok cok cok tebrik ediyorum.bir omur boyu mutluluklar diliyorum.insallah yarin hersey gonlunce olur,guzel gider.tebrikler

normal canım yaa benım kuzenlerın devlet memurlugu olmadıgı muddetce hep dugun ortası nıkahları oldu..
ne guzel işte mesela evet dedigini 10kişi değil 200 kişi duycak.. hayırlı olsun
demek bugun o mutlu gun a.s.

öyle düğün çok gördük niye tuhaf olsun ki... gayet güzel olur yalnız düğün daha geç biter heralde çünkü nikah sonrası takı olacak ya nikahın olmasını beklemen gerekecek....

hayatcım bizim de düğün 8 de basladı takı oldu oynandı
sonra saat 10 da nikah memuru geldi kıydı gitti
kaldığımız yerden devam ettik
bizde o saate bulmustuk yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…