Düğün ortasında nikah olur mu? :( Yorumlarınıza ihtiyacım var..

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Kızlar 26 Nisanda düğünümüz var şu anda nereye koşturacağımı şaşırmış durumdayım bu durumdan şikayetim yok güzel heyecanlar :asigim:

Ama bugün ki olay çok sinirlerimi bozdu :çok üzgünüm:
Nikah için gerekli evraklarımızı tamamladık nikah dairesine teslim etmeye gittik (Nikah düğün salonunda olucak). Nikah memuru demez mi 26 Nisan'da doluyuz diye :çok üzgünüm: Ve benim hayalini kurduğum şeylerin başında geliyordu bu olay sonra bi tanıdık aracılığıyla nikah memuruyla tekrar konuşuldu 8'e kadar dolu olduğunu 8.5ta gelebileceğini söylemiş bizim düğünümüzde 6 da başlıyo sizce saçma olur mu nikah düğünün ortasında senağlama

öncelikle hayırlı olsun canım.
benim kuzenimin düğünü aynen bahsettiğin şekilde oldu.ama onlar kendileri öyle ayarladılar.önce misafirler geldi kuzenimle eşinin çıkması zaten 1 saati buldu.dans ettiler sonra biraz oynadılar daha sonra yerlerine oturdular.ardından tekrar dans için piste çıktılar.daha sonra da nikahları kıyıldı.bence abes olmaz çevrenizde pek yapılmıyorsa bilemicem canım.kayseri için normal yani bu

zaten öyle olur kuzucum
önce misafirler karşılanır. gelin ile damat ilk dansını eder.. eğlenilir ve nikah kıyılır ardından da pasta kesilir ve eğlenmeye devam :)) diye biliyorum ben

canım hayırlı olsun öncelikle...
benim ablamında nikahı düğünün ortasında olmuştu
zaten düğün başlarken genelde pek kimse olmuyor
ortalarına doğru yapılması çok daha mantıklı nikahın

canım valla ben gittiğimiz düğünlerde görüyorum hep ortasın da yapıyolar

yani gayet normal neden olmasın bunu dert etme kendine canım :teselli:

gayet güzel olur niye olmasın ki... yoğunluk ve sitresten her şey batıyor insana o günlerde. ortada hiçbir şey yokken bütün sorunlar varmış gibi hissediyor. çok özenerek hazırlanınca sanki bir aksilik çıkacakmış gibi geliyor.
her şey gönlünce olsun.

benımde nıkahım dugunun orasında oldu...

saat 7de salona gırdık.. 8.30da nıkahım kıyıldı.. çokta guzel oldu..

benim nikahım da düğün başladıktan 2 saat sonra olmuştukaydirigubbakcemile2
belediye başkanı ancak o zaman teşrif edebilmişti çünkü...-tatlicadiarzu-
ama hiç te kötü olmadı

Benimde nikahım düğünün tam arasında oldu.
Zaten normalide budur üzme kendini :1hug:

zaten düğün başlar başlamaz nikah kıyılmaz ki.
normali olan zaten bu.
18:00 de başlayan düğüne tüm davetlilerin gelmesi 19:00'u bulur.
iki oynasanız falan ancak zaten..

niye saçma olsun cnm gayet normal
allah bir ömür boyu mutlu etsin bu tür ufak şeyleri kafana takıpta sorun yapma cnm
tadını çıkarmaya bak

neden olmasın bal gibi de olur benim başıma geleni anlatayım ben memurum bu nedenle eş durumu tayininden dolayı erken nikah yapmamız gerekiyordu.nisan 8 de 2005 nikahımız oldu düğün ağustos 21 di biz nikahtan sonra çok kavga etmeye başladık hiç istemediğim şeylere zorladı ailesiyle oturmak baş kapatmak daha neler neler anormal değişti haziran 2005 de ayrıldım ve yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.hayattta her şer bizim için.işini sağlama al.birdahaki sefere nikahımı düğün salonunda ya da birgün öncesi istiyorum.nikahla düğün arasını sakın uzatmayın.

canım düğünü 7.30 falan gibi başlatmak gibi bir imkan yokmu yani 1 saat falan ileri alınsa olmaz mı?

Son düzenleme:
ayy canım dert ettiğin şeye bak .zaten öyle oluo .sıkma canını bu yüzden .bi yastıkta bi ömür boyu aynı heyecanla yaşlanmanız dileğiyle. . .

Hayırlı olsun canım , umarım evliliğin hayatının "en isabetli kararı olur ...
Düğün ortasında olması bence en iyisi zaten , geç gelenler oluyo...O zaman nikah esnasında gürültüyle karşılaşma olasılığınız var ...Ama şimdi arada 2 saat var , bu yüzden rahat rahat ilk dansınızı eder ,oynar ,güler , masanıza geçersiniz ki nikah memuru gelir...
İçine sinmeyecek bir durum yok ... Gayet de iyi olur merak etme sen yerimseniben

zaten arkadaş uzatmakta bahsetmiyor ki..
ben ne alaka anlayamadım..fisfisfis

hatta değil uzatmak önce düğün sonra nikah var burda :1rolleyes:

bence daha guzel olur cnmcımm hemm telasa gelmezz
bende dugunumde nıkah ıstıyorumda :)

Gittiğim bütün salonda kıyılan nikahlar hep senin anlattığın gibi oldu canım...Ayrıca bir ömür boyu mutluluklar şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…