• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Önerileri 2016

Kumralhatun

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
107
3
298
Selam kızlaaar :KK16:
Benim temmuz 2016'da düğünüm olucak kısmet olursa :nazar: İstanbul Anadolu yakasında (üsküdar) oturuyorum ve kır düğünü istiyorum. Bu süreçte anadolu yakası tarafında kır düğünü yapmış veya araştırma şansı olmuş arkadaşlar varmı birbirimize yardımcı olalım :KK68: Şimdiden kocaaman teşekkürler :KK25:

fenerbahçede demiryolları tesisleri var oraya bakabilirsin. denize sıfır konumu müthiş

Düğünümüz İstanbul Yelken Kulübü'nde havuzbaşında oldu herkese tavsiye ederim, düğün esnasında herşey kusursuzdu. Yemekler çok lezzetli, mekan çok keyifiliydi, tüm işletme düğün ile son derece ilgiliydi.
Tek yaşadığımız sıkıntı fotoğrafçıyla oldu, Poyraz Ajans Kadıköy ile çalışmamasını tavsiye ederim İstanbul'da evlenecek çiftlerin. Konuşmaları müthiş profesyonel ancak vaadlerini yerine getirmiyorlar ve yaptıkları işler aldıkları parayı kesinlikle hak etmeyecek vasatlıkta. Çok mağdur olduk onlarla çalıştığımız için, kimseye tavsiye etmem.

Selam Kızlar
Eylül de düğün yapmayı planlıyorum hep bi kır düğünü hayal etmiştim ama çok büyük bi bütçem de yok açıkcası. Maltepe de Düğün Çiftliği diye bi yer var orayla görüşmeye gidicem ama fikir de almak istiyorum daha önce Düğün çiftliği nde evlenen yada orda bi düğüne giden olduysa yardımcı olabilir mi lütfen??

Back