- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Ben şık beyaz renkte siyah aksesuarları olan bi elbise giymeyi düşünüyorm
Evet o kısmını hiç düşünmemiştim ya :18:ama düğündede gelinliğimiz beyaz olmıcakmı:)
Evet o kısmını hiç düşünmemiştim ya :18:
bizim düğünden 1 ay kadar önce olacak
Hımm başka ne tür birşey olabilir acaba bak tereddüt ettim şimdi :18:
ben şahsen :) düğünde gelinliğim beyaz kınamda bindallım kırmızı olcaı için sevdiğim ve huzur verici ayrıca beyazla uyumlu olan bir renk düşünüyorum oda açık pembe olabilir:)
ama yinede sizlerinde fikirleriinizi almak istedim ve kıyafetlerini alanlar varsa resim koyarsa hepimize bilgi örnek olur
evet nikah kıyafeti fikirleri için tecrübeli arkadaşları bekliyoruz
Eki Görüntüle 619172 Eki Görüntüle 619173 Eki Görüntüle 619174 Eki Görüntüle 619172 Eki Görüntüle 619173 Eki Görüntüle 619174
BU TARZ OLABILIR BENCE CNM FIKIR OLSUN
Kadın | Elbise modelleri - Boyner
BURDANDA BAKABILIRSIN CNM YERIM SENI :)
ben ekru bi elbise düşünüyorum yada şeker pembesi ciciş bi elbise bakalım ne alıcam:)
hahahaay kız ben bunları giyersem benimki beni ne yapar biliOmusun
düşünmedim değil :) ama senın nasıl gıydıgını bılmıyorum napım sekerım :) uzun bıseyler bulurum gene sana
oda doğru :))))))))))) aslında pek karısan biisi değildir ikna edebiliyorum ama artık bende istesemde okadar açık giyinemiyorum rahatsız oluyorum:))) hatta 3 4 ay önce kapncaktım ama yapamadım :))))))))
içinden gelmıyosa sankın deme cnm zor oluyo ben bıkere yaptım o hatayı ama sımdı memnunum halımden kapalıyım bendee rabbım herkese nasıp etsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?