• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri düğün öncesi yapılan nikah için kıyafet?

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Kızlar:) nikahta neler giydiniz yada giymeyi düşünüyorsunuz:) resimlerle paylaşırmısın önerilerinizle birlikte:16:
ve bildiğiniz güzel bir site varmı bakabileceğim fikir edinmek için hatta beğenirsem alabileceğim?

Evet o kısmını hiç düşünmemiştim ya :18:
bizim düğünden 1 ay kadar önce olacak
Hımm başka ne tür birşey olabilir acaba bak tereddüt ettim şimdi :18:

ben şahsen :) düğünde gelinliğim beyaz kınamda bindallım kırmızı olcaı için sevdiğim ve huzur verici ayrıca beyazla uyumlu olan bir renk düşünüyorum oda açık pembe olabilir:)

ama yinede sizlerinde fikirleriinizi almak istedim ve kıyafetlerini alanlar varsa resim koyarsa hepimize bilgi örnek olur:16:

ben şahsen :) düğünde gelinliğim beyaz kınamda bindallım kırmızı olcaı için sevdiğim ve huzur verici ayrıca beyazla uyumlu olan bir renk düşünüyorum oda açık pembe olabilir:)

ama yinede sizlerinde fikirleriinizi almak istedim ve kıyafetlerini alanlar varsa resim koyarsa hepimize bilgi örnek olur:16:

evet nikah kıyafeti fikirleri için tecrübeli arkadaşları bekliyoruz :34:

Ben siyahlı beyazlı elbısey gıymıstım uzun küçük topuklu ayakkabı resmım olsa sımdı gonderıcektım ama bılgısayarımda yok malesef üstü puantıyelı tam beyazda degıldı aslında krem gıbı altı sıyah uzun du sık bı elbıseydı ne cok abartı ne cok sade

$siyah-gece-elbise-modelleri-14.jpg $4_1201806.jpg $5_1213037.jpg $siyah-gece-elbise-modelleri-14.jpg $4_1201806.jpg $5_1213037.jpg

BU TARZ OLABILIR BENCE CNM FIKIR OLSUN

Kadın | Elbise modelleri - Boyner
BURDANDA BAKABILIRSIN CNM YERIM SENI :)

nikahta klasik olarak beyaz yada toz pembe giyilir birde şapka takılır ama ben herzaman kullanayım diye siyah takım almıştım,
şapkayıda kaynanam ne kadar istesede eşim komik bulduğu için almamıştım:))

düşünmedim değil :) ama senın nasıl gıydıgını bılmıyorum napım sekerım :) uzun bıseyler bulurum gene sana

oda doğru :))))))))))) asLında pek karısan biisi değildir ikna edebiliyorum ama artık bende istesemde okadar açık giyinemiyorum rahatsız oluyorum:))) hatta 3 4 ay önce kapncaktım ama yapamadım :))))))))

oda doğru :))))))))))) aslında pek karısan biisi değildir ikna edebiliyorum ama artık bende istesemde okadar açık giyinemiyorum rahatsız oluyorum:))) hatta 3 4 ay önce kapncaktım ama yapamadım :))))))))

içinden gelmıyosa sankın deme cnm zor oluyo ben bıkere yaptım o hatayı ama sımdı memnunum halımden kapalıyım bendee rabbım herkese nasıp etsınnn

Back