Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence bu durum baskı değil de insanlar konuşçak başka bişey bulamıyolar o yüzden soruyolar evlilik ne zaman vs diye. Sizin de üstünüzde stres olduğu için baskıymış gibi geliyor. Can sıkacak bi durum yok, kısmet deyin geçin :)
Arkadaşlar ben bugün nişamlımla bu yüzden kavga ettim. Eşim kendi hallediyor herşeyi zaten bide herkes düğün ne zaman dedikçe eşime tarih alalım diye baskı yaptım. Kısmetse elbet olucak üzmeyin damat adaylarını..
:) canım biz sevgililik dönemimizdeyken nişanı ne zman yapcaksınız diyolardı nişanlandık düğün ne zaman diyolar evleniriz çocuk ne zaman derler sonra bir çocuk olur e bi tane yetmez ikinci ne zaman geliyo derler böyle böyle geçer gider hiç takılma yani bana öyle sordukları zaman biz temeli sağlam atıyoz derdim ben gül geç boşver:))
Yavrular ben nısanlsnalı 1yılı gectı. Gerçi nisan olmadık ya evde soz oldu ama buyuk oldu dıye aman nisan yapmayalım dedik zor geldı nisan yapmak. Millet soz oldu nisan sordu yaomıcaz dedik dugun sordu uzun zaman var dedik dugun yaklaştı su zaman dedik tarih sormaya başladılar. Tarih alırız bu seferbgelınlık sorarlar. Millet boyle. Bızde gulup geçiyoruz dalga geçiyoruz artık :)))) biz boyle hayat yaşamaya karar verdik baska sorunuz varmı diyoruz :)))
Kesinlikle katılıyorum, sevgilisindir; ne zaman isteyecekler, isterler nişan ne zaman, nişanlanırsın düğün ne zaman, evlenirsin bebek ne zaman, ikincisi ne zaman.. vs vs uzaaarr gider.
En iyisi böle baskıcı tiplerin bu tarz sorularını "zamanı gelince" deyip geçiştirmek