Günlerdir Düşnüyorum Taşınıyorm Ama Bu Kararsızlığımı Yenemedim Kızlar eylülün ilk haftası düğünüm var
İlk Dans müziğim Kayahan 365 gün olacak onunla gireceğiz ve dans edeceğiz :)
Ama 2. cisi için Bir türlü karar veremedim seçeneklerimi ve düşündüğim müzikleri yazıyım sizlere sizde yardımcı olun bana.
Ziynet sali herşey güzel olacak senle olunca
Rafet el roman ömrümün sahibi
Baha gülü susuz seni aşksiz bırakmam
Ferhat göçer sarıl Bana
Aslı güngör Aşk Herşeye Değer.
Özdemir Erdoğan Bana Ellerini ver
Bunlar arasında cok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim
canım çok tşk ederim bende ziynet saliyi istiyorum aslında ama bilemedim bahada olabilirBunların arasında benım en cok begendıgım Baha nın sarkısıSonra Zıynet Salı olabılır
Günlerdir Düşnüyorum Taşınıyorm Ama Bu Kararsızlığımı Yenemedim Kızlar eylülün ilk haftası düğünüm var
İlk Dans müziğim Kayahan 365 gün olacak onunla gireceğiz ve dans edeceğiz :)
Ama 2. cisi için Bir türlü karar veremedim seçeneklerimi ve düşündüğim müzikleri yazıyım sizlere sizde yardımcı olun bana.
Ziynet sali herşey güzel olacak senle olunca
Rafet el roman ömrümün sahibi
Baha gülü susuz seni aşksiz bırakmam
Ferhat göçer sarıl Bana
Aslı güngör Aşk Herşeye Değer.
Özdemir Erdoğan Bana Ellerini ver
Çelik Dilberim
Kenan Doğulu Gelinim
Bunlar arasında cok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim
tşk ederim dinleyeceğimm :))İçlerinden en çok dansa yakıştırdığım Özdemir Erdoğan-Bana ellerini verBizim dans müziğimiz Zerrin Özer-Herşey seninle güzel şarkısıydı biz çok sevdik dinlemenizi öneririm
cok arada kaldım da artık birinr karar vereceğizkesinlikle özdemir erdoğan içimi titretiyor her dinlediğimde
Ben nisanimda giriş müziğim rumeli hisarinin kuruluşuydu dans müzigimde gül rengiydi 19 temmuzda duğünüm var giriş muzigi seçemedim bi türlü ama dans müzigim bana ellerini ver olacak :)cok arada kaldım da artık birinr karar vereceğiz
valla karar vermek çok zor ya onu dinliyosun güzel başkasını dinliyosn bu sefer aklın ona geçiyorBen nisanimda giriş müziğim rumeli hisarinin kuruluşuydu dans müzigimde gül rengiydi 19 temmuzda duğünüm var giriş muzigi seçemedim bi türlü ama dans müzigim bana ellerini ver olacak :)
şiddete mi maruz kaldınız nasıl yaniben düğün müziği olarak atilla taş-ham çökelek seçmiştim fakat eşim buna karşı gelince şiddete maruz kaldım. bence bu işler eşinin isteğinde bitiyo.
evet. eski evliliğimde müzik seçimimden dolayı büyük bi tartışma ve hemen arkasından şiddete maruz kalmıştım şimdi kurtuldum allahtanşiddete mi maruz kaldınız nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?