Düğün Müziklerim Kararsızlığım İçin Yardımcı Olurmusunuz Kızlar Yorum Yapmadan Geçmeyin..

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
13
33
Günlerdir Düşnüyorum Taşınıyorm Ama Bu Kararsızlığımı Yenemedim Kızlar eylülün ilk haftası düğünüm var
İlk Dans müziğim Kayahan 365 gün olacak onunla gireceğiz ve dans edeceğiz :)
Ama 2. cisi için Bir türlü karar veremedim seçeneklerimi ve düşündüğim müzikleri yazıyım sizlere sizde yardımcı olun bana.
Ziynet sali herşey güzel olacak senle olunca
Rafet el roman ömrümün sahibi
Baha gülü susuz seni aşksiz bırakmam
Ferhat göçer sarıl Bana
Aslı güngör Aşk Herşeye Değer.
Özdemir Erdoğan Bana Ellerini ver
Çelik Dilberim
Kenan Doğulu Gelinim
Bunlar arasında cok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim

Son düzenleme:

Bunların arasında benım en cok begendıgım Baha nın sarkısı Sonra Zıynet Salı olabılır

İçlerinden en çok dansa yakıştırdığım Özdemir Erdoğan-Bana ellerini ver Bizim dans müziğimiz Zerrin Özer-Herşey seninle güzel şarkısıydı biz çok sevdik dinlemenizi öneririm

cok arada kaldım da artık birinr karar vereceğiz
Ben nisanimda giriş müziğim rumeli hisarinin kuruluşuydu dans müzigimde gül rengiydi 19 temmuzda duğünüm var giriş muzigi seçemedim bi türlü ama dans müzigim bana ellerini ver olacak :)

Ben nisanimda giriş müziğim rumeli hisarinin kuruluşuydu dans müzigimde gül rengiydi 19 temmuzda duğünüm var giriş muzigi seçemedim bi türlü ama dans müzigim bana ellerini ver olacak :)
valla karar vermek çok zor ya onu dinliyosun güzel başkasını dinliyosn bu sefer aklın ona geçiyor

ben düğün müziği olarak atilla taş-ham çökelek seçmiştim fakat eşim buna karşı gelince şiddete maruz kaldım. bence bu işler eşinin isteğinde bitiyo.

tabi ki bana ellerini ver, hayat seni sevince güzel...
bundan daha uygun bir düğün şarkısı bilmiyorum

Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver olmalı kesinlikle
Kuzenimin düğünde bu şarkı ile dans ettiler, müziği harika, sözler harika, güzel bir ambiyans olmuştu.

Özdemir Erdoğan Bana Ellerini ver bizim şarkımızda :)

Çok romantik oluyor kesinlikle bu olsun derim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…