- 7 Aralık 2022
- 78
- 99
- 28
-
- Konu Sahibi saricicek2
İstikbalde kumaş rengi türü değiştirdik ücret farkı çıkmamıştı. Bir de biz satın aldık 20 gün sonra direk geldi arada zaman farkı yoktu.Merhabalar, şubat ayında evimin tüm mobilyaların doğtaştan aldım ama hemen teslim almayacağımız için üretime alınmamıştı. Evi tuttuk ürünleri üretime alın dedik fakat iki berjer ve iki sandelyenin kumaşı koyu renkti onları değiştirdik diğerleriyle aynı renk yaptık. Önce tamam dediler sonra 8500 gibi bir fiyat farkı istediler. Bu doğru bir uygulama mı? Ne yapabiliriz ? Başına gelen kk sakini var mıdır?
Doğtaşa mobilya bakmaya gittiğimizde kumaş değişimi yapıyor musunuz dediğimde her kumaşın ayrı ücreti var demişti.
Firma ismi veremiyoruz diye yazmamıştım aynı firma. Berjer fiyatını istediler resmen. İstedikleri fiyata iki adet berjer daha alabiliyorum su anDoğtaşa mobilya bakmaya gittiğimizde kumaş değişimi yapıyor musunuz dediğimde her kumaşın ayrı ücreti var demişti.
İstikbal daha kurumsal bir firma demekki. Bizede önce istediğiniz kumaş olur dediler şimdi 8.5k fiyat biçiyorlarİstikbalde kumaş rengi türü değiştirdik ücret farkı çıkmamıştı. Bir de biz satın aldık 20 gün sonra direk geldi arada zaman farkı yoktu.
Herhangibir sözleşme va yapmışmıydınız? Eğer yaptıysanız yapamazlar. Sonuç olarak fiyatlar gerileseydi para iadesi mi vereceklerdiMerhabalar, şubat ayında evimin tüm mobilyaların doğtaştan aldım ama hemen teslim almayacağımız için üretime alınmamıştı. Evi tuttuk ürünleri üretime alın dedik fakat iki berjer ve iki sandelyenin kumaşı koyu renkti onları değiştirdik diğerleriyle aynı renk yaptık. Önce tamam dediler sonra 8500 gibi bir fiyat farkı istediler. Bu doğru bir uygulama mı? Ne yapabiliriz ? Başına gelen kk sakini var mıdır?
Yazmışsın ben de ona binaen yazdım zatenFirma ismi veremiyoruz diye yazmamıştım aynı firma. Berjer fiyatını istediler resmen. İstedikleri fiyata iki adet berjer daha alabiliyorum su an
Ay sinirden hanımefendilik ve cingar çıkartma arasında kaldığımdan neye ne yazdım unutmuşum kusura bakmayınYazmışsın ben de ona binaen yazdım zaten
Sözleşme yaptık evet ama kumaş rengi ellerinde olan en çok kullanılan kumaş. Daha öncesinde bize değişim yapabilirsiniz denmişti o yüzden bu kadar şaşırdımHerhangibir sözleşme va yapmışmıydınız? Eğer yaptıysanız yapamazlar. Sonuç olarak fiyatlar gerileseydi para iadesi mi vereceklerdi
Cok normal, aradan 6 ay gecmis. Kumaslar arasinda fiyat farki varsa guncel fiyata gore farki almak zorundalarMerhabalar, şubat ayında evimin tüm mobilyaların doğtaştan aldım ama hemen teslim almayacağımız için üretime alınmamıştı. Evi tuttuk ürünleri üretime alın dedik fakat iki berjer ve iki sandelyenin kumaşı koyu renkti onları değiştirdik diğerleriyle aynı renk yaptık. Önce tamam dediler sonra 8500 gibi bir fiyat farkı istediler. Bu doğru bir uygulama mı? Ne yapabiliriz ? Başına gelen kk sakini var mıdır?