Düğün mobilyası abuk fiyat farkı ?

saricicek2

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
78
99
28
Merhabalar, şubat ayında evimin tüm mobilyaların doğtaştan aldım ama hemen teslim almayacağımız için üretime alınmamıştı. Evi tuttuk ürünleri üretime alın dedik fakat iki berjer ve iki sandelyenin kumaşı koyu renkti onları değiştirdik diğerleriyle aynı renk yaptık. Önce tamam dediler sonra 8500 gibi bir fiyat farkı istediler. Bu doğru bir uygulama mı? Ne yapabiliriz ? Başına gelen kk sakini var mıdır?

Doğtaşa mobilya bakmaya gittiğimizde kumaş değişimi yapıyor musunuz dediğimde her kumaşın ayrı ücreti var demişti.

İstikbalde kumaş rengi türü değiştirdik ücret farkı çıkmamıştı. Bir de biz satın aldık 20 gün sonra direk geldi arada zaman farkı yoktu.

Doğtaşa mobilya bakmaya gittiğimizde kumaş değişimi yapıyor musunuz dediğimde her kumaşın ayrı ücreti var demişti.

Firma ismi veremiyoruz diye yazmamıştım aynı firma. Berjer fiyatını istediler resmen. İstedikleri fiyata iki adet berjer daha alabiliyorum su an

Herhangibir sözleşme va yapmışmıydınız? Eğer yaptıysanız yapamazlar. Sonuç olarak fiyatlar gerileseydi para iadesi mi vereceklerdi

valla weltewde hatta berjer modelini farklı seçtik kumaş değiştik renk değiştik vs vs bir ton oynama yaptık mobilya üzerinde ne fiyat farkı dediler ne garanti dediler her şeyde yardımcı oldular.

Herhangibir sözleşme va yapmışmıydınız? Eğer yaptıysanız yapamazlar. Sonuç olarak fiyatlar gerileseydi para iadesi mi vereceklerdi
Sözleşme yaptık evet ama kumaş rengi ellerinde olan en çok kullanılan kumaş. Daha öncesinde bize değişim yapabilirsiniz denmişti o yüzden bu kadar şaşırdım

aynısı 2022 senesinde başıma geldi. istikbalden almıştım . normalde dikdörtgen masa seçmiştik sonradan ovale çevirdim. 2500 gibi bi fark almışlardı. ama güncel fiyat farkını uygulamışlardı . o zamanın parası epey yüksek gelmişti. çok ağlamıştım böyle bir bilgilendirmede yapmamışlardı. zamlı tarifeden fark alırız diye bizde düşünemedik tabi.

Bence normal,mobilyayı Şubat ayında secmissiniz şuan hazirandayiz ham maddeye hergun zam geliyor üstelik TL değil dolar olarak kumaş parası istemeleri normal aradan aylar geçmiş birde her kumaşın fiyatı aynı değil.

Cok normal, aradan 6 ay gecmis. Kumaslar arasinda fiyat farki varsa guncel fiyata gore farki almak zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…