• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün mekanı

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar anadolu yakası için önerebileceğiniz düğün salonu yada şık canlı müzik olan restaurant var mı? Paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba, 22 haziran 2013 tarihinde düğünüm olacak, birçok yer gezdim ve son 2 seçeneğim arasında kararsızım.
1.) Bambi O Ağacın Altı
2.) Mihrabat Korusu Kale Bahçe
Mazara gereği mihrabat kale bahçe'yi daha çok beğensem de kale bahçede daha önce yapılmış bir düğün videosu göremedim, kış olduğu için gittiğimde bahçe kötü görünüyordu.
Diğer yandan bambi garden'ın herşeyi çok hoşuma gitti ve düğün videosunu da izleme fırsatım oldu. Yine de manzaradan dolayı aklım kale bahçede kaldı, daha önce burada düğüne katılan var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var, lütfen acil yardım :(
Çarşamba gününe kadar karar vermemiz gerekiyor.

Teşekkür ediyorum şimdiden...

Arkadaşlar merhaba, 22 haziran 2013 tarihinde düğünüm olacak, birçok yer gezdim ve son 2 seçeneğim arasında kararsızım.
1.) Bambi O Ağacın Altı
2.) Mihrabat Korusu Kale Bahçe
Mazara gereği mihrabat kale bahçe'yi daha çok beğensem de kale bahçede daha önce yapılmış bir düğün videosu göremedim, kış olduğu için gittiğimde bahçe kötü görünüyordu.
Diğer yandan bambi garden'ın herşeyi çok hoşuma gitti ve düğün videosunu da izleme fırsatım oldu. Yine de manzaradan dolayı aklım kale bahçede kaldı, daha önce burada düğüne katılan var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var, lütfen acil yardım :(
Çarşamba gününe kadar karar vermemiz gerekiyor.

Teşekkür ediyorum şimdiden...

tatlım her ikiside hoş umarım gönlüne göre kararı verirsin ve gününü en hayırlı şekilde tamamlarsın:)

Teşekkür ederim handecim, inşallah..;) bu arada hala canlı müzikli şık bi restaurant arıyorsan, maltepe sahilde nanna yı mutlaka görmeni tavsiye ederim canım

evet arıyorum dediğin yere sorucam zaten teşekkürler:) herşey kısa sürede olunca hangi birini halletsem telaşı sardı:(

evet arıyorum dediğin yere sorucam zaten teşekkürler:) herşey kısa sürede olunca hangi birini halletsem telaşı sardı:([/QUOTE
Bende de aynı telaş var malesef:( daha ortada gelinlik modelim bile yok..
nanna da müzik ve yemek kalitesi gerçekten süper kişi başı 60tl ye herşey dahil.. ama bnm içim mihrabat ta kaldı ve yemek yerine kokteyl istediğim için nannayi tutmadım..
kale salonla ilgili de tedirginligim var bakalım..:(

evet arıyorum dediğin yere sorucam zaten teşekkürler:) herşey kısa sürede olunca hangi birini halletsem telaşı sardı:([/QUOTE
Bende de aynı telaş var malesef:( daha ortada gelinlik modelim bile yok..
nanna da müzik ve yemek kalitesi gerçekten süper kişi başı 60tl ye herşey dahil.. ama bnm içim mihrabat ta kaldı ve yemek yerine kokteyl istediğim için nannayi tutmadım..
kale salonla ilgili de tedirginligim var bakalım..:(

benimde gelinlik modelim yok bende araştırıyorum:( bence bir gününü ayırıp tekrardan gidip ortamı görüp birebir konuşmak her iki mekan içinde ve kafandaki soruları sormak yoksa acabalarla gider böyle inşallah hepsi çok güzel olur tatlım:)

Arkadaşlar Bambi Garden'da düğünüm oldu.Mekan çok güzel ama onun dışında herşey fiyaskoydu.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Düğün öncesinde süslemeyle ilgili planlar bize sorulmadan değiştirilmiş,seçilen pasta başka bir yere gönderilmiş ve bu bize 1 hafta kala söylendi;ama biz anlayışlı davrandık bişey söylemedik.Gündüz düğünü için branda koyulmuş insanlar güneşten rahatsız olmasın diye ama düğünün ilk yarım saatinden sonra branda açıldı ve misafirler gölge yer bulmak için kenarlara kaçıştı.Rüzgar var diye branda açılmıyormuş,bu tamamen yalan,sonuçta çamlıca yüksekte biryer ve herdaim rüzgar olur branda koymanın amacı ne anlamadım.Üzerinde reklam olan şemsiyeler getirdiler masalara düşmesin diye su doldurdular düğünün orta yerinde hortum taşıyolardı.Fotoları berbat suratlar 15 seans solaryuma girmiş gibi ve yağlı cıkmış.15 çocuk için palyaco kiralanması gerekiyor dediler,kiraladık sadece 3 tane cocuk vardı onlarda düğün boyunca benm eteğimdelerdi;yani palyaco yatıştaydı.Dj desen Allaha emanet gözüne gözlük takmış ne çaldığından habersiz ben el kol sallamasam düğün boyunca bunalım müzikler çalacaktı.Size düğün aşamasında verilen vaadlere asla inanmayın ve parayı düğünden önce peşin vermeyin,en azından bir kısmını düğün sonrasına bırakın.Mekanın Müdürü Hamit Saroğlu bütün bu olaylar olurken özür bile dilemedi,mekandan kaçmayı yeğledi.Kesinlikle ama kesinlikle orada düğün değil hiçbir organizasyonu tavsiye etmiyorum.Okadar para alıyorlar ve hiçbirini haketmiyorlar

Back