Düğün İçin Heyecan Azaltıcı Tavsiyeler:)

serminucar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
11
10
1
35
Arkadaşlar yakın zamanda düğünüm olacak beni baya stres bastı. Sizde de böyle şeyler oldu mu hiç? En büyük streste yer bulmakmış bunu anladım. Şurdamı yapsak, ay yok orası olmaz burası nasıl, yok yok şu daha iyi derken insan baya baya çıldıracak gibi oluyor:) Allahtan bulduk biryer kafamada yattı. Sultanahmet te ki four seasons otel de karar kıldık. Kişi başı 85 euro alıyorlar içinde de yok yok. Baya ilgililer tavsiye ederim benim gibi arayan varsa. En azından o stresten kurtulmuş olursunuz. Şimdi de düğünde dans edeceğiz onun prova heyecanları başladı ya rezil olursam yapamazsam diye:) Bakalım ne olacak..Bu arada bulduğumuz yer nasıl sizce?

KİŞİ BAŞI 85 euro zengin düğünü yani tebrik ederim sizi
Yok ya öyle çok kazanan insanlar değiliz. İnanın çok yere baktık ama ortalama bu fiyat ve içinde doğru düzgün birşey yok. Bunda menüler baya iyi, sınırsız yerli içki, ücretsiz dj, karşılama hostesi, süsleme vs. en ince ayrıntısına kadar ne ararsanız var. yerde baya hoşumuza gitti. yere göre uygun aslında bir kere olan birşey sonuçta.

OLAbilir cnm bişey dememdim zaten sadece zengin düğünü dedim herkes aynı yapcak diye bişey yok inşallah çok mutlu olursunuz
bide şöyle bişey bende aşırı heycan vardı ama nasıl geçtiğini anlamadım boşa sıkıntı yapma tadını çıkarmaya bak sen :)

Son düzenleme:
çok teşekkürler:) umarım herşey güzel olur herkes mutlu olsunn:=)

Tatlı heyecanlar bunlar bence eziyete çevirmeyin,ilerde bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksiniz
aslında doğru diyorsunuz:) ama insan ister istemez heyecanlanıyor ve stres oluyor. ama ileride tabi tatlı bir anı olarak kalacak dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…