- 15 Nisan 2019
- 73
- 35
- 27
- Konu Sahibi Luckyluck07
Arkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim aslında rengi gri değil küf yeşili gibi birşey. Bende beğenerek aldım aslında ama sonra bi içime sinmedi gibi olduKesinlikle gri.
Başka renk kemer yahut kuşak kullanırsanız daha modern günümüze uygun hale gelir elbise.
Geri kalanı zaten ayakkabı çanta ile desteklersiniz.
Oo daha güzel o zaman renk.Teşekkür ederim aslında rengi gri değil küf yeşili gibi birşey. Bende beğenerek aldım aslında ama sonra bi içime sinmedi gibi oldu
Şuan içime sindi tekrar teşekkür ederimOo daha güzel o zaman renk.
Işık alanına göre değişir, bence size bu yakışmış, modelin bilekte olması asıl olayı.
Çok daha dinamik bir elbise laciverte göre.
Laciverti 60 yaşında bir kadın da giyebilir, siz gençliğinizin ve tarzınızın farkını göstermelisiniz bana kalırsa
Görenn yokmuuArkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.
Lacivert fiziğini daha güzel göstermiş sanki ama griye göre daha demode duruyor sanki bilemedimArkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.
Ayyy herkes gri sanıyorr. Böyle küf yeşili gibi bir renk aslındaLacivert fiziğini daha güzel göstermiş sanki ama griye göre daha demode duruyor sanki bilemedim
Evet bende rengini çok beğenerek aldımİlk elbisenin rengi çok güzel.
Burdan öyle görünüyor ne diyelimAyyy herkes gri sanıyorr. Böyle küf yeşili gibi bir renk aslında
Evet biraz ışıkla alakalı tabiBurdan öyle görünüyor ne diyelim
Yardımlarınızı bekliyorumArkadaşlar çok kararsızım. Kuzeninimin düğünü var. İnternetten bir elbise aldım ama daha önce böyle kısa formda bir elbise giymediğim için tereddüte düştüm. Sizce hangi elbise daha çok yakışmış.