• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün hazırlığında sorumsuz nişanlı

ev bulmadan esya almak kadar sacma bir sey ben bilmiyorum
belki aldigin esya eve buyuk gelecek, belki en basiti yatağı 180*200 aldığın için odaya girisin zor olacak ama akillica ölçüp bicip 140*200 alsan sana alan kalacak, belki o eve L köşe koltugu daha cok uyacak. belki evler cok pahali 50 m² anca bulacaksın icine sinen, ya da sans eseri tanidikla vs 3+1 evi uyguna bulacaksiniz, yayla gibi salonda cücük gibi kalacak önceden sectigin esyalar 😅
almamasi mantikli olan. ama birikim yapmasi gerekiyor tabii ki o arada. ki almaya niyetlenince hemen gidip alin diye.
adamda hic heves yoksa, yapmasi gerekeni yapmiyorsa bu sana evlilik filminin fragmani olsun
Oturacağımız ev hazır kendi evi üstelik kirada olmayacağız :( yoksa elbette onu bende düşünürdüm insan bilmeden alamaz. Sanırım heves yok buda benim için önemli bi ayrıntı. Oturup düşünmem gerekiyor haklısınız evlilikte kim bilir nasıl olur çünkü

Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Canım sana şu kadarını söyleyeyim ben bir buçuk ayda yetiştirdim her şeyi 😅 Ben de eşim de aşırı yoğun olduğundan bir de eşim başka şehirde yaşadığından organize olamadık bir türlü oluyor böyle şeyler. Yani nişanlınla başka bir probleminiz yoksa adam bu konularda rahat biri olabilir. Genelde zaten kadınlar bu işlerde ön planda oluyor erkeklerin çoğu anlamıyor. Şu an zaten ev tutmak için erken. Sana tavsiyem kesinlikle ev tutmadan eşyaları almayın. Beyaz eşyayı alabilirsiniz. Bir haftasonu güzellikle gezmeye çıkar o arada beyaz eşya bakın. Hatta ben beyaz eşyayı önceden annemle seçmiştim sonra eşimle gidip aynı şeyleri aldım. Eşimin annesiyle babası bizde de karışmadı. Annemi babamı arayıp sormadılar bile ne yapalım diye. Büyük ihtimalle seninkiler de masrafa karışmayacak. Her şeyi biz eşimle birlikte yaptık. Şu an paniklemene hiç gerek yok. Şimdi yapmanız gereken şey düğün salonu ve kına yerini ayarlamak eğer yapacaksanız. Bunu hallettikten sonra diğerlerini yavaş yavaş tamamlarsınız. Bir liste yapın adım adım ilerleyin. İnsan nişan zamanı stresli oluyor rahat olmaya çalışın.

Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Aman kardeşim iyi düşün. Bunlar ciddi sıkıntı.Hatta nişanı atabilirsin de.

Oturacağımız ev hazır kendi evi üstelik kirada olmayacağız :KK43: yoksa elbette onu bende düşünürdüm insan bilmeden alamaz. Sanırım heves yok buda benim için önemli bi ayrıntı. Oturup düşünmem gerekiyor haklısınız evlilikte kim bilir nasıl olur çünkü
Fakir değil birşey değil.Belki seni istemiyor.

Yetişir. Biz de mayıs başı düğün yapacağız inşallah ve 1 ayda ev tuttuk, (ben zaten kiradaydım) o eve taşınmak üzereyim, düğün salonu tuttuk, gelinlik baktık, nikah tarihi almak için evrak topladık vs. Ama asıl mevzu, sorumsuz bir adamla evlenilir mi?

Al yüzüğü ver eline bas tekmeyi. Çaba göstermeyen adamdan bir cacık olmaz.

Back
X