Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğün hazırlığında sorumsuz nişanlı
- Konu Sahibi Meyraa20
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
Evlenmek isteyen senmissin gibi duruyor,tarihi bir daha düşün derim.Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Nisanliyken bende çalışıyordum eşim de esnaflık yaptığı için dükkanı kapatıp her işe koşuyordu evi yerleştirme düzenleme temizleme işlerini bile o halletti, yani yaptıkları normal değil.Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Bu nasıl ilişki? Yani söylüyor ama hiçbir şey yapmıyor. Çabalamiyor. Ailelerin arası nasıl sizinle? Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Maddi sorun mu yaşıyor, sizi sevdiğinden emin misiniz?Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
Evlenme sakın. Çok pişman olursun.
- 16 Haziran 2011
- 14.947
- 63.018
- 798
Siz ne aldınız bu süreçte? Eşyaların toplam tutarı ne olacak mesela? Sizin bu ödemelere katılımınız ne olacak?Arkadaşlar nişanlıyım 5 buçuk ay sonra nişanlımla aramızda karar verdik düğünü yapmaya mayıs sonu gibi. Yalnız nişanlım ne salon tuttu nede bir tane çöp aldı. Her şeyi alıcam diyor bakıyor almıyor her hafta düğün salonu bakıcam diyor bakmıyor. Bilmiyorum 5 bucuk ayda yetisir mi? Calısıyorum izin günlerim genelde hafta ici bir gün oluyor her zaman müsait de değilim. Yetistirebilir miyim aileside hic konuyu acmıyor napacaz ne edeceğiz konuşmuyorlar. Bi kaç kere salonu tutalım artık eşyaları al dedim taksiti bitsin ki evlendiğimiz zamana borç bitsin ödensin diye. Her şeyi yapalım diyor ama sadece lafta konuştum da yine anlamıyor. Yani sadece nişanlandım harici hiç bir şey yok kendisi ve ailesi çok rahat insanlar bu normal mi ne yapabilirim ?
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.099
- 28
- 28
Asla normal değil, biz nişanlıyken eşimle her işe birlikte koşturduk hatta o bana kızardı acele edelim halledelim son günlere kalmasın diye. Hiç sevmem sorumluluk bilinci olmayan erkeği evlilik başlı başına sorumluluk şimdiden işin ucundan tutmuyorsa her şeyi siz mi söyleyeceksiniz yapacaksınız ileride
- 6 Mart 2024
- 9.728
- 8.307
- 113
- 28
- 19 Temmuz 2015
- 2.008
- 4.674
- 133
Evlenmek isteyen senmissin gibi duruyor,tarihi bir
Bu nasıl ilişki? Yani söylüyor ama hiçbir şey yapmıyor. Çabalamiyor. Ailelerin arası nasıl sizinle? Kaç yıldır tanışıyorsunuz? Maddi sorun mu yaşıyor, sizi sevdiğinden emin misiniz?
Ben küçük ev aletlerimi beyaz eşyalarımı tüm mutfak çeyizimi aldım. Bulaşık mkn. Çamaşır makinemi işte kıza ne düşüyorsa aldım. Tabi eksiklrerim var ama ödemeler ağır geldiği için durdum bir aya kadar onları da alacam. Onun alacaklarına katkım olmayacak kendime düşen her şeyi en iyisiyle aldım. Hani o kendininkini ben kendimi. Ama inanız kızın da çok zor maaşımdan bir lira almadan ödeme yapıyorum babamda destek oluyor bi şekilde mecbur oldugum için elimden geleni yapıyorumSiz ne aldınız bu süreçte? Eşyaların toplam tutarı ne olacak mesela? Sizin bu ödemelere katılımınız ne olacak?
Evet bundan çok sıkıldım. Her şeyi ben mi söyleyeceğim diye kafamda soru işareti var bu sanırım her zaman kalacak bi durum. Aslında bunu çok yaşattı bana ama bende suç nişanlandım yinedeAsla normal değil, biz nişanlıyken eşimle her işe birlikte koşturduk hatta o bana kızardı acele edelim halledelim son günlere kalmasın diye. Hiç sevmem sorumluluk bilinci olmayan erkeği evlilik başlı başına sorumluluk şimdiden işin ucundan tutmuyorsa her şeyi siz mi söyleyeceksiniz yapacaksınız ileride
Ailesinden vazgeçtim. O kadar umurlarında değil ki kadın da adam da asla bir şey konuşmuyor. O gün bize geldiler havadan sudan konuşup gidiyorlar. Asla ilgilenmiyorlar. En azından nişanlım farklı olabilirdi oda aynısını yapıyor canıma tak etti artıkValla biz düğün mekanını 1 sene önceden tutmustuk sonrasinda musaitlik bulmak da sıkıntıya girebilir. ailesi de mi durtuklemiyor
- 16 Haziran 2011
- 14.947
- 63.018
- 798
Bu devirde çalışan 2 insan olarak, alınacakları kız tarafı erkek tarafı diye ayırmak yerine ortak bir bütçe belirleyip, ilerleseniz daha kolay olmaz mıydı ?Ben küçük ev aletlerimi beyaz eşyalarımı tüm mutfak çeyizimi aldım. Bulaşık mkn. Çamaşır makinemi işte kıza ne düşüyorsa aldım. Tabi eksiklrerim var ama ödemeler ağır geldiği için durdum bir aya kadar onları da alacam. Onun alacaklarına katkım olmayacak kendime düşen her şeyi en iyisiyle aldım. Hani o kendininkini ben kendimi. Ama inanız kızın da çok zor maaşımdan bir lira almadan ödeme yapıyorum babamda destek oluyor bi şekilde mecbur oldugum için elimden geleni yapıyorum
Nişanlınız hiçbir şey yapmıyorsa, evliliğe dair bir heyecanı, çabası yoksa ilişkinizi gözden geçirin.
- 29 Mayıs 2021
- 13.477
- 87.385
- 548
- 36
Nişanlınız, şimdiden alıp tek başına borç ödemek istemiyor belli ki. Düğüne yakın alıp beraber ödemenin, belki düğün takılarıyla ödemelerin derdinde muhtemelen.Ben küçük ev aletlerimi beyaz eşyalarımı tüm mutfak çeyizimi aldım. Bulaşık mkn. Çamaşır makinemi işte kıza ne düşüyorsa aldım. Tabi eksiklrerim var ama ödemeler ağır geldiği için durdum bir aya kadar onları da alacam. Onun alacaklarına katkım olmayacak kendime düşen her şeyi en iyisiyle aldım. Hani o kendininkini ben kendimi. Ama inanız kızın da çok zor maaşımdan bir lira almadan ödeme yapıyorum babamda destek oluyor bi şekilde mecbur oldugum için elimden geleni yapıyorum
Nişanlanmayla kalmayıp evleneceksiniz illa değil mi?Evet bundan çok sıkıldım. Her şeyi ben mi söyleyeceğim diye kafamda soru işareti var bu sanırım her zaman kalacak bi durum. Aslında bunu çok yaşattı bana ama bende suç nişanlandım yinede
Evlenmek isteyen sadece sizmişsin gibi duruyor. Geçmiş olsun.
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.099
- 28
- 28
Ayrılmak, nişan atmak eminim kolay değildir fakat evlilikten dönmesi çok daha zor. Bence beklentilerinizi konuşun düğünü erteleyin, herhangi bir çaba görmezseniz ayrılırsınızEvet bundan çok sıkıldım. Her şeyi ben mi söyleyeceğim diye kafamda soru işareti var bu sanırım her zaman kalacak bi durum. Aslında bunu çok yaşattı bana ama bende suç nişanlandım yinede
Valla biz düğün mekanını 1 sene önceden tutmustuk sonrasinda musaitlik bulmak da sıkıntıya girebilir. ailesi de mi durtuklemiyor
sıkıntı bence ya. biz esimle işleri bölmüştük. o farklı sehirde olduğu için düğün salonu, organizasyon vs gibi işleri ben halletmistim. mobilya, altın gibi pahada ağır seyleri de o halletmişti
Çok haklısınız. Bu arada düğünü iki kez erteledim kasıma yapalım dedi hayır erken dedim nisan dedi onuda istemedim mayıs sonu olsun dedim evlenme için bende acele etmedim hatta eylül olsun dedim daha geç diye yok dedi diye mayıs sonu dedim. Öyle evlenme meraklısı hemen olsun diyen biride değilim. E bu kadar istiyorsan ne bu hareketler kafam allak bullak çok yoruldum gerçektenAyrılmak, nişan atmak eminim kolay değildir fakat evlilikten dönmesi çok daha zor. Bence beklentilerinizi konuşun düğünü erteleyin, herhangi bir çaba görmezseniz ayrılırsınız
Aslında yine sizin dediğiniz gibi oluyor. Yani ortak bütçe değil ama yarı yarıya evi dizeceğiz gibi. Son sözlerinizi bende düşünüyorum. Çaba yok heyecan yok bu iki gündür artık beynimden çıkmıyor. Böyle giderse nişanı atacağım. İlerde üzülmek yerine şimdi üzülürüm geçer elbet.Bu devirde çalışan 2 insan olarak, alınacakları kız tarafı erkek tarafı diye ayırmak yerine ortak bir bütçe belirleyip, ilerleseniz daha kolay olmaz mıydı ?
Nişanlınız hiçbir şey yapmıyorsa, evliliğe dair bir heyecanı, çabası yoksa ilişkinizi gözden geçirin.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.706
- 798
ev bulmadan esya almak kadar sacma bir sey ben bilmiyorum
belki aldigin esya eve buyuk gelecek, belki en basiti yatağı 180*200 aldığın için odaya girisin zor olacak ama akillica ölçüp bicip 140*200 alsan sana alan kalacak, belki o eve L köşe koltugu daha cok uyacak. belki evler cok pahali 50 m² anca bulacaksın icine sinen, ya da sans eseri tanidikla vs 3+1 evi uyguna bulacaksiniz, yayla gibi salonda cücük gibi kalacak önceden sectigin esyalar
almamasi mantikli olan. ama birikim yapmasi gerekiyor tabii ki o arada. ki almaya niyetlenince hemen gidip alin diye.
adamda hic heves yoksa, yapmasi gerekeni yapmiyorsa bu sana evlilik filminin fragmani olsun
belki aldigin esya eve buyuk gelecek, belki en basiti yatağı 180*200 aldığın için odaya girisin zor olacak ama akillica ölçüp bicip 140*200 alsan sana alan kalacak, belki o eve L köşe koltugu daha cok uyacak. belki evler cok pahali 50 m² anca bulacaksın icine sinen, ya da sans eseri tanidikla vs 3+1 evi uyguna bulacaksiniz, yayla gibi salonda cücük gibi kalacak önceden sectigin esyalar
almamasi mantikli olan. ama birikim yapmasi gerekiyor tabii ki o arada. ki almaya niyetlenince hemen gidip alin diye.
adamda hic heves yoksa, yapmasi gerekeni yapmiyorsa bu sana evlilik filminin fragmani olsun
Nişanlınız, şimdiden alıp tek başına borç ödemek istemiyor belli ki. Düğüne yakın alıp beraber ödemenin, belki düğün takılarıyla ödemelerin derdinde muhtemelen.
Nişanlanmayla kalmayıp evleneceksiniz illa değil mi?
Yoo asla öyle bir derdim yok. Mantığımı asla bırakmam. Ama nişan atmak öyle kolay değil benim için kendi adıma konuşuyorum. Yani hadi bitti demek yerine İyice düşünüp belki göremediğim bir şeyler varsa görmek net bi karar vermek istiyorum. Buraya da bunun için yazdım ilk kez Nişanlandım belki bilmediğim veya göremediğim şeyler varsa yaşayan arkadaşlar yol göstersin diyeNişanlınız, şimdiden alıp tek başına borç ödemek istemiyor belli ki. Düğüne yakın alıp beraber ödemenin, belki düğün takılarıyla ödemelerin derdinde muhtemelen.
Nişanlanmayla kalmayıp evleneceksiniz illa değil mi?