Öncelikle tebrik ederimİyi akşamlar hanımlar malum bir sıkıntım var. Cumartesi günü düğünüm var ve ben muhtemelen yarın cuma günü regl olcam. Ve ertesi günü çok yoğun geçiyor. Normalde saat başı wc giderim. Şimdi kocaman gelinlikle naparım diye kara kara düşünüyorum. Normal kendi günümde olabilseydim sorun yoktu ama stresten gecikti sanırım bilseydim böyle olacağını geciktirici falan alırdım düğünüde atlatırdım. Şimdi yarın olmak üzereyken ilaç alsam fayda eder mi yoksa çok mu geç kaldım. Veyada bez falan mı bağlasam artık önereceğiniz bir bez marka vs var mı çok çaresiz kaldım wc girsem bile ped nasıl değiştiririm bilmiyorum gelinlikle. oldu diyelim bir saat sonra bir daha gitmem gerekcek. bana bir akıl verin ne olur.
Hemen tarlatanı çıkarıp değiştirebilirsiniz aslında ama aklıma gelinliğe bulaşma ihtimali falan geldi fena oldum şu anİyi akşamlar hanımlar malum bir sıkıntım var. Cumartesi günü düğünüm var ve ben muhtemelen yarın cuma günü regl olcam. Ve ertesi günü çok yoğun geçiyor. Normalde saat başı wc giderim. Şimdi kocaman gelinlikle naparım diye kara kara düşünüyorum. Normal kendi günümde olabilseydim sorun yoktu ama stresten gecikti sanırım bilseydim böyle olacağını geciktirici falan alırdım düğünüde atlatırdım. Şimdi yarın olmak üzereyken ilaç alsam fayda eder mi yoksa çok mu geç kaldım. Veyada bez falan mı bağlasam artık önereceğiniz bir bez marka vs var mı çok çaresiz kaldım wc girsem bile ped nasıl değiştiririm bilmiyorum gelinlikle. oldu diyelim bir saat sonra bir daha gitmem gerekcek. bana bir akıl verin ne olur.
Tarlatanı hemen çıkarmak pek de kolay değil sanki :)Hemen tarlatanı çıkarıp değiştirebilirsiniz aslında ama aklıma gelinliğe bulaşma ihtimali falan geldi fena oldum şu an
Bakire değilseniz tampon kullanın
Ya beli çok dar oluyo kaymasın diye popomdan çok zor geçmişti bi kaç kez geçirsem benim lastik kopardı valla.Hemen tarlatanı çıkarıp değiştirebilirsiniz aslında ama aklıma gelinliğe bulaşma ihtimali falan geldi fena oldum şu an
İyi akşamlar hanımlar malum bir sıkıntım var. Cumartesi günü düğünüm var ve ben muhtemelen yarın cuma günü regl olcam. Ve ertesi günü çok yoğun geçiyor. Normalde saat başı wc giderim. Şimdi kocaman gelinlikle naparım diye kara kara düşünüyorum. Normal kendi günümde olabilseydim sorun yoktu ama stresten gecikti sanırım bilseydim böyle olacağını geciktirici falan alırdım düğünüde atlatırdım. Şimdi yarın olmak üzereyken ilaç alsam fayda eder mi yoksa çok mu geç kaldım. Veyada bez falan mı bağlasam artık önereceğiniz bir bez marka vs var mı çok çaresiz kaldım wc girsem bile ped nasıl değiştiririm bilmiyorum gelinlikle. oldu diyelim bir saat sonra bir daha gitmem gerekcek. bana bir akıl verin ne olur.
Beli lastikli olduğu için fırt diye iner diye düşündümTarlatanı hemen çıkarmak pek de kolay değil sanki :)
Teşekkür ederimmmÖncelikle tebrik ederim
Stres yapmayın bunun için kullanabileceğiniz ilaç var tabiki primolutdu sanırım eczanıza yada mümkünse doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz gecikmiş sayılmazsınız ben adetliyken kullanmıştım ilk iki içmemde kesmişti
Yok sanmıyorum geç kaldığını adına baktım evet primolut n diye ilaç. Geciktirici diye geçiyo ismi ama kendimden biliyorum dediğim gibi bir kaç içmende keser olsan bile adet Bi zararını görmemiştim ben kişiden kişiye tabiki değişebilir bıraktığım an devam etmişti ama kaldığı yerden kanamaTeşekkür ederimmmGeç kalmadıysam süper yarın eczaneye sormam lazım. Karnım ağrıyor sabaha bile olabilirim
Tampon olmaz :) tarlatanda gelinlikle birlikte en korktuğum şey bulaşması zatenHemen tarlatanı çıkarıp değiştirebilirsiniz aslında ama aklıma gelinliğe bulaşma ihtimali falan geldi fena oldum şu an
Normal doğum sonrası dependin külot bezini kullandım hiç sızma olmadı tavsiye ederim pijama ile bile çok belli olmadı gelinliğin altında belli olacağını hiç sanmıyorumİyi akşamlar hanımlar malum bir sıkıntım var. Cumartesi günü düğünüm var ve ben muhtemelen yarın cuma günü regl olcam. Ve ertesi günü çok yoğun geçiyor. Normalde saat başı wc giderim. Şimdi kocaman gelinlikle naparım diye kara kara düşünüyorum. Normal kendi günümde olabilseydim sorun yoktu ama stresten gecikti sanırım bilseydim böyle olacağını geciktirici falan alırdım düğünüde atlatırdım. Şimdi yarın olmak üzereyken ilaç alsam fayda eder mi yoksa çok mu geç kaldım. Veyada bez falan mı bağlasam artık önereceğiniz bir bez marka vs var mı çok çaresiz kaldım wc girsem bile ped nasıl değiştiririm bilmiyorum gelinlikle. oldu diyelim bir saat sonra bir daha gitmem gerekcek. bana bir akıl verin ne olur.
Hasta bezi yada depent felan kullan ilaç etki etmezse daha da olmazsa çok yakınından yardım istersin artık yapacak bişey yokTampon olmaz :) tarlatanda gelinlikle birlikte en korktuğum şey bulaşması zaten
Arkadaşlar da demiş kilot bezler var ondan kullanın.. Ama keşke geciktiğinde hemen başlasaydını geciktirici ilaç kullanmaya.. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız düğününüzü herşey çok güzel geçer.. Ağrı kesici kullanmayı unutmayın.. Ağrınız gelmeden kullanı
Oldum olcam diye kullanmadım olup ilk günleri atlatmayı daha çok isterdim şişlerimde insin diye. Birde kullansam belki olcakken düğüne sarkar diye endişe ettim bilemedim böyle olcağını. İyi dilekleriniz için teşekkür ederimArkadaşlar da demiş kilot bezler var ondan kullanın.. Ama keşke geciktiğinde hemen başlasaydını geciktirici ilaç kullanmaya.. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız düğününüzü herşey çok güzel geçer.. Ağrı kesici kullanmayı unutmayın.. Ağrınız gelmeden kullanın..
Ay süper tam istediğim gibiYok sanmıyorum geç kaldığını adına baktım evet primolut n diye ilaç. Geciktirici diye geçiyo ismi ama kendimden biliyorum dediğim gibi bir kaç içmende keser olsan bile adet Bi zararını görmemiştim ben kişiden kişiye tabiki değişebilir bıraktığım an devam etmişti ama kaldığı yerden kanama
Altı kabarık zaten belli olmaz sorun değil o yeterki batmayımNormal doğum sonrası dependin külot bezini kullandım hiç sızma olmadı tavsiye ederim pijama ile bile çok belli olmadı gelinliğin altında belli olacağını hiç sanmıyo