- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerimkızlar benim dügünümde girişten sonra direk ilk dans olucak nikah olmucak yani nasıl bir giriş ve dans onerirsinz en begendiginiz giriş ve ilk dans nelerdir yardımcı olur musunz sıradan bisey olsun istemiyorum
Hayırlı olsun öncelikle mutluluklar dilerim
Benim hep 3 seçeneğim olurdu aralarında kaldığım onları yazabilirim
Giriş ; Burcu Güneş - Mutluyuz , Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar , Bimbambom
İlk dans ; Zerrin Özer - Herşey seninle güzel, Mustafa Ceceli - Gül rengi , Bana ellerini ver
benim salona giriş muzıgım can atılla rumelı hısarı
ılk dans muzıgım george mıchıel the whisper
son dans muzıgım mehmet erdem olur ya...
İlk içeri girerken ışıklar kararıyor ve "Dualar eder insan mutlu bir ömür üzerineeee" oy oy oyyy çok duygulandım. Çok güzel bir atmosfer oluyor o sessizlikte kesinlikle tavsiye ederim İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine parçasını. 2. düğünümde bu çaldı. İlk düğünde de Banaaaa ellerini ver, hayat seniii sevince güzel :) Oyyy minnoş beni nerelere götürdüm. Çok mutlu olun inşallahhhh bebek ne zaman
Önerileriniz icin cok tesekkur ederim kızlar :)
peki sizin sıralamanız nasıl oldu salona girişten sonra nasıl bir sıra ile gerceklesti hersey nasıl olması geerekiyor hic bilmiyorum
İlk içeri girerken ışıklar kararıyor ve "Dualar eder insan mutlu bir ömür üzerineeee" oy oy oyyy çok duygulandım. Çok güzel bir atmosfer oluyor o sessizlikte kesinlikle tavsiye ederim İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine parçasını. 2. düğünümde bu çaldı. İlk düğünde de Banaaaa ellerini ver, hayat seniii sevince güzel :) Oyyy minnoş beni nerelere götürdüm. Çok mutlu olun inşallahhhh bebek ne zaman
tesekkur ederim :) 2 3 saatlik bisey evet ama insan geriliyor ister istemez nasıl gecicek cok merak ediyorumonce salona gırıyorsun alkıslar eslıgınde
sonra sahnede hemen dansa
nıkahın dugun salonunda kıyılcaksa memur gelıyor nıkah kıyılıyor...
sonra cıftetellı kısmı 2-3 sarkılık oturursunuz esınızle
sonra sızı kaldırırlar zatenhep bırlıkte eglenırsınız
dugunun ortasında pasta kesılır
sonra yıne eglence gırla
en sonunda romantık romantık dans edılır
sonra fotograf cekılır
tebrıkler edılır
alkıslar eslıgınde evınıze dogru yola cıkarsınız
2-3 saatlık bırsey nasıl gectıgını anlamazsınız bıle
en cok sız eglenın :)
mutluluklar
valla ben okadar gulmus o kadar gulmustum kı kıkırdaklarım dökülcektıtesekkur ederim :) 2 3 saatlik bisey evet ama insan geriliyor ister istemez nasıl gecicek cok merak ediyorum
valla ben okadar gulmus o kadar gulmustum kı kıkırdaklarım dökülcektı
nıkah memuruyla aramda gecen dıyalog
memur :gelın hanım dogum yerınız
benheyecandan sacmalayıp tarıhı verıp toparladım ) 21.12 . 1986 ? kikikikiikikikik
o yer degıl tarıhdı dımı ?
memur : gelının nesesıne bı alkıs lutfen ( salondan kıyamet gıbı alkıs koptu gulusmelerle bırlıkte )
memur: damat bey hıc kımsenın tesırı altında kalmadan bıdı bıdı bıdı
damat : bı dusunmem gerek ?
ben : kikikikikikiki ( damadın omuzuna vuruyorum bı ıkı )
memur : damat baskı altında kalıyor
bızı karı koca ılan edılıyor ve en sonunda ben bukadar neselı ve guleryuzlu bı cıft gormedım mutluluklar dılememe gerek yok sanırım emınım cok mutlu olursunuz dıyerek salondan cıkıyor
sadece dugunse daha rahatAllah insallah o mutlulugu bir omur daim eder :) guzel anılar biriktirmisssiniz dugununuzde ne guzel. kimi insan ayılıp bayılıyor Allah korusun. benim nikahım dugunde nikah olmayacak giristen sonra direk dans olcak sanırım ama sonrasında ne olacak bilmiyorum. dans etmeyide bilmiyorum acıkcasıoda benim icin ayrı bi stres aman allahım
ay ben kesin üstüme dokerimsadece dugunse daha rahat
gelınlıkten hareketın bellı olmuyor zaten ıkı yana sallan gıtsın :)
uzak durmayın gulumseyın hep fotofrafınız cekılcek unutmayın
dugunden once esınızle ve aracınızda kım varsa onlarla bı yere gıdıp tatlı falan yersenız o heyecanı atarsınız
gelınlıgımle esımle ve arkadaslarla dondurmacıya gıtmıstıkdugun oncesı
dugunden bızı artık gelın dıye arayıp cagırılıncaya kadar gezdık sohbet ettık yedık ıctık
ozaman kalmıyor heyecan alısıyorsun esınslede daha samımı oluyorsun
selam kızlar
bende çiçek atmak için müzik arıyorum,önerilerinizi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?