cerushka Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2012 155 44 118 9 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cerushka #1 arkadaşlar beni düğünümde en çok yoran olaylardan biri de müzik ayarlamarıydı...balo salonu tarzı şık bi yerde düğünüm oldu ve bu şarkıyla giriş yaptık peri masalı gibiydi gercekten...şarkının coştuğu bi yer var dakika 0.49, tam o zamanda da girmiştik kapıdan...harika oluyor tavsiye ederim...peri masalı gibi bir düğün diliyorum size..işte link burada :) Bittersweet Symphony Instrumental - YouTube
arkadaşlar beni düğünümde en çok yoran olaylardan biri de müzik ayarlamarıydı...balo salonu tarzı şık bi yerde düğünüm oldu ve bu şarkıyla giriş yaptık peri masalı gibiydi gercekten...şarkının coştuğu bi yer var dakika 0.49, tam o zamanda da girmiştik kapıdan...harika oluyor tavsiye ederim...peri masalı gibi bir düğün diliyorum size..işte link burada :) Bittersweet Symphony Instrumental - YouTube
seawitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 290 1 96 İstanbul 23 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cerushka #2 Bu tanıdık bir ezgi fakat şarkının ismini bilmiyodum, teşekkürler :) Giriş müziği için hakikaten çok uygun.. Arizona Dream filminde çalan In The Death Car diye bi şarkı var sözlü kısma kadar olan müzik çok güzel pasta müziği olur mu ki acaba diye düşünüyorum dinleyip yorum yapan olursa çok sevinirim:)
Bu tanıdık bir ezgi fakat şarkının ismini bilmiyodum, teşekkürler :) Giriş müziği için hakikaten çok uygun.. Arizona Dream filminde çalan In The Death Car diye bi şarkı var sözlü kısma kadar olan müzik çok güzel pasta müziği olur mu ki acaba diye düşünüyorum dinleyip yorum yapan olursa çok sevinirim:)
kaktus_hanim YA ALLAH,YA VEDUD Kayıtlı Üye 21 Şubat 2012 252 2 46 İçel Mersin 6 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cerushka #3 en mükemmel düğün dans girişi şarkısı"" felix mendelsonun a midsummer night dream dir... ve en mükemmel dans şarkısı "historia de un amour" dur :) söz bittiii başka şarkı aramayın mustafa ceceli filan geçin bunlarıııı :)
en mükemmel düğün dans girişi şarkısı"" felix mendelsonun a midsummer night dream dir... ve en mükemmel dans şarkısı "historia de un amour" dur :) söz bittiii başka şarkı aramayın mustafa ceceli filan geçin bunlarıııı :)