• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün giriş müziği olarak için size tavsiyem :)

cerushka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
155
44
118
arkadaşlar beni düğünümde en çok yoran olaylardan biri de müzik ayarlamarıydı...balo salonu tarzı şık bi yerde düğünüm oldu

ve bu şarkıyla giriş yaptık peri masalı gibiydi gercekten...şarkının coştuğu bi yer var dakika 0.49, tam o zamanda da girmiştik

kapıdan...harika oluyor tavsiye ederim...peri masalı gibi bir düğün diliyorum size..işte link burada :)

Bittersweet Symphony Instrumental - YouTube

Bu tanıdık bir ezgi fakat şarkının ismini bilmiyodum, teşekkürler :) Giriş müziği için hakikaten çok uygun..

Arizona Dream filminde çalan In The Death Car diye bi şarkı var sözlü kısma kadar olan müzik çok güzel

pasta müziği olur mu ki acaba diye düşünüyorum dinleyip yorum yapan olursa çok sevinirim:)

en mükemmel düğün dans girişi şarkısı"" felix mendelsonun a midsummer night dream dir... ve en mükemmel dans şarkısı "historia de un amour" dur :) söz bittiii başka şarkı aramayın mustafa ceceli filan geçin bunlarıııı :)

Back