Düğün giriş,dans,pasta ve final müziği

caravane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
60
0
96
İstanbul
Düğününüzde kullanacağınız ya da kullanmış olduğunuz düğün giriş,dans,pasta ve final müzikleri neler arkadaşlar? Ben çok kararsızım yardım lütfennnn

Giriş Müziği için düşündüklerim: Can Atilla Rumeli Hisarının Yapılışı ya da Enya:Only Time
Dans Müziği: Çok kararsızım elimde uzuuuun bir liste var:
‎1. Raphael- Caravane
2 .Bryan Adams - Everything I Do
3. Billy Ocean - Suddenly
4. Marc anthony- I need you,When i dream night, You sang to me
5. Leonard cohen-Dance me to the end of love
6. Mariah Carey- I'll be there, My all, Hero
7. George micheal: Careless whispers
8. Andrea Bocelli: Can't Help Falling In Love
9. Luis Miguel: Historia De Un Amor
10.Diana Ross and Lionel Richie - Endless Love
11.Elvis Costello - She
12.Aerosmith I don't wanna miss a thing

Türkçe Dans müziği olarakta: Yaşar: Benim Bütün Rüyalarım Seninle

Pasta Müziği: Yanni: For All Seasons

Finale daha gelemedim

Raphael caravane,march anthony, leonardo cocen ve billy ocen haric hepsi hos..

Ben kullandıklarımı yazayım;
Giriş: Can Atilla - Rumeli Hisarının Yapılışı
İlk Dans: Soner Arıca - Seni Seviyorum
Pasta: Mirkelam - Bi Fotoğraf Çekinebilir miyiz?

Kınada ise giriş müziği ayarlamıştım ama çalınamadı, Bond - Fuego idi, ilk dans için de Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi'ni seçmiştim.

İlk dans için Marc Anthony - My Baby You şarkısını da önerebilirim, sözleri çok güzel...

Kolay gelsin & mutluluklar...

dans müziği Zuhal Olcay-pervane...
hep bu sarkı olsun ıstemısımdır..ama bu sene en yakın arkdaslarımız evlenırken bu muzıgı kullandılar maalesef
bu sarkı benı bambaska dunyalara goturuyor nedense...

dans müziği Zuhal Olcay-pervane...
hep bu sarkı olsun ıstemısımdır..ama bu sene en yakın arkdaslarımız evlenırken bu muzıgı kullandılar maalesef
bu sarkı benı bambaska dunyalara goturuyor nedense...

esin enginde bu şarkıyı çok güzel söylüyor

Ama kızlar türkçe müzik kullansanız daha hoş olmazmı özellikle ilk dans müziğinde???sizi anlatan herkesin duygusuna kapılabileceği bir şarkı.örneğin benim yabancı dilim yok konukların büyük çoğunluğuda öyle olucak.eskimeyen şarkılardan seçin sanat müziğide hoş olabilir.isterseniz bi kaç şarkı ekleyebilirim.ilgilenen varsa tabi.

bende turkce sarkıdan yanayım vallahı..anlasılır olması anlamlı olması herkesın anlayabılmesı acısından :)

Ya birde.eskimeyen bir şarkı olduğunda yıllar sonra çocuklarınız bile izlediğinde duygulanır.tabi sizde.ama bi yıl moda olup sonra unutulup giden şarkılar inanın öyle komik geliyorki.(yengemin düğün kadestini izliyoruz hiç duymadığım dans şarkıları.hareketlide kara gözlü çingenem ,yabancıda bir zamanların modası lila lila lilla lila lila laa.koptuk yani resmen komediydi.tek duygu gülünç olmasıydı:)))sizler böyle günün modasına uymayın.yoksa çocuklarınızda ilerde sizlee dalga geçer.

giriş : George Michael - Careless Whisper
ilk dans : zerrin özer sevmek günahsa eger günahın benim olsunnnn (nişanlımlaa bizim eskimeyen şarkımızzzz)

Son düzenleme:
1.ZERRİN ÖZER-O YAZ
2.ZEKİ MÜREN-BEKLENEN ŞARKI
3.BERKANT-SAMANYOLU
4.BORA ÖZTOPRAK-SENİ SEVİYORUM
5.CAN-YARİM
6.AYTEN ALPMAN-BEN VARIM
7.SEFERAD-SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ
8.ERDAL GÜNEY-SAKLIMDASIN
9.YAVUZ BİNGÖL-BAHAR GÖZLÜM
10.ZEKAİ TUNCA-GÜLÜ SUSUZ

Kızlar belki beğendiğiniz olur.ilk şarkınızı bulsanız bile bu şarkılar eskimeyecek,çok anlamlı ve romantik şarkılar.diğer dans şarkılarını içlerinden seçebilirsiniz.

suuu sectiğin sarkılar cok hos zekai tunca nişanlımla biizm sarkımız onuda cok seviorum......

Teşekürler canım.evet listede en sevdiğim şarkı zekai tunca zaten.bi şarkı bu kadar anlamlı olabilir.nişanımda çalınmıştı.modası geçmiycekte bi şarkı.7 den 70 e herkes seviyor bu şarkıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…