Düğün Fotoğraflarım:)

inş. hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın
düğünün cok güzel olmuşa benziyor ortam cok güzel gelin güzel samsunlu olman ayrı bir güzel a.s.

fotoğraflar pozlar ve siz harika olmuşsunuz ya Allah mutluluğunuzu devam ettirsin .. hayırlı olsun bu arada bebeğiniz için onuda inş sağlıkla büyütrsünüz.zemuszemus

inş. hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın
düğünün cok güzel olmuşa benziyor ortam cok güzel gelin güzel samsunlu olman ayrı bir güzel a.s.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Sizin için bi alternatif olur umarım.Saçımı ebru gündeşin saç modelinden yaptırdım o kadının topuzlarına bayılıyorum.

Canım senle hemşeriyiz o zaman.Görüşelim hazır aynı memleketteyiz hemşeriler bir olalım demi ama :))

canım çok güzel bir gelin olmuşsun
ömür boyu mutluluklar

bebişinizle mutluluğunuz artsın inşallah... Darısı olmayanların başına...

evet canım hemşeriyiz kimbilir belkide ciftlikte mecidiyede karsılasıyoruzdur samsunuda samsunumun güzel insanlarınıda cok seviyorum
ayrımcılık gbi olmasın türkiyemin her yerini ayrı seviyorum

Cok guzell olmussun sekerım allahım bı omur boyu mutluluklar nasıp etsınn darısı benım basımaa:):):)

canım çok güzel olmuşsun Allah sizi nazarlardan korusun Yeni doğacak bebeğinizle de foto tamamlanacak :)hihoyyyt

Darısı başımıza inşallah.. kaydirigubbakcemile3 Allah mutlu etsin....

canım çok tatlısınız..saçın başın gelinliğin duvağın..pek hoş..mekanda güzelmiş...maşallah..Allah tamamına erdirsin..bebişinizle hep mutlu oluna.s.

herşey gerçekten harika... hep kır düğünleri hoşuma gitmiştir.. bide doğal ortamda çekilen fotolar herşey doğal ve digital yok...çok şanslısın benden geçtide artk kızıma yaparım inşallah.

çoook güzel çıkmışsınız fotolarda bayıldım doğal ve içten Allahım mutluluğunuzu daim etsina.s.

o ne güzel bakış öyle
gözlerinizde ki sevgi hiç bir zaman eksilmesin ..............
:ecrin_bebek:bebişin de hayırlı olsun .............

Samsunun havasındanmıdır suyundanmıdır bilmiyorum ama bu kızları hep afet-i derya oluyoryerimseniben.canım çok güzel gelin olmuşsun ve birbirinize çok yakışmışsınız
sevginiz, saygınız ve mutluluğunuz daim olsun. Allah sağlıkla ve sihatle bebeğini kucağına almak nasip eder inşallahopuyorumnanaktan

Çok tşkler arkadaşlar Allah herkese böyle güzellikelr nasib etsin hepinizi çok öpüyorum..

Ha evt Samsun'un kızları gerçekten güzeldir buun dışarıdan gelen her arkadaşım dediği için söylüyorum.Dikkatlerini çok çekmişte :))

Ha bi de Samsun'da olan arkadaşlar için söylüyorum Benim fotoğrafçım foto Flaş Uğur du.Kendisi profosyonel bir fotoğrafçı ve yönetmendir.Site caminin altında stüdyosu.Gidenler pişman olmaz eminim.Tavsiye ederim.

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor... Allah bebişinizle bir ömür boyu mutlu yaşamanızı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…